Перейти до змісту

Познайомлюсь із симпатичною дівчиною

Damask

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

пфф....Oksana04 той аккаунт функціонував від ВК. зараз же дотримуюсь правила не реєстуруватись засобами соц мереж. А за те що Ви фото додали....Я вас про це просив ?... Ви маєте право, щоб публікувати чужі фото, без згоди на це ?

Судячи по активності, він і надалі функціонує :)

...а не з симпатичною, слабо?

• Відповідей 113
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

заходиш в вк /люди/ вибираєш україна/ луцьк/ стать:жіноча/сімейний стан : в активному пошуку/ нажимаєш ентр. і шукаєш) добавляєш дівчат запрошуєш на прогулянки) думаю там шансів більше найти буде)

неповірите...їх мама не пускає :)

погано запрошуєш, бігом до районних гопніків вони тебе навчать як треба лапшу правильно на вуха розвішувати )))

та не хочу так як гопніки...

Опубліковано

я вже пояснив ситуацію із двома аккаунтами. Як на мене, нічого кримінального тут немає.

Мені байдуже. Кримінальність в таких випадках розглядається адмінами Борди.
Опубліковано
Я його фотку на Борду виставила? Я всі його дані, як на сповіді, виписала?

це не дає право їх опубліковувати від свого імені....

Опубліковано
(нагуглив в контакті)
По ніку Damask у вк нікого немає. Ти знаєш щось що ми не знаємо?

Стоп! Damask і Дмитро Кінах - одна і та ж людина? Шо в нас за мультикі - бан, нє?

Опубліковано

Oksana04, не тактовно.

ЩО саме? Те, що мене пам"ять поки не підводить?

Ну розмісти тоді тут своє фото. Він же, поки, просто друга шукає, а не друга, якого можна двічі цей во. ))) Бо ж бачиш, він вже недоброї думки про тебе. А так, може і змінить її. )))

Опубліковано

пфф....Oksana04 той аккаунт функціонував від ВК. зараз же дотримуюсь правила не реєстуруватись засобами соц мереж. А за те що Ви фото додали....Я вас про це просив ?... Ви маєте право, щоб публікувати чужі фото, без згоди на це ?

Судячи по активності, він і надалі функціонує :)

...а не з симпатичною, слабо?

Так. Дісно зараз заглянув в налаштування додатків Вк і помітив там Борду. Видалив.

Нарахунок несимпатичних..таких не буває...часто за оболонкою гарної вроди ховається колюча душа.

Опубліковано

Damask і Дмитро Кінах - одна і та ж людина? Шо в нас за мультикі - бан, нє?

Дааа, Дрім, туго)))

Наштовхнуло на думку і дещо пригадалось...

І да, за таке БАНять!

Опубліковано

дай лінк, на заборону таких дій у правилах форуму?

Опубліковано

дай лінк, на заборону таких дій у правилах форуму?

лінка немає..але ж крім правил поведінки на форумі є ще алементарні правила етикету....

Опубліковано

лінка немає..але ж крім правил поведінки на форумі є ще алементарні правила етикету....

... це інтернет... тут і послати можуть...

Опубліковано
Ну розмісти тоді тут своє фото.
Так, не провокуйте дівчину.
Може то в профілі свій вік вказати?... І імена діток повписувати?)))

Ну от що за маячня??? Ти ж сам своє фото на Борді виставив. Які претензії до мене?
Опубліковано
Ну розмісти тоді тут своє фото.
Так, не провокуйте дівчину.

не котіть тему в прірву флейму і тролінгу...питання аккаунтом і фото вже вирішили....тоді навіщо це повідомлення?

Ну от що за маячня??? Ти ж сам своє фото на Борді виставив. Які претензії до мене?

а право на публікацію я вам надавав ?..якщо завтра, якийсь хтось розклеїть по Луцьку ваші фото, ви ж теж думаю не в захваті будете

Опубліковано

а право на публікацію я вам надавав ?..якщо завтра, якийсь хтось розклеїть по Луцьку ваші фото, ви ж теж думаю не в захваті будете

Якщо цей якийсь хтось візьме їх на однокласниках, на Борді, у фейсбуці, вконтактах, де і так всі бачать (бо я їх сама на загальний огляд туди виставила) - без проблем.

Я ж ніяких коментарів під фото не робила, не фотоЖопила його (бо не вмію))) ) і т.д.

А тема з самого початку флеймова, я її туди не кочу (так, трішки підштовхую))) ).

Опубліковано
хотів хлопець з дівчиною познайомитися...

Знайшов час - тут народ всі вихідні мається без теми для розмови, а йому закортіло в ніч на понеділок цьолку зняти, романтічєскі по місту посоватись.... ))

Опубліковано

... бачу ви молодий чоловіче тормоз підтуплюїте, аль попередні пости не прочитали?

Опубліковано
хотів хлопець з дівчиною познайомитися...

Знайшов час - тут народ всі вихідні мається без теми для розмови, а йому закортіло в ніч на понеділок цьолку зняти, романтічєскі по місту посоватись.... ))

думайте двічі перед тим як виражатись в такій манері....а краще....тричі подумайте

А тема з самого початку флеймова, я її туди не кочу (так, трішки підштовхую))) ).

не варто цього робити

Опубліковано

Не варто. залишайтеся для всіх чарівною незнайомкою ...

+1. Ибо визуальность может оказаться слишком шокирующей.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...