Перейти до змісту

порадьте шурупокрут

kozakOleg

Рекомендовані повідомлення

зате це майже вічний інструмент.

поки він почне здихати, десяток зенітів, уралмашів і іншого китай-раіся хламу відійде на той світ :)

shono, не дурно для побутового інструменту, отут, доречі літій на 4 голови випереджує нікеліві акуми, як і по ємкості, так і по ресурсу, а про саморозряд - взагалі мовчу.

по темі, на хазяйсті таке:

SSL20SB_1_330X330.jpg

Akkumulyatornaya-drelshurupovert-DeWalt-DC-756KA.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь

оцей , + 20 уо доставка , рік щоденної роботи на складанні меблів, все ок!)

Не можу знайти.даних, який в нього крутний момент?

І яка комплектація? Це новий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Корсистувався Metabo 4 роки,як на свої гроші непоганий апарат,зараз DeWalt такий.

І можу сказати що це світовий лідер по інструменту.

На жаль не можу собі такого дозволити.

Мій бюджет 1200 грн. (+-200 грн, краще -)

Тай не потрібен він мені такий.

Мені треба, час від часу закрутити пару шурупів різних...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Modeco за співвідношення ціна-якість краще не придумаєш. Користуюсь щодня по кілька годин, сумарно за півтора роки не менше сотні тисяч шурупів та комфірматів пройшло через нього. 2 батареї, чумуйдан та зарядка. В СМ та магазинах фіг знайдеш, треба в посьачальників замовляти.

Якщо зацікавило то можу контакти тих хлопців дати.

Пи.Си. Потужний до чортіків, 18в. Батареї хватає дуже на довго, китайці рядом не стоять, за бош, двт сильніший, щодо макіти не скажу, але ціна ''солодка''. Я брав ще по 600 грн, півтора року тому, колега пів року тому за 800, зараз хз, питати треба.

Такий?

300_300_productGfx_0b0629cb00126220579df846afecc834.jpg300_300_productGfx_9e40463190e61005fcc69c1774164079.jpg

А він на літій-іонних акумуляторах? Бо судячи з усього, підозрюю, що ні. Хоча, можливо, помиляюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Basil, вам треба

час від часу закрутити пару шурупів різних

, довга робота батереї, чи і те, і інше?

Приведу свій приклад. Мені не треба було особливо потужного, взяв тут, на борді, отаке

157458513_1_644x461_shurupovert-kiv.jpg
. Товариш підказав метод як вирішити раз, і надовго проблему недєржанія батереї. Тепер маю його ж, але з батерейкою на 4 ампер-години. Багато це чи мало? Це - близько 500 шурупів покрівельних шурупів 4.8х35 в обрешітку 35 мм товщиною ,робив влітку покрівлю).
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такий, вродь на них самих, спробую на самому апараті глянути, відпишусь.

Зауваження котре мну сказали перед покупкою, він на вагу дещо важчий за родичів і рукоятка не тонесенька. Я відповів що не дружина, а я буду ним користуватись, не помилився, сидить в руці чотко, відчувається надійність та якість.

Пи. си. Був тест драйв, за 3 доби близько 4 тис. Шурупів завалили (10см шуруп чорний по гіпсу) через ДСП в суху дошку 20мм і в сирий брус, добре що 2 батареї добре тримають і відносно швидко заряджаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Basil,

http://www.klondayk.com.ua/ru/products/details/drelj_shurupovert_black_decker_egbl108k/index.html

такий можна організувати за $60 вже тут

+1 додаткова батарейка ще $25

декілька бордівчан юзають аналогічні, відгуки дуже позитивні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Basil, вам треба

час від часу закрутити пару шурупів різних

, довга робота батереї, чи і те, і інше?

В принципі і те і інше бажано.

А то буває, треба закрутити пару шурупів, шуроповерт довго лежав, і в результаті батарея розряджена...

При тому, бажано, щоб був доволі потужний. Щоб можна було і нормальні шурупи закрути....

Приведу свій приклад. Мені не треба було особливо потужного, взяв тут, на борді.

Товариш підказав метод як вирішити раз, і надовго проблему недєржанія батереї. Тепер маю його ж, але з батерейкою на 4 ампер-години. Багато це чи мало? Це - близько 500 шурупів покрівельних шурупів 4.8х35 в обрешітку 35 мм товщиною ,робив влітку покрівлю).

тобто, перепакували акумуляторну батарею?

чим перепаковували?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Руками перепаковували :_04: То вже буде оффтоп. Напишу в ЛС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Руками перепаковували :_04: То вже буде оффтоп. Напишу в ЛС

малось на увазі, якими акумуляторами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зате це майже вічний інструмент.

поки він почне здихати, десяток зенітів, уралмашів і іншого китай-раіся хламу відійде на той світ :)

shono, не дурно для побутового інструменту, отут, доречі літій на 4 голови випереджує нікеліві акуми, як і по ємкості, так і по ресурсу, а про саморозряд - взагалі мовчу.

по темі, на хазяйсті таке:

SSL20SB_1_330X330.jpg

Akkumulyatornaya-drelshurupovert-DeWalt-DC-756KA.jpg

Я чудово розумію "побутовість" блекендекера) , але спираючись на багаторічний досвід зносу та втрати зовнішнього вигляду інструменту це просто ідеальний (ціна-якість) варіант. А не на виробництво - вічний)

оцей , + 20 уо доставка , рік щоденної роботи на складанні меблів, все ок!)

Не можу знайти.даних, який в нього крутний момент?

І яка комплектація? Це новий?

Скажу відверто - я не переймався всякими крутними моментами) Я його побачив у Рівенських колег, потримав в руках, побачів ціну і полюбив) якщо потрібно постійно крутити щось більше за конфірмат - шукайте інший варіант.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Послухав розумних людей, поміркував трохи і вирішив всетаки придбати мережевий шурупокрут. НІяких заморочок з акумами, завжди готовий до роботи.

Але тут вибір ще гірший, його майже немає....

Походив по "варшавці", все російсько-китайське... навіть самі продавці не знають, чого в них більше: російського чи китайського...

В інтернеті надибав Дрель-шуруповерт сетевой Skil 6221LA. В принципі все влаштовує. Єдине що, "варшавські базарники" кажуть, що з сервісом у них нарпряг... єдиний тільки в Києві. А ще не радять брати двошвидкісні, так як там частіше летить редуктор.

Є ще Сетевой шуруповёрт Skil 6220 і Сетевой шуруповерт Skil 6220. Не можу зрозуміти, в чому різниця окрім коду і ціни. Але в нього крутний момент нижче (27 Нм), ніж в 6221 (38 Нм).

Ось тепер сиджу і думаю, що вибрати...

Можливо, щось порадите? Взагалі, хтось мав справу з цим "Клондайком"?

Чи можливо, іншого виробника?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

весь кайф того ж таки шурупокрута - неприв"язаність до дрота, працюєш де завгодно, в будь-якій позі...:)

мережевий нічим, крім храповика не відрізняється від банальної дрелі.

я все ж би радив акумуляторний на Li-ion, від жодної людини не чув на них нарікань, лише самі позитивні враження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В інтернеті надибав Дрель-шуруповерт сетевой Skil 6221LA. В принципі все влаштовує. Єдине що, "варшавські базарники" кажуть, що з сервісом у них нарпряг... єдиний тільки в Києві. А ще не радять брати двошвидкісні, так як там частіше летить редуктор.

Ще є сервіс для Скілів в Дніпропетровську. я зараз якраз в пошуку електронного модуля до такого мережевого шурупокрута (точну модель не памятаю, але щось точно 622*)

Є ще Сетевой шуруповёрт Skil 6220 і Сетевой шуруповерт Skil 6220. Не можу зрозуміти, в чому різниця окрім коду і ціни. Але в нього крутний момент нижче (27 Нм), ніж в 6221 (38 Нм).

різниця

Мaкс. диаметр сверления дерево/сталь, мм 20/8 мм

Мaкс. диаметр сверления дерево/сталь, мм 20/10 мм

На роботі використовують мережеві шурупокрути, багато шурупів приходиться закручувати, робота на одному місці в межах робочого стола. тут мережевий шурупокрут зручно.

вдома користуюсь акумуляторним Metabo BS14.4 Li. подарований мені уже б/у. Переваги акумуляторного: мобільність. Акум Li-ion, зарядне турбо - зарядка менше години.

тому вибирати треба виходячи з того, де будете використовувати: виробництво - мережевий, для дому - акумуляторний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Basil,маю питання - який з запропонованих шурупокрутів потримав в руцях ?

Дай вгадаю - "а наф потрібно, спеціалісти розкажуть який потрібно, а я хитріший, собі виберу ."

Тупиковий шлях.

Справа в тому, що для твоїх завдань підходить будь який, навіть самий дешевий за 100 грн чи якось так.

А холіварів на тему "який шуроповерт (чи будь який інший інструмент) кращий " начитався на мастер сіті і зробив висновок -

кожному своє.

Якщо тобі для домашніх робіт - 3 шурупи у неділю, підійде будь який, якщо інші роботи, то обмалюй, що саме, тоді поради будуть слушні.

Зю: працював різними, наразі зупинився на Бош. Пару років назад альтернативи не було по розмірах.

Зю 2: сетевий шурупокрут - "жалкое подобие левой ноги" аккумуляторного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Basil,маю питання - який з запропонованих шурупокрутів потримав в руцях ?

так, ти правий, з запропонованих жодного...

Дай вгадаю - "а наф потрібно, спеціалісти розкажуть який потрібно, а я хитріший, собі виберу ."

Тупиковий шлях.

тут ти не правий, не в хитрості справа. я не маю де їх пощупати в Ківерцях, а по Луцьку особо не наїздишся. Та й у Луцьку не на щупаєшся... тому і приходиться черпати інфу з інету...

Справа в тому, що для твоїх завдань підходить будь який, навіть самий дешевий за 100 грн чи якось так.

Невпевнений у цьому. Маю два шуруповерти:

1. Аккумуляторная отвертка Einhell BAS 12 Vario. Хоча це більше викрутка, ніж шуруповерт. Малопотужний, нормального шурупа ним не вкрутиш. Здохли акуму, напевно вбив перезарядом (неякісний фірмовий ЗП), при повнозаряджених акумах димів двигун і імхо скрутив муфту, проскакує при навантаженні... відновлення економічно недоцільне...

2. KUMAS Akku-Bohrschrauben KD 366 AV. Цього подарували "гонщики", сам шуруповерт з дохлими акумами і без зарядки. Заживив від комп"ютерного БЖ на 12 В (двигун допускає напругу чи то до 15, чи то до 18 В). Майже мережевий, але треба совати з собою БЖ. Тай потужності БЖ не вистачає при солідних навантаженнях. Тому задумався про купівлю мережевогово шуруповерта. А в цьому вирішив перепакувати батарею, та зробити толковий ЗП.

А холіварів на тему "який шуроповерт (чи будь який інший інструмент) кращий " начитався на мастер сіті і зробив висновок -

кожному своє.

Ще не зробив, інформації або немає, або вона суперечлива та пртиричіть одна одній.

Якщо тобі для домашніх робіт - 3 шурупи у неділю, підійде будь який, якщо інші роботи, то обмалюй, що саме, тоді поради будуть слушні.

В мене приватний старенький будинок, який потребує капітального ремонту. Планую в наступному році перекривати дах (200 кв. м. металочерепиці) плюс інші роботи. Інколи треба і шуруп д8 закрутити. Як кажуть, хочеш зробити добре, зроби то сам.

Тому хотілося б придбати потужний універсальний шуруповерт, з крутним моментом не менше 30 Нм (я так розумію це приблизно 3 кг на 1 м важіля) а то і більше. Я розумію, що з іншої сторони, чим потужніший, тим дорожчий, а коштів брак. Бюджет 1200-1500 грн. Тому шукається компроміс. Надивився Акумуляторний шуруповерт Bosch GSR 1440-Li, але щось відгуки про нього не дуже. Не той тепер Бош... або Sparky Professional BR2 10.8Li HD.

Запропонований Deemon Дрель-шуруповерт Black&Decker EGBL108K трохи "заслабенький мені... імхо, хоча теж думаю, підкуповлює ціна...

Зю: працював різними, наразі зупинився на Бош. Пару років назад альтернативи не було по розмірах.

А у вас який бош?

Зю 2: сетевий шурупокрут - "жалкое подобие левой ноги" аккумуляторного.

Можливо...

Якось так... Пішов спати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене два шурупокрути .1) Інтерскол 14,4В Інструмент для роботи .побачив він в мене багато(за 6 років) . Акумулятори разом з ним часто бували зимою в холоді на дачі :0157: . По акумуляторах в шоці тримають відмінно ,навіть при переморожуванні і паданні..Но я завжди повністю розряжав і до упора заряжав .є індикатор .Шурупокрут навіть після місяця лежання готовий до роботи. Короч дуже витривалий ,може ше з тих старіших . 2) Титан 12в - теж не поганий шурупокрут , в руці лежить навіть зручніше . відчувається менша потужність , чуть вінтом став ходити патрон .хоча в роботі був дуже небагато, З недоліків на другий день після повної зарядки треба заряжати знову . Хоча відразу після зарядки можна крутити ( по гіпсокартону )досить довго . Використовую його в менш агресивних умовах .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо для домашнього використання, рекоммендую типу Авангард 14,4 вольт ( копія макіти ), у мене два роки, заряджається за годину, на холоді працює добре, єдине заряджати потрібно у теплі ( нікель-кадмієві батареї ).

При купівлі зверніть на ємність акумуляторів, щоб було 2 А\г

У товариша оригінальна Макіта на 12 вольт, батарея підходить на мій. Порівнювали Авангард з Макітою - у роботі по тривалості уступає незначно, а ціна у три рази менша. Зараз є моделі з ліхтарем у комплекті.

Якщо не смущає, що продукт Російський. :0159:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вас умаляю, яка расєя, усілякі урали, енергомаши, авангарди бла бла - все це жосткий кетай...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вас умаляю, яка расєя, усілякі урали, енергомаши, авангарди бла бла - все це жосткий кетай...

Та хай і так - усе підійде. Думаю скоро у цій темі не залишиться неназваних фірм.

Всі чекаємо покупки топікстартером шуруповерта...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що скажете про Многофункциональный инструмент BLACK&DECKER MT350K?

Можна доукомплектовувати різними насадками.

Сьогодні маю зробити остаточний віибір між цим і Sparky Professional BR2 10.8Li HD.

Щоб з цього ви вибрали б?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З шнурком сильно по даху не полазиш . Я за Sparky

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Basil,як на мене, то на твої завдання найкращий варіант запропонував shono. Маю на увазі Black & Decker. Рік на виробництві меблів це не мало, там буває що другий аккумулятор ледь встигає зарядитись як приходить час міняти. ( Копія макіти - одверк ледь тиждень витримав такої роботи) Цікаво тільки, який він по вазі. Домовся з ним, думаю без проблем дозволить і потримати і пару трійку шурупів закрутити :)

З приводу сетевих - про недоліки писав вже в цій темі, на першій сторінці, там і про скіл згадував. Додам, що найбільше в них бісить якраз таки сетевий шнур ( після користування аккумуляторним )

Шкварка ( Sparky) гарний шурік, на даний момент рахую оптимальне співвідношення ціна/якість, три роки гарантії, сервіс на місці, але D8 він не потягне, тай думаю жоден 10 - вольтовий не потягне (маю на увазі без засверлювання)

В мене пара GSR 10,8 V-Li та GSR 10,8-2-LI поки що вистачає на всі випадки, але, наприклад, сотку шуруп вони крутять, хоча відчуваєшь що важкувато їм ( не люблю гвалтувати інструмент )

З твоіх варіантів, я також за шкварку, можу підсказати де дешевше взяти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Існує в природі Black&Decker 14.4V Lithium Ion Multievo™ Multi-tool MT143K.

В Україні не знайшов...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шуропокрут з шнурком це та сама дрель,тільки з тріщіткою.Купуй Спаркі не пошкодуєш,для домашніх робіт хватить з головою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...