Перейти до змісту

Зробив сайт безкоштовної відправки sms

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А чому тема у "Флеймі"?... якось не годиться...

Зроблене ж добре діло, а не "потріпати язиком"...

Гарна задумка, непогане виконання :)

Плюсанув би :)

• Відповідей 105
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Все кул! Провірено!

Дякую!

MACCEN, є питання: більше ніж 30 смс потрібно відправити..! (не спам:)) Фінансова пожертва буде! :_04:

Опубліковано

корисний сервіс. Простий і зручний. Дякую ТС :)

ПиСи

Дійсно, і чому тему не перенесуть з Флейму?...

Опубліковано

на перше число слідуючого місяця нараховується знову 30 смс, смс не накопичуються.

Хто хоче може використовувати сервіс на платній основі 1 смс - 0,16 грн. (чому така ціна, тому що така ціна)

скайп: oleg.maccen

Опубліковано

хто хоче допомогти, поможіть, не відкажусь в допомозі, прохання писати в призначенню платежу ваш нік, я на сайті вивішу спонсорів проекту :)

Webmoney:

Z771989527065

R415578085971

U627448209304

А то не думав що стільки народу буде користуватись... :)

Опубліковано

хто хоче допомогти, поможіть, не відкажусь в допомозі, прохання писати в призначенню платежу ваш нік, я на сайті вивішу спонсорів проекту :)

Webmoney:

Z771989527065

R415578085971

U627448209304

А то не думав що стільки народу буде користуватись... :)

а ты постав +1 смс , за клік по рекламі. ) А так смс спрвіс та ще з простим норм дизайном завжди популярний.

Опубліковано

хтось наклікав по рекламі (за це звичайно дякую), але мене гуглє адсенс забанив :)

так що призивати до кліків точно не буду :) побачим... всім за допомогу дякую

Опубліковано

А чому тема у "Флеймі"?... якось не годиться...

Зроблене ж добре діло, а не "потріпати язиком"...

Гарна задумка, непогане виконання :)

Плюсанув би :)

Тему перенесли Все про мобільних операторів та мобільні телефони :)

Плюсанув :)

Опубліковано

дякую адмінам чи то модераторам за перенос теми :)

Які напрями відкрити для відправки (кажіть країни) хто куди частіше шле.

Не дивуйтесь, експериментую з рекламою, хочу щоб проект був самоокупним, особисто хочу щоб люди могли смски відправляти безкоштовно, нехай за це платять рекламодавці.

Може в кого є ідеї чи пропозиції, пишіть. Дивлюсь багато хто в Росію шле, і чесно скажу радий тим що людям сервіс помагає зблизитись з рідними. Дехто шле в Египет, напевно тим хто відпочиває в даний час :)

PS: я не пропагандую щоб всы клыкали на рекламу, клікайте в тому випадку, якщо вона вас дійсно зацікавила з будь-яких причин.

Опубліковано

зробити не 30смс в місяць, а 30смс на добу :)

Потім хтось схоче щоб було не 30, а 100 і так далі, поки буде так як є, бюджет не резиновий :(

На рахунок Автралії, та Германії подумаю...

Опубліковано

Дякую за проект, цікавить Напрям польщі, зокрема: Хеях та Плей оператори.( Коди 787 та 530)

На рахунок адблока: на сайті польському darmowa-bramka-sms24.pl/ поки не відключиться адблок, не дасть відправити.

П.С.: Також для адмінів, може зробити підфорум, з авторськими проектами, від користувачів борди?

Опубліковано

Відкрив нові напрями:

Австралія (61)

Польща (48)

Німеччина (49)

PS: Ці країни відкрив в якості теста, можете перевірити чи шлються смски, чи є якісь проблеми з відправкою.

Але прохання не спамити, нікого, і перевірити чи дійсно йдуть смски (щоб я знав чи працюють) такі напрямки.

PS: Хто хоче допомогти сервісу, я не проти, буду тільки радий

Відписуйте, в кого що получилось? Ваші адресати смски отримали від вас?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

MACCEN, ти не ображайся, що не відписуємо, твій Сайт потрібний і толковий, дякую. Просто я, наприклад, в ті країни не шлю, то й не маю що тут відписати по ділу, але за темою слідкую і на сайт час-від-часу заходжу реклямку тицьнути для підтримки...

Так що не втрачай ентузь'язізьму і ще раз дякую! :_26:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...