Перейти до змісту

Шукаю роботу комп*ютерним майстром

CookieChild32

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
ніякий поважаючий себе майстер чистити ноутбук за 25грн. не буде!!!!! шановний ТС ви мабуть ніколи не розбирали ноутбук і не знаєте скільки це часу займає!!!! в сервісних центрах така робота коштує не менше чим 100 грн., а часний майстер ну за 50 грн.візьметься за роботу!!! ну не за 25!!!

Та шо ви гаварітє :)

Тобіш ,якшо взяти якийсь Асус, де до вентилятора доступ отримується шляхом відкручування 4-х болтів, то Ви за чистку візьмете 100грн? :)))

Я от поважаю себе, але і поважаю своїх клієнтів, тому за чистку таких от непроблемних ноутів беру від 30грн.

Но зовсім інша справа Хулєти і ше пара брендів, де тре розкурочити весь ноут, шоб добратись до СО. От тоді да, тоді ДО 100грн. Всьо шо више - на лоха :)

Так шо не треба тут розписуватись за всі СЦ :)

З.І. А якшо по темі, то з радістю поспілкувався б з ТС на предмет постійного працевлаштування. Але шось він мовчить...

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
то з радістю поспілкувався б з ТС на предмет постійного працевлаштування

Я казав, якщо має чесну бумажку та бажання працювати !

Тобіш ,якшо взяти якийсь Асус, де до вентилятора доступ отримується шляхом відкручування 4-х болтів, то Ви за чистку візьмете 100грн? :)))

А я кщо батарейку БІОС-а в тому ж ноуті? Батарейка вартує 5-7-10 грн (хороша). Але щоб її поміняти, потрібно розкурочити ВЕСЬ ноут! Чи не так? І це не 10 хвилин часу.

Таким чином, заміна деталі, вартістю у 5-7 грн обідеться ще до 100 грн в роботі? Це без притензій! Це серйозне питання.

Опубліковано

ЛОгічно. Але, розібравши заради однієї лише батарейки цілого нотіка, гріх же його не почистити від пилу, та замінити термопасту. ;) Тоді чесних 50 грн. І клієнт щасливий, і ти у плюсі :)

Опубліковано

Вінду переставитизі зборки не довго, часто більше проблем під час збереження інформації що була на злетівшій вінді. зі

Опубліковано

А я кщо батарейку БІОС-а в тому ж ноуті? Батарейка вартує 5-7-10 грн (хороша). Але щоб її поміняти, потрібно розкурочити ВЕСЬ ноут! Чи не так? І це не 10 хвилин часу.

Таким чином, заміна деталі, вартістю у 5-7 грн обідеться ще до 100 грн в роботі? Це без притензій! Це серйозне питання.

Попадались ноути в яких акум під кришечкою :)

Опубліковано

З.І. А якшо по темі, то з радістю поспілкувався б з ТС на предмет постійного працевлаштування. Але шось він мовчить...

Якщо я правильно зрозумів ТС-а то він не є власником чи директором якось сервісного центру чи фірми яка займається ремонтом орг чи компютерної техніки. Не факт навіть що він зареєстрований підприємцем. Просто людина була або на заробітках в Іспанії або їздила туди стутентом по обміну, Там потрапила а сервісний центр Acer, очевидно отримала якийсь сертифікат, повернулася в Україну, ну і тепер заробляє таким чином. Можливо я і не правий, але таке враження у мене склалося коли я прочитав його оголошення.

Опубліковано
Deemon, це була відповідь на пост mix_forever.

це була іронічна відповідь на #33 пост

*для чого розписувати свої враження, переписувати від 3ї особи те, що і так гранично зрозуміло з 1 поста?*

Опубліковано

Соромітнику, Ти вмієш і знаєш ЗНАЧНО більше ТС. Ти ж так не позоришся, як він.

Чи може варто було просто сказати:

- ціни занизькі,

- переставляння вінди - піратство

- ти нічого не вмієш.

Блін, да всі це роблять, просто не варто про це кричати на кожному стовпі. Мікс молодець. Якщо в хлопчини і вправду є бажання працювати та руки ростуть не з дупи - то матиме більше, ніж заробить на 2-3-х нотіках, якщо пощастить, в місяць.

• Адміністратори
Опубліковано

Я йому соньку за 35 штук грн розбирати не дам :)

Час, ризики, майстерність. Усе це повинно оплачуватись.

Правильно написали, до першого клієнта в якого не запуститься нотік, чи пропаде з вінта дюже дорога інфа :)

Опубліковано
Встановлюючи таку ціну за ТАКУ роботу він показує, що або він не розуміє, за що береться, або дурить, з надією потім накрутити.

Я б не був таким категоричним. Люди геть різні бувають

Опубліковано

Tarzanych, сумніваюся, що він керується якимись безкорисливими мотивами.

Керуюсь. Мотив полягає у тому, що до працевлаштування у певний СЦ потрібно щось їсти та пити. Як це зробити з величезною конкуренцією - занизити ціни.

Відповіді на інші запитання:

У 75% юзерів стоіть піратка. Всі раді. Якщо хтось готовий копити ОФФ збірку ОС - я залюбки її поставлю і ціна не зменьшиться.

Відновлення/спасіння файлів також є не проблемою. Але як на мене, це особиста справа кожного юзера. І обговорювати це питання потрібно з ним сам на сам

Чистка ноутів: Найдовше я мучився з Сонькою. На те що б її розібрати більшло близько 50 хв. Але у випадку якщо з колонок грає приємна музика, а поряд стоїть філіжанка кави, на цей час не звертаєш уваги.

mix_forever дійсно запропонував пройти співбесіду.

september25 Дуже прикольно. Але щоб попасти у центр "Reca Iformatica" ( гугліть) треба вчитись не нижче 9 по 10ти бальній системі. При цьому всьому, якщо за 2 дні ти не показуєш свій потенціал, тебе просто замінять на іншого. Якщо мені вдалось без проблем відбути там 3 місяці практик, це вже щось значить.

Deemon

По вашому кожен новий юзер на форумі не має права на слово покі не спамить over 100500 постів)?

А загалом по всіх коментах: Дуже дякую за позитивні коменти в мою сторону. Особисте дякую для всіх тролів, ви робите світ кращим)

П.С. Прохання вибачити за помилки, писалось на " скору руку"

Опубліковано
У 75% юзерів стоіть піратка. Всі раді. Якщо хтось готовий копити ОФФ збірку ОС - я залюбки її поставлю і ціна не зменьшиться.

тсавлячи піратку - ти офіційно стаєш розповсюджувачем контрафактного ПЗ. Це закон. Про це не прийнято писати на форумах - ставиш - молодчина. Тільки не кричи про це на все місто. І Україну. Офіційних збірок - не існує,це так, про всяк випадок.

Опубліковано

не знаю що таке "Reca Iformatica", але думаю що більшості форумчат теж не цікаво.

як і не цікаво на скільки балів ТС вчився,

головне голова на плечах, і якби ТС був уважний - то в Україні вже є преценденти коли людину судили за повідомлення на форумі. тому дійсно слід уважно думати перед тим як щось писати на весь інтернет.

у податковій та службі економічних злочинів теж є інтернет, як не на роботі то принаймі вдома, а плани ставлять всім, тому дуже легко можна попасти під роздачу заради чергової галочки в списку викритих злочинів.

а загалом - цікава вийшла тема, інформативна...

P.C. навіть якщо ОС ліцензійна, то ціна ПЗ котре бажає отримати кожен користувач для домашнього ПК стрімко наближається до вартості квартири у якій це ПК стоїть... в інакшому випадку - це все одно піратки...

Опубліковано

ммм да .... как же на этом форуме любят сидеть в сраных офисах и от безделья какать на все посты которые люди пишут ...

просто молодой чек что-то знает, что-то умеет и у него талант, а ему нужна какая то основа в работе что б в дальнейшем он мог себе протоптать тропинку в будущее .... я не поверю что сидящие на этом форуме все всё могут все всё умеют - это бред

Опубліковано

Закрывайте нафиг :) МЫ с ТС нашли общий язык и в скором времени многие воочию смогут убедиться в его квалификации. Все остальное - ненужный флуд и треп. Человек умен и хочет дальше учиться - это главное. Адиос, амигос. Топик себя исчерпал, ТС нашел то, что искал.

Опубліковано

Закрывайте нафиг :) МЫ с ТС нашли общий язык и в скором времени многие воочию смогут убедиться в его квалификации. Все остальное - ненужный флуд и треп. Человек умен и хочет дальше учиться - это главное. Адиос, амигос. Топик себя исчерпал, ТС нашел то, что искал.

хай всетаки ТС про це напише та й закриемо

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...