Перейти до змісту

Чи потрібен перехід в кінці мосту?

zaHARE

392 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Зараз при переїзді через міст,коли тянучка вистягується до Соборності,пішоходів на тому переході за машинами взагалі не видно.Вони виникають нізвідки. Той перехід такий самий логічний,як і світлофор біля ментури.

Світлофор(ментура)+перехід+ями=тянучка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 577
  • Створено
  • Остання відповідь

пішоходів на тому переході за машинами взагалі не видно

zaHARE, неправильно. Правильно так: ЗАРАЗ ТОГО ПЕРЕХОДУ ЗОВСІМ НЕ ВИДНО. Пане мере, дайте команду зебру намалювати, щоб пішоходів здаля було видно!

світлофор біля ментури.

це не тільки світлофор біля ментури. Це в першу чергу - світлофор біля школи!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переїзжаючи міст ще більше розумію,що розвязка Конякіна-Грушевського дала б місту більше ніж вокзал 4-х потягів. Уявляю,що буде коли міст стане аварійним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зараз на дій ділянці є важливіші питання :) наприклад відсутність самої дороги :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всю тему не читав. Далі ІМХО

Був би пішоходом, казав би що перехід потрібен, але так як пересуваюсь на авто, то знаю про небезпечність і недоцільність цього переходу. Місце небезпечне, як в погану погоду (по вечорах особливо), так і коли з пр.Соборності там образується затор в сторону "Авангарду" і людей (тупоголових в наушниках, не дивлячихся по сторонам, бо "я ж на пєрєходє, йопта") за машинами просто не видно, а вони звідти доволі таки небезпечно вискакують. Але ж скільки паніки буде в людей, через цих 30 метрів до іншого переходу. Я собі це уявляю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Asbarik, оце твоє імхо нічорта не імхо. Перечитав би тему - то цього б не писав. Було обговорено купу аргументів як в тебе і наведено купу контраргументів.

Нє, ну закрийте тему - перехід БУДЕ, переливання з пустого в порожнє дістало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Asbarik, оце твоє імхо нічорта не імхо. Перечитав би тему - то цього б не писав. Було обговорено купу аргументів як в тебе і наведено купу контраргументів.

Нє, ну закрийте тему - перехід БУДЕ, переливання з пустого в порожнє дістало.

не знаю як тобі, але мені,для того щоб виразити свою думку, не потрібно знати думки інших.

пишеш шось, аби писати... не... в красну армію...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кого шкода?

Пішоходів. в першу чергу, залізо то таке...

А крапку зарано таки ставити ...

Так це ж природній відбір - не вмієш переходити дорогу - розказуй потім апостолу Петру що був правий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так це ж природній відбір - не вмієш переходити дорогу - розказуй потім апостолу Петру що був правий.

А люди, які стояли на зупинці в Дніпропетровську - також попали під природний відбір?

Чи якщо я переходитиму по правилах а мене зіб'є якийсь мажор на Лексусі із "корочкою" депутата, для якого правила не існують, то я теж повинен апостолу Петру щось доказувати??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А люди, які стояли на зупинці в Дніпропетровську - також попали під природний відбір? Чи якщо я переходими по правилах а мене зіб'є якийсь мажор на Лексусі із "корочкою" депутата, для якого правила не існують, то я теж повинен апостолу Петру щось доказувати??
Женя, ця тема про цілком собі конкретний перехід, а не розміщення зупинок і льотчиків.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сергій, раз мова зайшла про "не вмієш переходити дорогу" - то це явно не про конкретний перехід.

Я свою думку, щодо переходу, не зміню. Він там - як не приший 3,14*ді рукав. Тобто не потрібний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи якщо я переходими по правилах а мене зіб'є якийсь мажор на Лексусі із "корочкою" депутата, для якого правила не існують

але ж це не причина переходи забирати, правда ж?

не знаю як тобі, але мені,для того щоб виразити свою думку, не потрібно знати думки інших.

ти уявляєш що станеться з бордою якщо кожен з 15411 нині зареєстрованих юзерів зайде у тему сказати імхо? Є "Підтримав", є "+1", є голосувалка. А твоє імхо дивним чином співпадає з неодноразово раніше написаними "імхами" інших людей. В інтернетах це називається просто - баян. Або можна так як ти написав - "не в ... не в красну армію".

Перечитай тему. Як буде в тебе свіжа думка - буду радий її прочитати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він там - як не приший 3,14*ді рукав. Тобто не потрібний.
І я вважаю його недоцільним, бо за 50м є нормальний регульований, а пральна дошка перед ним, і лід у зимову пору це додаткові ризики при гальмуванні.
Сергій, раз мова зайшла про "не вмієш переходити дорогу" - то це явно не про конкретний перехід.
Там є "унікали" які просто навпростець переходять із маленькими дітьми через подвійну суцільну коли машини в 2 ряди стоять в обох напрямках бо їм в лом пройтись 20м навіть до ЦЬОГО переходу, вони як вийшли стадом з маршрутки так і пішли в своє стойло. Цей перехід є показовим.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи якщо я переходими по правилах а мене зіб'є якийсь мажор на Лексусі із "корочкою" депутата, для якого правила не існують

але ж це не причина переходи забирати, правда ж?

Це непро те була мова. Не про перехід. Я казав, що намагаюся на 90% переходит дорогу там - де слід. Є виключення. Безумовно, буває, що й перебіжу за 50м до чи після переходу. "зріжу" трошки.

Дуже гарно пояснили депутати міськради його непотрібність.

Спуск з мосту. Слизько може бути, гальма хренові. Видимість погана. А тут ще й пішохід, та ще такий, які тут відписувалися, з навушниками і т.д. Капюшона надів, навушники у вуха і йому по}{уй метелики. А ще якщо заліпив десь попередньо 0,1л...

В нас давно пора ввести в правила таке, як у Білорусі. Темна пора доби - світловдбиваючі елементи на одязі повинні бути!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SysR, таких унікалів по всьому місту хватає, біля податкової кожен день таке спостерігаю, хоча там поряд з двох сторін регульовані переходи.

А деяких унікалів і забор біля ТАМ-ТАМу не зупиняє.

Немає в нас культури як в пішоходів так і у водіїв, нажаль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я ж колись вже писав: оскільки фізично обмежити неконтрольований рух пішоходів через дорогу на ділянці від шляхопроводу до VABбанку не можливо, то наявність сабжевого переходу дозволяє рух пішоходів хоч трохи організувати. Забереться перехід - збільшиться кількість "бігунів". Водію краще завчасно загальмувати перед цим переходом, ніж раптово перед бігуном біля VAB.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оскільки фізично обмежити неконтрольований рух пішоходів через дорогу на ділянці від шляхопроводу до VABбанку не можливо

паркан обмежить. принаймні з колясками не будуть бігати.

Он на Соборності поставили забор від Ювілейки до Фієсти. І ніхто не лазить ЧЕРЕЗ забор. ВСІ йдуть на перехід. Могли б і від Аверса до наступного переходу поставити, але не поставлять. там просто МОРЕ рекламних щитів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

паркан обмежить. принаймні з колясками не будуть бігати.

там дві зупинки і магазини, в які треба здійснювати довоз товару. А паркан на місці сабжевого переходу абсолютно не треба.

Он на Соборності поставили забор від Ювілейки до Фієсти. І ніхто не лазить ЧЕРЕЗ забор. ВСІ йдуть на перехід.

Це найкращий варіант - абсолютно з тобою згідний, але ширина проїжджої частини Перемоги просто не дасть вліпити на проспекті розділювальну смугу шириною (згідно дбн) 1м. На жаль.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там дві зупинки і магазини, в які треба здійснювати довоз товару.

можна заїхати зі сторони магазину Мікс. Або ж з-під мосту. крім того - це дасть змогу позабирати машини, які там мтавлять деякі "водії". Зима 1,5 матра снігу від бровки, і воно ще й паркується там. Як оце об'їхати?? Йому, бачте, сраку свою тяжко пронести до магазину "Гарденія" (чи як його там) зайвих 10 метрів.

Коротше - все можна продумати. Знаєш, це як зі знаком "обережно ямковість" - знак коштує дешевше, ніж усунути ту ямковість!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна заїхати зі сторони магазину Мікс. Або ж з-під мосту.

по тротуару? :)

Коротше - все можна продумати.

вже продумано. можна тільки зробити краще: нанести розмітку, зробити нормальне освітлення в нічний час, можна шумові смуги нанести перед переходом, виділити знак переходу смітловідбиваючою рамкою та/або світлодіодами (як біля зал.вокзалу). Про розширення проспекту в т.ч. для влаштування розділювальної смуги з парканом мова навіть не йдеться. Моооооооже заговорять про це після того як Волі розширять :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доставка товару має право це робити. Аби ще тільки не матюкали при цьому перехожих, що ходять там! І заважають товар доставляти!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А люди, які стояли на зупинці в Дніпропетровську - також попали під природний відбір? Чи якщо я переходитиму по правилах а мене зіб'є якийсь мажор на Лексусі із "корочкою" депутата, для якого правила не існують, то я теж повинен апостолу Петру щось доказувати?? 0

Женя, якщо не про конкретний перехід - то про конкретний тип пішохода (навушники, пофігметелики, 100 грам і тому подібне). Навіть на світлофорі треба по сторонам дивитись, це мені надцять разів спасало шкуру, і мова лише про один світлофор - біля Грибоєдова. А про звичайну "зебру" і поготів.

Чому природній відбір - бо людина яка сама неуважна на дорозі не навчить такому і своїх дітей, а тому хоч це і звучить цинічно - але це природній відбір.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви тему закривати, тему закривати )))))) у нас тут тролі не кормлені )))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доставка товару має право це робити. Аби ще тільки не матюкали при цьому перехожих, що ходять там! І заважають товар доставляти!

Я думаю тут швидше пішоходи будуть матюкати водіїв вантажівок, які займуть весь тротуар.

І пана Пекарського, який хотів забрати перехід. :)

А ви тему закривати, тему закривати )))))) у нас тут тролі не кормлені )))))

в інтернетє апять ктото нє прав! ))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже викладав фотку, де був свідком, як на зупинці біля мене один "доставщик" товару матюкався, що якась жіночка там йшла, де він бажав заїхати. Я зробив йому зауваження. На що він пробурмотів щось невнятне і став розвантажувати товар.

Вантажівки туди не заїжджають. Газелька - максимум. А на базарі взагалі експедитори товар з вантажівки на возиках довозять. І нічого!

в інтернетє апять ктото нє прав! ))

не в інтернеті. А не прав той, хто вирішив там той перехід залишити. Принаймні в такому стані, як він зараз є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...