Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ты, Лекс, че, боишься на асфальте отстать от группы? Думаю, тебя тянуть не придется, даже если ты поставишь ХайРоллеры 2,5 на оба колеса. :D

• Відповідей 118
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Та нє.... просто морочитись з переставлянням не хочу.. але якщо в сторону Крижівки поїдемо... то краще пеерставлю.. і там поїду.. ніж не переставлю і там піду пішки.)))

Опубліковано

Не... Не жрать...

Кстати, возьмите каждый немного овощей: несколько картошин, луковиц и морковку.

Погрызем хоть...

Опубліковано

Домовився на субботу і неділю, їду теж. Захвачу тент 3 на 4. В голову нічого не йде, що вдягнути на ноги? Одні резіняки зможуть їх держати в сухості :0162:

Батя тільки що приїхав з Софіянівки, каже дощу там сьогодні не було, дороги більш-менш сухі(воно і не дивно - там пісчані грунти). Набрав білих і маслят.

Опубліковано

Navigator, ноги будуть мокрими в будь-якому випадку. Краще просто змиритись з цим.

Взувай щось легке, що швидко висохне. І запасну пару взуття візьми для табору.

Опубліковано

Продукты купим, с собой возьмите перекус, тормозок. Сядем где-то перекусим в дороге.

Тент берите кто-нибудь один. Навигатор, твой не слишком громоздкий и тяжелый? Если компактный, то бери ты свой, если тяжелый и большой, то лучше тогда пускай Френд берет.

Получается так, что если с нами Навигатор, то блукать мы много не будем. :)

А значит доберемся успешно и будет время по... "порыбачить".

Опубліковано

Тент легкий "терра інкогніто", взяти на розтяжки - весь табір накриє.. Взую всеодно чоботи, кругом страшна роса, будуть дорги з болотом, особливо на участках Словатичі-Четвертня і Грузятин-Угли. Для мене проходити-проїздитии в чоботях цілий день не проблема, гуцули їх по пів-року не знімають, запах навіть особливий - вуйківський.

Опубліковано

Сцуко... діщ.....((((

Ну, затвержених планів в нас немає. В випадку яросної непогоди можна змінити маршрут. Наприклад через Гайове виїхати в район Трохимброда, в його перелісках заночувати, а далі на південь мимо Городищ через кільцеву звіровокотова виїхати в район Олександрівки. Правда це буде вже не велорибалка, а велогриби. :0162:

Опубліковано

те, що погода владнається то радує)))

але по великому рахунку, ми хіба боїмося того діщу?)))

Мне так совсем нестрашно. У нас есть тент. На месте переоденемся в сухое, будем сидеть, отдыхать жрать шашлы с видом на закат.

Мясо я уже взяла. Мноого.

Опубліковано

Або до Суська, а там вліво на Славне і Носачевічі на Стир. Там сосняки виходять до річки і болотних участків немає. В цілому в Суську можна буде опреділитись.

Може взяти ще спецій для глінтвейну? :)

В любому випадку "Легенди Хайленда" я беру. :0160:

Опубліковано

Вспомнила, как мы собирались зимой в гололед и метель на Цумань покататься. Лекс приехал на место сбора, оглядел собравшихся и сказал: "Нормальних - нема!"

Я в предвкушении веселого уикенда :)

Опубліковано

Что у нас с палатками?

Есть 5 мест, я так поняла. Навигатору, насколько знаю, палатка не нужна. Значит, пока, хватает мест. Но если кто еще не отписывался, но собирается ехать, берите жилье свое.

Опубліковано

Напомню, завтра в 8.00 собираемся у Фуршета (Глобус). С собой иметь тормозок, попить и немного денег.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...