Перейти до змісту

Одній чарівній дівчині потрібна допомога в голосуванні

Zeuss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Комсомолка, спротменка, активістка, чудова вокалістка і просто чарівна дівчина потребує допомоги в голосуванні.

Вона бере участь в конкурсі Х-Факторі Онлайн.

4ljhcfytw.jpg

Реєстрація проста як конструкція цвяха - через аккаунт декількох соцмереж.

Тут її профіль http://xfo.stb.ua/profile/209733/

Там можна "записатись в фани" і проголосувати за композиції в її виконанні.

Опубліковано

Якщо вона чудова вокалістка можливо їй краще взяти участь у якихось серйозніших вокальних конкурсах, а не в ікс-факторі?

Опубліковано

За що не люблю борду, так це за те, що будь яке прохання викликає срач в темі

А я саме за це її і люблю. Настрій гарно піднімає читаючи подібні теми ))

Опубліковано

Дозволю собі процитувати

бо на борді спитаєш де туалетний папір купити дешевше,

а насовєтують менше ср%ти )))

Де їй краще взяти участь вона вирішує сама.

І тим більше я нікого не силую голосувати. Є час і натхнення пройти по силці - чудово. Сподобалось виконання - підтримайте. Не сподобалось - таке життя.

Борда всього навсього ще один ресурс донести інформацію.

Опубліковано

За що не люблю борду, так це за те, що будь яке прохання викликає срач шквал обговорень в темі
Опубліковано

Але це не заважає тобі періодично тут бувати і навіть питати порад ...

Опубліковано

Немає у мене інтересу. Мало того, відповідаючи на одне повідомлення в цій темі, навіть серйозним (на перший погляд чи так "здалось") людям притаманні дії, характер яких іншим малозрозумілий ;)

Вона разом з гуртом виступала на одному заході, співорганізацією якого я займався. Сподобалось, здивувала вокалом і подачею. Практично фанат :)

Опубліковано

так просто в житті, підкрутили голоса, там десь підмутили... і на естраді як правило ті хто в ноти не попадає, виключити музику і мало хто заспіває - це так мислі в слух.

а допомогти чому б і ні, хоча мені казали що туда попадають по великому блату, а талант на то він і талант, щоб перегризти всіх і вся, щоб попасти. Як колись гарні фільми і урізали їх, і притиснювали режисерів, а вони всеодно пробивались.

Не те що зараз "мы делаем уйню, а пипл это хавает"...

Опубліковано

проголосував.

дивився інші деякі відео. такі сказочні долбо-би є капец. нашо позоритись.

Опубліковано
мені казали що туда попадають по великому блату, а талант на то він і талант, щоб перегризти всіх і вся

явасумаляю, можна подумати інші конкурси і всілякі там принцеса-місс-впу№9-рожище-україна-всесвіт проводяться кристально чесно та неупереджено

;)

Опубліковано

так просто в житті, підкрутили голоса, там десь підмутили... і на естраді як правило ті хто в ноти не попадає, виключити музику і мало хто заспіває - це так мислі в слух.

...

Не те що зараз "мы делаем уйню, а пипл это хавает"...

Це ви про даний випадок?

Чи так п*?:%ти тему апнути?

мені казали що туда попадають по великому блату, а талант на то він і талант, щоб перегризти всіх і вся

явасумаляю, можна подумати інші конкурси і всілякі там принцеса-місс-впу№9-рожище-україна-всесвіт проводяться кристально чесно та неупереджено

;)

Діма отак взяв і розбив серце шанувальникам Місс всесвіт. :_09:

Може ти вважаєш, що Дід Мороз теж вигадка???? :_12:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...