Перейти до змісту

Чи платите Ви за парковку в м.Луцьк

sasha1991

парковка м.Луцьк  

123 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

ПАМ'ЯТКА ВОДІЮ

на парковці

Практично всі платні парковки НЕЛЕГАЛЬНі: жодна з них не відповідає вимогам законодавства, і той, хто платить парковщику - підтримує корупцію!

На основі Постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2009 р. N 1342, Я НЕ плачу ЗА ПАРКОВКУ свого автомобіля у випадках, якщо:

1) Парковка НЕ позначена суцільною синьою (голубою) лінією на проїзній частині та на бордюрі, відділяючий проїзджу частину від пішохідної, (тобто не зрозуміло, де починається і де закінчується площа для парковки).

2) В доступному для ознайомлення користувачів місті НЕ розміщена інформація про: оператора (найменування, адреса, контактні телефони); вартість послуг по утриманню площадок для платної парковки, спосіб оплати (готівковий або безготівковий) (тобто не зрозуміло за що і кому я плачу).

3) Парковка НЕ позначена дорожнім знаком : «ПЛАТНА парковка автотранспорту» (звертайте увагу на табличку: ПРАВИЛЬНИМИ є числа (10)-(25)-(50)).

Парковщик зобов’язаний видати вам номерний парковочний талон або фіскальний чек. Заздалегіть продрукований дохідно-касовий ордер або квитанція не являються законними документами про оплату.

Парковщик зобов’язаний пред’явити вам:

- договір оренди зі схемою. (Інакше звідки ви знаєте, що вибране вами місце належить йому?)

- трудовий договір з орендатором парковки або довідку, що він уповноважений приймати оплату. (Інакше звідки ви знаєте, що це не випадковий прохожий?)

- паспорт або інше державне посвідчення особистості. (Інакше звідки ви знаєте, що саме він вказаний в трудовому договорі? "Парксервіс" не має права видавати такі посвідчення.)

Якщо до вас наблизився парковщик:

Спокійно проінформуйте його, що відмовляєтесь платити по принциповим поглядам. Він нічого не може вам зробити.

Якщо парковщик відмовляється відкрити шлагбаум, викликайте міліцію.

(Суд заборонив використання шлагбаумів та блокираторів на парковках, тому парковщики завжди відкривають шлагбаум, не дочекавшись приїзду міліції .)

Якщо парковщик грубо наполягає на незаконній оплаті або погрожує пошкодженням авто, викликайте міліцію:

Ст.189 КК України: «Вимагання» — до 5-ти років позбавлення свободи.

Ст. 194 КК України: «Навмисне знищення або пошкодження майна» - до 3-х років позбавлення свободи

post-7914-0-57211400-1350070635_thumb.jp

post-7914-0-25970300-1350070640_thumb.pn

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а что жалко 3грн за парковку?

они ж по "нашему" желанию , все сделают так как пишет законодательство,только "мы" потом будем платить уже не 3 а 5 грн.

лично мое мнение .. рубаем палку на которой сидим ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а что жалко 3грн за парковку?

они ж по "нашему" желанию , все сделают так как пишет законодательство,только "мы" потом будем платить уже не 3 а 5 грн.

лично мое мнение .. рубаем палку на которой сидим ))

та не жалко але щоб було ще за що платити!

Ніякі норми недотримані!Знакі непонятні!

За що їм платити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

біля гостинця зразу посилаю, бо там ходить бик і тільки каже "три гривні". інших слів не знає. один раз пропонував йому гривню (заїхав купити зубну пасту на 2 хв) той почав бичати після того зовсім не даю.

на кравчука на варшавці, даю 2 грн коли допомагають заїхати\виїхати чисто по-людськи.

я буду платити тих 5 грн, якщо буде розмітка, нормальні умови для паркування, а не х-й знає як постають і їдеш 15 хв в базарний день.

впринципі з платними в луцьку більш ніде не стикався.

на старому базарі ніколи не става там. стаю в дворі на лесі українки за судом.

памятаю біля замку десь рік півтора тому, ходили якісь пацанчікі в манішках просили 5грн за парковку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як вам така відповідь паркувальника біля "Пасажу" - "це не гроші за паркування, це приватна територія ми беремо гроші за компенсацію витрат" ну типу там руйнується бруківка і все таке. І цитував мені якусь там статтю, я вже й не памятаю точно.

А за паркування до речі запросив аж 8 грн!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як вам така відповідь паркувальника біля "Пасажу" - "це не гроші за паркування, це приватна територія ми беремо гроші за компенсацію витрат" ну типу там руйнується бруківка і все таке. І цитував мені якусь там статтю, я вже й не памятаю точно.

Оплатив?

Аналогічне формулювання в парковщика біля Гостинця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

руйнується бруківка і все таке
з дівчат на шпильках теж податок збирають? ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скан квитанції в студію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То нашо ставати там де можуть пристати і спортити настрій. Скільки машин не є в Луцьку, але стати так і там де тобі нічого ніхто не скаже - місць поки шо багато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заїзжаю на платну тільки біля Юванта.Завжди плачу від 3 до 5грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли дощ а треба з малою на базар - заїзжаю до юванта або каравана і плачу. В інакших випадках шукаю безплатне місце, або нагло сварюся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До голосувалки добавити "Посилаю н@[yq" бо дятлам туго доходить що за 10 хв повернусь. Якщо на довше, що дуже рідко буває, то при тіпа допомозі припаркуватись оплачую, інакше вище сказана теза!

Нема за що їм платити,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля замку Любарта платна парковка залишилась чи вона вже безплатна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля замку Любарта платна парковка залишилась чи вона вже безплатна?

недавно там стояв ніхто не підходив)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а біля автовокзалу як вам місце?

Зробили з автовокзалівського майдану собі заробіток! Стоять навіть чергові в понеділок, коли нема базару!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля Колібріса(Лучеськ) була платна стоянка, вусатий дядько просив 3 грн.

спочатку платив, потім чотири рази десь на протязі двох місяців просив чек, дядько брав гроші, йшов в будку.... і як на зло, то розряджався касовий апарат, то кінчалась лента, а раз сказав-ви заплатіть, а за чеком заїдете потім/ на що був культурно посланий і повернув гроші.

Більше до мене просто не підходив!

Тепер будка залишилась, а дядьки немає :0162:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Варшавка

1410201221.jpg

І за це їм платити?

Основну задачу вони не виконують, я не можу спокійно поставити авто і тим більше майже завжди спокійно виїхати. Топографія там недозволяє нормально пересуватися такій кількості авто, тому послуги які пропонуються користі не дають + суперечать законодавству. Я глибоко переконаний в тому що ситуація не зміниться якщо вони припинять свою діяльність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

А як вам те що біля Там Таму намічається платна стоянка (1.5 години перші безкоштовно).???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як вам те що біля Там Таму намічається платна стоянка (1.5 години перші безкоштовно).???

1,5 год безкоштовно!

1,5 год безкоштовно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zal
Макс, тобi сюди) ->
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З одного боку хрєновенько щопівтори години авто переставляти :0155: , але з другого походи з дружиною по ринку-магазину будуть коротші, можна сім’єю в парку довше погуляти буде. А хто вкурсі про ціну тих паркоматів скажімо за годину?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оплатив?

один власник

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Оплатив?

один власник

Пан Джулінський

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Здаю схему.

1. Під'їжджаєш до парковки.

2. Натискаєш кнопку, отримуєш картку, шлагбаум відкривається, ти в'їжджаєш.

3. Ставиш машину і йдеш по своїм справам.

4. Через 3-4-5 годин повертаєшся.

5. Підходиш до в'їзду на парковку.

6. Натискаєш кнопку, знову отримуєш картку, шлагбаум відкривається, ти проходиш до своєї машини.

7. Виїжджаєш, пред'являючи не першу, а щойно отриману картку - згідно її показників, ти пару хвилин тому в'їхав, і в законні 90 безкоштовних хвилин вклався.

В результаті: безплатна парковка і "сувенірчик" у вигляді "першої" картки.

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здаю схему.

...

5. Підходиш до в'їзду на парковку.

...

В результаті: безплатна парковка і "сувенірчик" у вигляді "першої" картки.

:)

Охрана со временем пропалить и начнет ганять если такой фокус будет массово использоваться))

Но за идею +)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...