Перейти до змісту

Покупка авто від банкрутів, каталог цін

Deather

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня, автошанувальники!

Питання наступного порядку:

1. Знаю, що є каталоги авто, де методично визначена РЕАЛЬНА вартість автомобілів різних марок, років випуску і т.д. (щось, накшталт, каталогу, яким МРЕВівці роблять оцінку при реєстрації). Не підкажете де його надибати (вартість авто на базарі, мені здається, завищена, і не трохи)?

2. Збанкрутілі фірми продають основні фонди, в тому числі і авто за залишковою вартістю, що нерідко буває нижче ринкової для того самого автомобілю. Не знаєте, як цю тємку пробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не сильно розганяйтесь по п.2, оскільки в збанкрутілих фірм, по залишковій вартості авто забирають кредитори, вимог в яких як правило, більше ніж вартість майна банкрута. А ось варіант з банківським майном (що забрали в боржника), яке ще до аукціону (з штучним аукціоном) може бути продане за набагато нижчу ціну - цілком реальний, тільки треба мати виходи на банк.прац. що це можуть провернути. Ще варіант є з митним конфіскатом, але там розпродають по своїх і стати таким, не знаю чи вдасться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Schwackeliste - це квартальний каталог з цінами на іномарки.

2.Не переживай тобі шара не перепаде, по добрим цінам вони і самі куплять.

вартість авто на базарі, мені здається, завищена, і не трохи

І що прийдеш на базар з каталогом і будеш встановлювати ціни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ні, просто це непоганий інструмент при попередній оцінці авто з auto.ria.ua, якщо ціна адекватна, можна рухатись в тому напрямку, а то на лажу нарватися можна без проблем, а часу не вистачає зовсім.

У питанні збанкрутілих фірм - зрозумів, можливо не правильно висказався, просто далекий родич таким макаром собі машину брав (сільська людина, без наворотів і знайомих), певно просто брав списану з підприємства, чи контора розпродувала майно до встановлення статусу санації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. а цінова вилка на вживані авто може бути дуже велика. Всі знаємо що при однакових роках випуску в однієї машини одометр може буди скручений по 3 колу, кузов зліплений з 2-х донорів і т.д., а інша - раз в рік з гаража виїзджала. Все дуже суб’єктивно, хоча і каталоги не завадять.

2. родичу можливо винні були з/п, чи кошти за якісь послуги, от він і машину забрав, а оскільки найбільша ліквідність в готівці, якою мали б розрахуватись, відповідно авто треба було знецінювати (збивати ціну).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ні, просто це непоганий інструмент при попередній оцінці авто з auto.ria.ua, якщо ціна адекватна, можна рухатись в тому напрямку, ...

??? тобто ти будеш комусь вказувати ціну його авта? чи як? :) Тому, хто продає - йому пофіг твої аргументи. Є ринок.
...

У питанні збанкрутілих фірм - зрозумів, можливо не правильно висказався, просто далекий родич таким макаром собі машину брав (сільська людина, без наворотів і знайомих), певно просто брав списану з підприємства, чи контора розпродувала майно до встановлення статусу санації.

а от цього не зрозумів... Є формули зносу/оцінки майна, по них і оцінюється при розпродажу, але там, зазвичай, "свої" все розкуплюють
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ні, просто це непоганий інструмент при попередній оцінці авто з auto.ria.ua, якщо ціна адекватна, можна рухатись в тому напрямку, ...

??? тобто ти будеш комусь вказувати ціну його авта? чи як? :) Тому, хто продає - йому пофіг твої аргументи. Є ринок.

Блін. Є оголошення на сайті, машина 1990 рв, ціна - 3000 у.о. Відкриваєш каталог - дивися, там 5000. Питання - чому на 2000 менше, відповідь - бита, доки ліві, пригнана як донор, "двійник", вбита в гавно, відповідно більше аргументів не звертати уваги на таке оголошення. Якщо ціна більша в оголошенні, ніж в каталозі - хоче заробити, або машина в ідеальному стані. Якщо ціни приблизно співпадають, то таку пропозицію є сенс розглядати більш досконало. Перевага - економія часу. Нікому права качати з питання каталожної ціни я не збираюся, це власність конкретної людини і її бажання продати за ту ціну, яку хоче (довідник типу "стеля").

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо купуєш машину собі, то мені здається варто піти трохи іншим шляхом. Перше визначитися з класом (іномарка чи нашемарка, бютжетник чи щось краще, дизель чи бензин?). Чи готові потратити трохи лишніх грошей на запчастини в процесі, тобто чи включати японців/французів? В результаті лишиться небагато, і вже можна легко прикинути ціни на конкретний рік через авто ріа чи автобазар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін. Є оголошення на сайті, машина 1990 рв, ціна - 3000 у.о. Відкриваєш каталог - дивися, там 5000. Питання - чому на 2000 менше, відповідь - бита, доки ліві, пригнана як донор, "двійник", вбита в гавно, відповідно більше аргументів не звертати уваги на таке оголошення. Якщо ціна більша в оголошенні, ніж в каталозі - хоче заробити, або машина в ідеальному стані. Якщо ціни приблизно співпадають, то таку пропозицію є сенс розглядати більш досконало. Перевага - економія часу. Нікому права качати з питання каталожної ціни я не збираюся, це власність конкретної людини і її бажання продати за ту ціну, яку хоче (довідник типу "стеля").

:) таке враження, що ти перший раз поцікавився, як продають машини :)

Наприклад, хоче продати власник і швидко - невелика ціна,

продає перекупник і неспішно - більша ціна...

і САМЕ ГОЛОВНЕ - на кожну з цих машин знайдеться покупець :) повір мені :) А це говорить про те, що і та, і та ціна АДЕКВАТНА! і тут твої "каталоги" абсолютно не при справі! :) Це називається "РИНОК" :)

Якщо купуєш машину собі, то мені здається варто піти трохи іншим шляхом. Перше визначитися з класом (іномарка чи нашемарка, бютжетник чи щось краще, дизель чи бензин?). Чи готові потратити трохи лишніх грошей на запчастини в процесі, тобто чи включати японців/французів? В результаті лишиться небагато...

ДУМАЄШ?! ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДУМАЄШ?! ;)

Думаю принаймні треба знати, чого хотіти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотєлкі скромні, зводяться до 2 позицій класу (седан бюджетний чи бус), седан - Mersedes Benz 124 дизель, бус - VW T4 Long, або Mersedes Benz Sprinter 312 (або з цього району), так само на довгій базі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотєлкі скромні, зводяться до 2 позицій класу (седан бюджетний чи бус), седан - Mersedes Benz 124 дизель, бус - VW T4 Long, або Mersedes Benz Sprinter 312 (або з цього району), так само на довгій базі.

це ти про що і до чого?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...