Перейти до змісту

Запрошую в команду інтернетних людей

leviks

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Запрошую в команду інтернетних людей. Тих, кого пре від інтернету, сайтів, бізнесу в інеті і т.п.

Є кілька напрямків робіт, які навіть можна поєднувати

1) Product manager, Startup-leader

Робота з стартапами компанії.

Треба їх вести проекти, як свої власні. Широкий профіль для амбіційної людини.

Треба покращувати, вдосконалювати і розвивати наші власні проекти.

Юзабіліті, розкрутка, вдосконалення, маркетинг і т.п. і т.д.

Треба бути маніяком щодо якості. Перфекціоністом. Параноїком.

Приклад. Захожу я на любий сайт, в тому числі наш, і бачу як всьо плохо. Виникають думки про те, як можна було зробити таку макаку. І все хочеться переробити! І нема меж! :)

2) E-commerce leader

Маю намір відкрити і розвивати кілька інтернет-магазинів. Потрібен, той кого це пре. Треба організувати все від і до, розвинути і стати головним спєцом по інтернет-торгівлі

3) Project manager

Вести чужі інтернет-проекти, для замовників.

Комунікація з замовником, розподіл задач між учасниками. Класичний management.

Вільне володіння ангельською.

Робота не віддалена, а штатна. Колектив прикольний, класна атмосфера, мудаків нема, .

Прошу не турбувати:

- флегматиків і меланхоліків (тести можна купити в аптеці найти в інеті)

- тих, хто хоче сидіти на роботі взутим

- хто не знає, що таке “верстка полізла”, "стартап", "юзабіліті" і т.п і т.д.

- невдах

Прошу турбувати

- глибоких інтернетчиків, потенційних стартаперів, активних людей

- хто на питання “як часто постиш?”, відповідає - "практично щодня, вконтакті чи вейсбуці."

- хто читає книжки типу “Як досягти успіху”, натхненно пробує десь то все примінити.

Все легально. Як рішимо, або офіційно працевлаштую як працівника або підприємця і буде бізнес.

По фінансових питаннях будемо говорити очно, і вирішувати персонально.

Контакт через агєнта Аню, вона все організує - розкаже де і коли, влаштує зустріч, напоїть кавою.

тел. 066 170 74 18

email: [email protected]

До зустрічі! :)

Опубліковано
Ви не повірите - особисто я таких книжок не читав і не починав читати) а топікстартер, напевне, прочитавши одну з них вирішив запостити тємку)))

в топіспікера фірма з 50 людьми на роботі, думаю вам варто теж перечитати...

Опубліковано

Реагую на скаргу.

LinerLutsk, читатиме форум найближчі 5 днів. Флуд потертий.

Я був у топікстартера на фірмі. Молоді люди які працюють в команді. І їх там справді під 50 чоловік. Невимушена гостинна атмосфера.

Людина робить гроші і має бажання дати заробити іншим. Можливо, манера викладення вакансій не зовсім звична. Але факт.

Ну і, якщо брати до уваги, що всі хто відписався (окрім забаненого і Фагота, фантома і Козьми, А, ну і НетСерпента) працівники однієї фірми. Чого стали флудити в теми БОСС-а - неясно. Захищаєте? Не варто так - є кнопка Скарга.

Опубліковано

leviks, ну і за правилами розділу, вкажи орієгтовну ЗП. Вже раз все так гарно розписав :)

Розумію, хто як себе зарекомендує і працюватиме, так і буде мати, але все ж таки, люди повинні розраховувати на щось.

Це відісіє частково тих, кому це не по зубам.

Опубліковано
тих, хто хоче сидіти на роботі взутим

необхідність сидіти на роботі невзутим - багато що говорить про контору і керівництво

Опубліковано
необхідність сидіти на роботі невзутим - багато що говорить про контору і керівництво

І що тобі це говорить? Я, наприклад, сиджу в тапках і мені нормально, ноги відпочивають, якщо літнє взуття, то і не обовязково перезуватись, але в тапках зручніше.

ЗІ. Працюю не в IDevels..

Опубліковано

leviks, ну і за правилами розділу, вкажи орієгтовну ЗП. Вже раз все так гарно розписав :)

Покажи де написано таке ? Автоматом пiв роздiлу закривати можна (якби знайшов в правилах, що в роздiлi *Робота* в оголошеннях повинна вказуватись орiентовна з/п то вже б половина тем була б закрита

ЗЫ це я щоб *на путь iстiнний* вийти, так сказать

Опубліковано

Розумію, хто як себе зарекомендує і працюватиме, так і буде мати, але все ж таки, люди повинні розраховувати на щось.

Це відісіє частково тих, кому це не по зубам.

Дякую

На зауваження реагую.

Оцінка доходу.

Рівень №1 - 1500. Стипендія для цікавого кандидата. Навчання.Навчання.Навчання.

Рівень №2 - від 2 до 8 синхронно з "Рівень юного любителя" - "Рівень юного професіонала".

Рівень №3 - від 8 вверх. Професійний рівень. Відчув силу, кількість потуг перейшла в якість прийняття якісних рішень. В підпорядкуанні працюють люди з рівня №1 та №2.

Моя власна позиція.

Суть - я будую партнерські відносини.

Я розумію, що таке надійний і кваліфікований виконавець, і ціню людей..

Я розумію, що при неадекватній оплаті людина навчиться і втече. Не хочу щоб втікали.

Тому зазвичай моя позиція така - або ростемо синхронно професійно і по доходу, або розбігаємося, тому що баластом обростати не хочу - мені потрібні професійні люди.

Також я в людей інвестую. Я люблю спостерігати за професійним ростом, це приносить справжнє задоволення.

Є питання - пишіть, паблік чи приват.

Опубліковано

Покажи де написано таке ? Автоматом пiв роздiлу закривати можна (якби знайшов в правилах, що в роздiлi *Робота* в оголошеннях повинна вказуватись орiентовна з/п то вже б половина тем була б закрита

ЗЫ це я щоб *на путь iстiнний* вийти, так сказать

Ну ти даєш. Ти ж там сам "поддержал" та "+" поставив. Пункт 3.

Опубліковано

сидіти взутим в офісному приміщенні - це совок. Ця ідея повторюється з теми в тему, можеш сидіти взутим в грязних чоботях, але щоб підтримувати чистоту і не заважати іншим - сиди в бахілах, ніхто слова не скаже.

Опубліковано

если в офисе "чужие не ходят" то это как "дом"

я дома хожу без обуви, а кто-то дома обязательно в тапочках ходит, что кому нравиться

p.s. но если в офисе настолько чисто что можно ходить без обуви - это плюс, имхо

Опубліковано

флуд

сидіти взутим в офісному приміщенні - це совок

все одно, що

"сидіти в офісному приміщенні - це совок" або "клацати кнопки пальцями - це совок"

Опубліковано

Ну ти даєш. Ти ж там сам "поддержал" та "+" поставив. Пункт 3.

ну це я вважав за проект закону, так би кажучи. Тобто очiкував перенесення туди, де всi правила знаходятся, оскiльки цю тему туди не перенесли то я й забувся давно про неi, бо читаю борду через *Просмотр новых публикаций*

Опубліковано

Я розумію, що при неадекватній оплаті людина навчиться і втече. Не хочу щоб втікали.

Ну я ж тоді казав, що не тікаю, просто в 11 класі на роботу ходити якось не дуже зручно :_08:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...