Перейти до змісту

september25

Power users
  • Постів

    1 614
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    3

september25 став переможцем дня 2 листопада 2012

september25 мав найпопулярніший контент!

Репутація

163 Продвинутий

Відвідувачі профілю

6 631 перегляд профілю
  1. Чекаємо нових звинувачень проти Леді Ю ?
  2. Блін, позвикали люди все чужими руками робити! Як жеж ти гроші заробляєш якщо назву теми придумати не можеш ??? Гаразд. Є на Борді розділ Робота. Назва теми: "Мережевий маркетинг: запрошую бажаючих" А якщо вже хочеш реклами собі зробити то краще просто в цій теми напиши скільки ти заробив за останній місяць за допомогою цього мережевого маркетингу. І все.
  3. Я от не розумію: чому ти так нервуєшся від того що я не хочу бути частною тієї мережі в якій ти береш участь? Та й взагалі, як на мене, тобі варто створити окрему тему для "завлекания" нових її членів. ТС я думаю все ж таки цікавило питання винесене в назву, а не те яке ми тут взялися обговорювати ...
  4. Цікава ситуація! Ти скинув мені адресу сайту на якому, якщо я правильно зрозумів, рекламується твоя мережа чи продукт яким ти торгуєш, а Dr.Web заблокував мені доступ до нього. А це буває тоді коли сайт вважається ненадійним: містить віруси чи "мошеннический" контент тощо ...
  5. Який ти допитливий! Ми тут не про мене, а про мережевий маркетинг!
  6. Ти не припускаєш що я працюю сам на себе ?
  7. Як на мене то ця табличка підходить і для ілюстрації мережевого маркетинга Там же ж те ж є своя ієрархія. Чи я помиляюся? P.S.: Не має потреби редагувати свої повідомлення. Можна створювати нові Так простіше слідкувати за ходом думки співрозмовника.
  8. Відповідь не на користь мережевого маркетингу ...
  9. І все ж таки я не отримав відповіді на своє питання: І ще. Не редагуйте, будь-ласка, свої пости після того як на них була дана відповідь. Це наприклад суттєво змінило зміст 239 поста. P.S.: До чого там пшениця? Ми ж зовсім не пшеницю обговорюємо!
  10. Якщо все це так добре, чому ж цей приклад не наслідує основна маса товаровиробників?
  11. Що за посилання? Невже не можна толком оформити? А то веде в нікуди ...
  12. Щодо цього на Борді є окрема тема. До чого тут вибори?
×
×
  • Створити...