Перейти до змісту

Радіоелектроніка - набір у гурток

delit

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Проходить набір дітей 5-9 класів у гурток радіоелектроніки від Центру науково-технічої творчості учнівської молоді на Шопена 18.

Навчання проводиться від основ електроніки до програмованих систем на основі сучасних мікроконтролерів. Більша частина навчального часу віддається практичній роботі. Діти мають змогу брати участь у міських, обласних та всеукраїнських конкурсах та турнірах.

Навчання за кошти держ. бюджету.

Запис у групи до 14 вересня: Вт,Пн з 15.00 до 18.00; Ср 9.00-12.00, за адресою

Шопена 18, кабінет 56 (кабінет радіоелектроніки). Домовитись про запис і отримати інформацію також можна за телефоном (066)399 23 09

Опубліковано

Хто проводить навчання?

Навчання проводжу я Боярчук Віктор Юрійович - новий викладач. Якщо виникають якісь запитання щодо навчання - охоче відповім за вказаним вище телефоном.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Яка елементна база? Тільки зарубіжна чи наші запчастини теж присутні??? Чому питаю. Просто маю трохи запчастин різних. Ще з радянських закромів операційники, логіка, аналогові мікросхеми,транзистори. Пасивні елементи. Вимикачі і т.д. Купа плат на яких можна тренуватись в пайці, перепайці і т.д. З задоволенням віддав би в гурток хай би діти користувались. Є плати і з імпортної техніки.

Опубліковано

Яка елементна база? Тільки зарубіжна чи наші запчастини теж присутні???  Чому питаю. Просто маю трохи запчастин різних. Ще з радянських закромів операційники, логіка, аналогові мікросхеми,транзистори. Пасивні елементи. Вимикачі і т.д. Купа плат на яких можна тренуватись в пайці, перепайці і т.д. З задоволенням віддав би в гурток хай би діти користувались. Є плати і з імпортної техніки.

Дякую за пропозицію! Обов'язково з Вами зв'яжуся, але трішки пізніше коли розпочнеться навчання.

Опубліковано

Поки ще проходить набір. Тепер записатись можна у Вівторок, Середу та П'ятницю 15:00-17:45 та у Середу, П'ятницю, Суботу 9:00-11:45.

Опубліковано

Поки ще проходить набір. Тепер записатись можна у Вівторок, Середу та П'ятницю 15:00-17:45 та у Середу, П'ятницю, Суботу 9:00-11:45.

можу віддати для експерементів факс sharp ux-p100, без дисплея. на живлення реагує

0739jeb_27.jpeg

Опубліковано

Я колись ходив... і зараз дуже жалію що забив...

Звісно зараз ніхто не заважає знову почати проте це вже не так цікаво здається...

Тим більше у всіх є комп'ютер, інтернет у мене тоді крім 60-ти ватного радянського паяльника нічого не було, пам'ятаю як годинами вісів у бібліотеці вивчаючи різного роду літературу, старанно перемальовував схемку у зошит тому, що я від цього отримував задоволення, ксерити не цікаво...

Звертаюсь до батьків якщо Ваша дитина має до цього зацікавлення, сприяйте цьому, немає нічого кращого аніж возитись з тим текстолітом годинами, а якщо ще й запрацює то взагалі екстаз...

Я це все веду до того щоб хтось через 5-10 років не писав повідомлення типу мого...

Опубліковано

можу віддати для експерементів факс sharp ux-p100, без дисплея. на живлення реагує

0739jeb_27.jpeg

напишіть будь ласка в приват як з Вами зв'язатись

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

а я в ПУМ ходив. ох і часи були =)

журнали ЮТ і РЛ взахльоб читав, на старих совєцкіх електроніках (комп'ютери) програмували на бейсіку, ігри шпіляли.

мій перший мультивібратор… ех (дівчата не про те подумали певно)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...