Перейти до змісту

Найбільша нарколабараторія в Україні! ГПЗ прославилось!

Tomson

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні накрили найбiльшу нарколабараторію в Україні по виробництву синтетичних наркотиків.

По новинам може покажуть.

Лабараторiя була розташована в ройонi ЛПЗ!

Все ща знаю на даний момент, то вона була в орендованому примiщенi, а саме на заводі ВАТ СКФ Україна(підшипниковий завод).

Вся інформація прийшла по серафановому радіо.

Від автора ___ Я сам живу на гпз і був просто в шоці, звичайно я знаю який в мене ройон , але шоб так загнались...

За лабараторією слідкували протягом тривалого часу, зараз же прикрили нарешті.

Опубліковано

накрили зовсім не сьогодні, а в минулий четвер!!!!!!! :_08:

так,це реально тереторія ЛПЗ,транспортний!!!!

операція була реально серйозна,але розголосу від ЗМІ так і немає!!!!! і ,напевно,не буде!!!!!!!! :0156:

Опубліковано

Так я ж говорю шо серафановим радіо почув(від робітника заводу) , а так то на волиньпості читав але не думав що одне і те саме(

Опубліковано

Взяли їх з 150 грамами , а по розмірах найбільша була. їх же не зразу накрили а слідкували докази і тп збирали

Опубліковано
ппц. 150грам. найбільша лабораторія в Україні !!!

Ну а що ж тут дивного? Усе відносне. Для вас 150грам - дуже мало, для них - найбільше в Україні!

Опубліковано

те, що знайшли при них -одне, а яка потужність тої лабораторії - зовсім інше питання. За тих 150г - хлопці сядуть років на 15-20. Цього досить.

Опубліковано

мдаааа..... не так давно в сусідніх боксах мужичок другу авто варив......

сусіди теж мабуть з варіння авто починали, а з часом вкурили, що варити краще щось інше :)

Опубліковано

За тих 150г - хлопці сядуть років на 15-20. Цього досить.

Або хтось отримає від хлопців пару рублів на нову хату (авто), і справу закриють.

Опубліковано

отримають однозначно на авто і т.д. Але посадять уже не на 15, а на 3-5. Або ж виявиться, що то не наркотики були а так, пральний порошок бадяжили ..

Опубліковано

Жень, у нас строків більше 15-ти нема ) далі тіко ПЖ (і то тре колегію суддів скликати)... По 307-й статті (збут) їм світить років по 7... Но коли припишуть ше утримання цеху по виробництву і т.п. то рочків так до 10 набереться... То при найгірших розкладах... Але сам знаю випадки, коли прокуратура просила 9, а люди отримували 3.6 :) Так шо бабло пабєждаєт здоровий глузд ) Всєгда. Да. Все інше залежить від конкретної ситуації.

Опубліковано

Це просто правоохоронці залишили 150 грамм для протокола,а остальне забрали під реалізацію!))

Во-во,всьо шо осталось!І пацанам меньше припишуть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...