Перейти до змісту

1С Предприятие 8.2

user45

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Будь-ласка, підкажіть де взяти програмку "1С Предприятие 8.2". Нормальну, робочу, вилікувану від "жадності".

Опубліковано

user45, 1С 8.2 Підприємство є різна.

Тобі яку? :)

МОжу поставити і вилікувати. Хоч на 1 комп хоч на сервер під купу користувачів.

Опубліковано

user45, 1С 8.2 Підприємство є різна.

Тобі яку? :)

МОжу поставити і вилікувати. Хоч на 1 комп хоч на сервер під купу користувачів.

а перетянуть информацию с 7.7 на 8.2?

Опубліковано

э певні складності .

Маю купу знайомих 1С-ніків які можуть взятися за цю справу. Але то не дешево і не просто. Якщо щось піде криво - доведеться багато всього руцями правити.

Опубліковано

Ситуація така. Дівчинка навчається на курсах по 1С. Мене просить тільки встановити 1С на її домашній ноутбук (Windows 7 64-bit), щоб могла вдома гратися/вчитися. Конфігурацію учбову дали на курсах, програму - ні. Не хочеться перевіряти на собі (на ній), все те що стягнути можна з інтернету. Потрібна лише ломана програмка, або робочий емулятор, бо я маю оригінальне 1С Предприятие 8.2.

Опубліковано
user45, пошукаю емулятора і скину. десь є. Хоча Демо версія і без емуля повинна працювати.

Демоверсія буває тільки конфігурації. Яку також потрібно купувати як і звичайну програму. А платформ не буває ДЕМО. А щоб працювала платформа - треба або юсб-ключ, або кряк!

Опубліковано

Я не фахівець в 1С. Розумію, що потрібен кряк чи емулятор інакше моя неломана програма не запрацює.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...