Адміністратори kmd Опубліковано 29 Липня, 2007 в 19:50 Адміністратори Поділитися #1 Опубліковано 29 Липня, 2007 в 19:50 Розповідайте хто і де був. Мене підкосила лиха простуда, сижу вдома. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 29 Липня, 2007 в 20:28 Поділитися #2 Опубліковано 29 Липня, 2007 в 20:28 в субботу катался к Ди "на ремонт"в воскресенье: дома, КХП2, Новостав, Боратын, дома Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
FKCX_half Опубліковано 29 Липня, 2007 в 20:46 Поділитися #3 Опубліковано 29 Липня, 2007 в 20:46 А я отдаю грехи молодости дома, с утера до вечера То кто же ж был в Дубно? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
imp13 Опубліковано 30 Липня, 2007 в 04:28 Поділитися #4 Опубліковано 30 Липня, 2007 в 04:28 Я спробував було поїхати в Дубно, але вмер на кордоні Волині та Рівненщини. Туди погнали Мартенз, Зібер, Ліля, Іра, Костік, Джура і ще купа народу. в звязку з тим що в цій компаніїї я був самим слабим учасником, Іра відстала від основної компанії. як мені потім розповів Лекс, коли вона наздогоняла компанію десь впала і нехіло травмувалась. Іра, виздоровлюй швидше. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 30 Липня, 2007 в 04:54 Автор Адміністратори Поділитися #5 Опубліковано 30 Липня, 2007 в 04:54 Мдя... В цій групі слабщим будти важко.Рідко хто зачекає. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 30 Липня, 2007 в 05:24 Поділитися #6 Опубліковано 30 Липня, 2007 в 05:24 2 КМД Як це "не чекають" ? Ти що ? Коли це ми не чекали? Не роби з нас звірів Якщо говорити конкретно про Іру то при такій кількості накручених з нами км вона повинна була б розуміти, що група це все. Не можеш триматися за першими, тримайся в кінці групи, а не спочатку їхати 38 2-3 км поки сили є, а потім 22 десь ззаду, з нею по цій причині часто сварився особисто. Такий темп дуже рваний і мішає їхати всім, бо крутити 22 вся група не зможе, через 20-30 хв переші замерзнуть і знову прибавлять до 30 (до речі оптимальна швидкість для багатьох). Дійсно серйозно впала, Ді забрав її з Дубно на машині, там наклали гіпс - розтягнення (добре, що не тріщина і не перелом). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 30 Липня, 2007 в 05:38 Поділитися #7 Опубліковано 30 Липня, 2007 в 05:38 бо крутити 22 вся група не зможе, через 20-30 хв переші замерзнуть і знову прибавлять до 30 (до речі оптимальна швидкість для багатьох).пусть покругу ездят, туда-сюда Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 30 Липня, 2007 в 06:03 Поділитися #8 Опубліковано 30 Липня, 2007 в 06:03 Я ці вихідні провів з сім"єю в Ковелі у родичів дружини.Зробив для себе відкриття. 5 км пропливти - РЕАЛЬНО. Спочатку був заплив орієнтовно на 1500 метрів. Другий заплив, через деякій час - по приблизних підрахунках відстань, що була в 2 рази більша, мене з берега майже не було видно.Відчуття при виході з води - трохи "хитає", ноги трохи ватні, але особливого знесилення чи, тим більше, виснаження, не було. Плив спочатку кролем, а потім брасом. От тільки час не засік......... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 30 Липня, 2007 в 06:15 Поділитися #9 Опубліковано 30 Липня, 2007 в 06:15 пусть покругу ездят, туда-сюдаІ ще в спину штовхають, особливо під гірку........, а якщо не дай Бог зустрічний вітер то стають спереді натягують між собою САЛОФАН. Так їдуть поки він не стане боковий і швидко переміщаються на підвітряну сторону. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 30 Липня, 2007 в 07:01 Поділитися #10 Опубліковано 30 Липня, 2007 в 07:01 Мне позвонил в 12:00 Андрюха, сказал, что Ирка травмировалась нехило. Я закидываю велик в бус и жму туда . В 12:40 я уже в Дубно, едем в больницу, смотреть рентген. Перелома нет, но что-то там с малой и большой берцовой костями.... короче в Карпаты по-любому -1 .Ну, закинули больную в гипсе в машину и, шоб день не пропадал, ломанулись в Тараканов Форт(хуле, 8 км. осталось!) А там уже пообедали, и , оставив Иру сторожем возле буса, ломанулись внутрь. Не знаю, где был кто, а я поездил по форту кругом внутри, потом снаружи, поверху... нашел лагерь козаков, которые стояли с палаткой и флагом Там жеж куча могил: австрияки крест поставили, русские, ну и вот козаки наши что-то там мудрили. Короче, занимательное место в плане истории... советую всем - я уже второй раз там был... около ШЕСТИ этажей вниз!!! капитальные стены фиг знает какой толщины и коридорчики... по одному мы прокатили даунхилл в темноте: спуск , когда только вдалеке виден свет выхода из туннеля, а вокруг - полный мрак, и ты несешся на этот свет, не зная, что у тебя по сторонам азарт! Короче, покатались и я , закинув велики Иры, Кости , Лили и еще пара людей, которым нужно поскорее домой (задержались с больничкой часа на 3 все-таки) в бус, все успешно приехали домой Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 30 Липня, 2007 в 07:09 Поділитися #11 Опубліковано 30 Липня, 2007 в 07:09 нужно будет както ,небыстро, поехать посмореть что там Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dr.Martenz Опубліковано 30 Липня, 2007 в 07:56 Поділитися #12 Опубліковано 30 Липня, 2007 в 07:56 да, з Ірой дійсно неприємна історія вийшла, але бум надіятись, що вона все-таки швидко поправиться і набереться якогось досвіду Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
imp13 Опубліковано 30 Липня, 2007 в 09:46 Поділитися #13 Опубліковано 30 Липня, 2007 в 09:46 Якщо говорити конкретно про Іру то при такій кількості накручених з нами км вона повинна була б розуміти, що група це все. Не можеш триматися за першими, тримайся в кінці групи, а не спочатку їхати 38 2-3 км поки сили є, а потім 22 десь ззадуконкретно вчора вона їхала в парі зі мною, група відірвалась. оскільки я не зміг втримати і витримати такий темп я розвернувся і сказав щоб вона доганяла інших. так що за її відставання вчора можна винити мене. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 30 Липня, 2007 в 10:38 Автор Адміністратори Поділитися #14 Опубліковано 30 Липня, 2007 в 10:38 А я сижу вдома.Ходив до тьотьків у білих халатах.Сказали шо запалення вроді нема, сказали троха відпочити.Надіюсь слідуючу неділю я непропущу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
FKCX_half Опубліковано 30 Липня, 2007 в 11:47 Поділитися #15 Опубліковано 30 Липня, 2007 в 11:47 Ти , головне, таво, ліки не випльовуй, а ковтай усьо до останньої краплини. Я розумію, що гірко, я знаю, що багато, але ти про майбутнє подумай...ЗІ. В мене колись після моря голос пропав, то теж, поки не бахнув перцівки, ніякі лікарі не допомогали. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andruha_gpz28 Опубліковано 30 Липня, 2007 в 11:56 Поділитися #16 Опубліковано 30 Липня, 2007 в 11:56 Скоро NEMIROFF медову з перцем почнуть і в аптеках продавати !!! Всі їхні(аптечні) настойки з бальзамами при простудних захворюваннях відпочивають. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Zibers Опубліковано 31 Липня, 2007 в 06:10 Поділитися #17 Опубліковано 31 Липня, 2007 в 06:10 Я докатифф тільки до Дубно більш менш. До форту, плівся...назад сили би невистачило. Пора качать ногі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 31 Липня, 2007 в 06:21 Автор Адміністратори Поділитися #18 Опубліковано 31 Липня, 2007 в 06:21 Ну... І який тотал дістанс ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 31 Липня, 2007 в 07:30 Поділитися #19 Опубліковано 31 Липня, 2007 в 07:30 у меня - 2,5 км. + 138 км. это велик + автомобиль Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
FKCX_half Опубліковано 31 Липня, 2007 в 09:04 Поділитися #20 Опубліковано 31 Липня, 2007 в 09:04 Да, ты оторвался... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.