Перейти до змісту

Вибір бюджетного монітора

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт!

Допоможіть вибрати "б"юджетний" монітор 22". Так як зараз відстав я від часу, а зараз того часу читати огляди не маю бо монітор треба терміново, тому прошу вас поради, що можна таке купити за 1100 грн.

Призначення: кіно, ігри, перегляд домашніх фотографій.

Так як комп"ютер призначається похресниці, то купувати аби що з полиці не хочеться.

Цікавлять ваші відгуки про:

ViewSonic VA2248-LED

Asus VS229H

ViewSonic VA2238w-LED

Samsung S22B150N (LS22B150NS)

Samsung S22B300N

LG Electronics E2242T-BN

Прошу сильно не критикувати вібір, б"юджет обмежено 1100 грн + скрегоча зубами ще 100грн.

наперід дякую!

Опубліковано

АСУС бери.

Шлейфів небуде при перегляді фільмів та іграх на ультра-б"юджетній IPS матриці? Та й вже 1300 трішки забагато!

Розглядаю лише TN варіанти, асус попав в список випадково.

Які ваші варіанти???

Опубліковано

в даній ціновій категорії монітори на 95% ідентичні

Ну тоді мені тра ті 5% які кращі!

Якось мені дуже подобаються монітори ViewSonic, щоразу в кого їх зустрічаю залишаються позитивні враження, навіть на полиці в усіляких там ельдорадах картинка на них якось вирізняється?

Незнаю, сам юзаю Самсунга Т220 - задоволений ним, до цього був дешевенький ЛЖ 1717(посередні враження), з іншими можелями малознайомий.

Опубліковано
мені здається, що сама дешева IPS матриця, буде все одно краща за саму дорогу TN ... Чи я помиляюся?

Залежить від того для чого буде використовуватись, якщо для ігор то хороша TN буде кращою, якщо текст, зображення, фільми і т.д, то IPS буде краще

Опубліковано

Samsung, LG/Philips ставлять свої матриці, які зазвичай є досить непоганої якості, інші бренди типу Acer, Viewsonic, Benq ставлять все підряд, може попасти нормальна матриця, а може повне лайно. В мене пару років тому був 22" Acer, матриця там стояла найдешевша Chi-Mei, якість зображення, передача кольору і кути - просто тіхій ужос, був дуже радий, коли його спихнув.

Опубліковано

Як варіант LG IPS224T . Різниця 13 у.е. Статистика продажу - теж показник.

Хоча якщо однозначно TN, то можна взяти легке б/в (до року) з дорощих моделей.

Опубліковано
http://hard.rozetka.com.ua/benq_gw2250m/p223898/ Все, що не на ТN матриці. Я недавно купив http://hard.rozetka.com.ua/aoc_i2352vh/p214345/ в порівнянні з ТN небо й земля, довго вибирав між BENQ й AOC(незнаю наскільки правда, казали що вони роблять для більшості відомих брендів матриці, за іншими даними матриці роблять LG).
Опубліковано

Якщо цікавить Samsung 226BW http://hard.rozetka.com.ua/ru/products/details/21843/index.html

б/в, але в ідеальному стані (жодного битого пікселя і подряпини) можу продати. Пиши в ПП.

Опубліковано

Відмовте мене взяти: Samsung S22B300B !

:)

В мене особисто Samsung P2070, купував десь 3 роки назад (монітор якісний), а недавно брав знайомій S23A350N, деталі корпусу в порівнянні дуже здешевлено , дуже легкий , тому раджу придивитись до ін. брендів.

Опубліковано

В жодному разі не Б/В

І певно бавитися він таки буде, відео це дозволить (GF275GTX) робити холодними зимовими вечорами :)

Опубліковано

LG E2260S-PN , кум такий собі придбав, якість і вигляд солідний, мені сподобався, може і вам до душі припаде )

а по ціні можете глянути цей http://www.5ok.com.ua/tft-lg-e2241s-bn/p674570/

Опубліковано

Все, вибір зроблено і замовлено: LG IPS234T-PN LED!

Залишилися акустика і клавіатура!

Вітаю. Що вирішили ще 1 дюйм додати IPS234T?

Якщо будуть враження від сабжа - відписуй, теж цікавить ця остання серія ЛиЖи.

Опубліковано

Та як вчора походили по всіляким там діавестам, всесвітам, то вирішили й не економити та ще й дюйм додати!

Власне "хазяїн барін"

Опубліковано

Підтримую, так як всі монітори нібито в Full HD, споглядати їх на меньших дюймах тре буде майже впритик. Я ось недавно купив такий AOC I2352VH, дуже непопулярна модель, але ніби краще ніж LG. Матеріал корпусу матовий пластик, строгий дизайн, сподобалося налаштування монітору з вінди у спеціальній програмі. Але кожна жаба своє болото хвалить :) Ще додам, що я надто над бюджетом незаморочувався, просто останнім часом намагаюся знайти дешеве і якісне одночасно.

Опубліковано

Ну вчора тестив я його, правда дуже не довго!

Поставив поряд свій Samsung T220 і цей LG IPS234T-PN LED та давай ганяти різні тести.

Так ось в плані кольоропередачі Т220 з ним не посперечається! Кольори сочні та виразні, і певно більше відповідають реальній палітрі. Як на мою думку, в усьому іншому Т220 виграє LG IPS234 моделі.

+ Кольоропередача просто супер. Стало зрозуміло що деякі об"єкти дійсно сірі, червоні, чи сині. і що Т220 просто непідходить для дизайнерської роботи! хоча це я не одразу помітив.

+ Зерно менше ніж на Т220

- швидкість реакції можна помітити що в LG IPS234T-PN LED вища ніж в Т220, але як на мою думку не завадить комфорту в іграх, (хоча грунтовно це перевірити не було часу)

- загальна яскравість теж на користь Т220,

- контрастність в LG досить висока, але якщо додати б трішки яскравості то то можна було розрізнити щось на темному фоні. Бо в день щось на темному фоні розрізнити просто не можливо. На Samsung Т220 за рахунок підняття загальної яскравості (в "ручному" "ігровому" і "кіно" режимах) можна комфортно грати ігри, дивитися фільми/ролики і в світлу пору доби, і при увімкненому світлі.

По висоті в LG екран на 1,5 см менший ніж в Т220, але ширший десь на 5-6см

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...