Перейти до змісту

Реклама у соціальній мережі

Mr President

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную рекламу у соціальній мережі (спільнота міста Луцька). Аудиторія приблизно від 16 до 25 років. Майже всі учасники з Луцька. Статистика на фото

I51ehBWZ2_Y.jpgOEpHFKBYltw.jpghaGQc8GaoI4.jpgqBC95qKHrTo.jpg

Ціна - договірна. Всі питання в ПП.

Опубліковано

поправте мене, якщо неправий.

але якщо середньодобова кількість унікальних відвідувачів 1300 з копійками за 30 днів, то як загальна кількість унікальних відвідувачів за тих же 30 днів получилася 12 тисяч?

по-моєму мало би бути приблизно рівне кількості середньодобових унікальних відвідувачів помножену на 30... або навпаки - загальну кількість поділити на 30.

Опубліковано

поправте мене, якщо неправий.

але якщо середньодобова кількість унікальних відвідувачів 1300 з копійками за 30 днів, то як загальна кількість унікальних відвідувачів за тих же 30 днів получилася 12 тисяч?

по-моєму мало би бути приблизно рівне кількості середньодобових унікальних відвідувачів помножену на 30... або навпаки - загальну кількість поділити на 30.

Дані рахую не я, те, що мав у статистиці - скинув.

Опубліковано

Трошки не так, як ви думаєте. Спробую пояснити.

От наприклад, Ви з своїм кумом йдете в Бар Майдан кожен другий день (через день для простоти), а я з своїми 2 кумами у ті дні, коли ви не ходите.

Получається, що середньодобова кількість унікальних (я, Ви, Куми) відвідувачів бару буде (2*15 + 3*15)/30 = 2.5

А середньомісячна кількість унікальних відвідувачів буде 5 (я, ви і 3 куми).

Ось так. Якщо щодня буде приходити багато людей, але різні на протязі всього місяця - то це багато унікальних в місяць. А якщо будуть повторюватись - то ні

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...