Перейти до змісту

порадьте шурупокрут

kozakOleg

Рекомендовані повідомлення

З твоіх варіантів, я також за шкварку, можу підсказати де дешевше взяти.

Підкажіть.

Див. приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь

З твоіх варіантів, я також за шкварку, можу підсказати де дешевше взяти

То вже всім підкажіть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То вже всім підкажіть

Як виявилось, ціна на розетці зараз дійсно солодка, навіть враховуючи доставку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вас умаляю, яка расєя, усілякі урали, енергомаши, авангарди бла бла - все це жосткий кетай...

Ми в курсі, що це все Китай, Мерседеси теж в Китаї збирають, від того гірші не стали.

А по суті - є китайські нормальні шуруповерти, до речі про Sparky - фірма зареєстровано у Болгарії, складають з китайських комплектуючих. Не знаю як шуруповерти, а болгарки і перфоратори нікудишні, з ремонту знайомі не вилазять, до того ж на Варшавці куплено болгарку, продавець діфирамби співав як продавав, як зламалась морозиться. :_03:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми в курсі, що це все Китай, Мерседеси теж в Китаї збирають, від того гірші не стали.

Я все правильно розумію, навіть легендарний DeWalt, в Епіцентрі вже бачив родом з PRC, хоч це й не робить його поганим, йде боротьба за ринок, виробник шукає варіанти здешевити продукт...

А казав я про "старі-нові" псевдо-савєцко-російські відроджені бренди, хоч по факту маєм фуфєл, а не інструмент...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Modeco за співвідношення ціна-якість краще не придумаєш. Користуюсь щодня по кілька годин, сумарно за півтора роки не менше сотні тисяч шурупів та комфірматів пройшло через нього. 2 батареї, чумуйдан та зарядка. В СМ та магазинах фіг знайдеш, треба в посьачальників замовляти.

Якщо зацікавило то можу контакти тих хлопців дати.

Пи.Си. Потужний до чортіків, 18в. Батареї хватає дуже на довго, китайці рядом не стоять, за бош, двт сильніший, щодо макіти не скажу, але ціна ''солодка''. Я брав ще по 600 грн, півтора року тому, колега пів року тому за 800, зараз хз, питати треба.

Такий?

300_300_productGfx_0b0629cb00126220579df846afecc834.jpg300_300_productGfx_9e40463190e61005fcc69c1774164079.jpg

А він на літій-іонних акумуляторах? Бо судячи з усього, підозрюю, що ні. Хоча, можливо, помиляюсь.

Ні, не на літій-іонних. Але тримає дай дорогу. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Думаю скоро у цій темі не залишиться неназваних фірм.

Всі чекаємо покупки топікстартером шуруповерта...

Вуаля:

Дякуючи Deemon мій Black&Decker MATRIX 20V MAX* Lithium Drill/Driver вже приїхав.

BDCDMT120_1_330X330.jpg

Задоволений повністю.

Дімі, щире дякую!

З часом мо придбаю додаткові насадки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...