Перейти до змісту

Продам нові ADSL модеми з WiFi (на гарантії!)

timoha2010

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам нові ADSL модеми з WiFi (на гарантії!), модель Huawei HG530, запаковані, 1 рік гарантії. Ціна 200 грн. Без торгу. к.т. 063-370-37-31.

Опубліковано

що заважає користувачу ого піти і оформити договір і отримати аналогічний за 1 гривню?

Я це веду до того що варто збавити ціну...

Опубліковано

Я так розумію, під "Київстаровський" і-нет роутер потрібно перепрошивати?

Цей роутер не підійде під "Кивїстар". Тут стандарт ADSL.

Опубліковано

що заважає користувачу ого піти і оформити договір і отримати аналогічний за 1 гривню?

Я це веду до того що варто збавити ціну...

Та в принципі нічого не заважає, а взагалі по документах він коштує 250 грн.

Цікавить модем, пропоную 150 грн.

Дзвоніть, поторгуємось.

Опубліковано

Я от що думаю, може то мені сходити взяти собі такий? На скільки треба заключати з ними контракт? Рік да? Що треба з собою мати?

Дякую

Опубліковано

Я от що думаю, може то мені сходити взяти собі такий? На скільки треба заключати з ними контракт? Рік да? Що треба з собою мати?

Дякую

Заключається додаткова угода на 2 роки користування послугою, в разі розірвання договору сплачується штраф у розмірі 250 грн. При собі краще мати паспорт особи на яку зареєстрований № телефону.

Опубліковано

Ти комусь продав вже? Користувачі цих девайсів відпишіться? як WIFI тягне ? як ADSL не глючить? І чи можна використовувати його просто як свіч?

Опубліковано

Ти комусь продав вже? Користувачі цих девайсів відпишіться? як WIFI тягне ? як ADSL не глючить? І чи можна використовувати його просто як свіч?

В наявності.

В наявності.

к.т. 067-332-39-83.

Опубліковано

В наявності.

В наявності.

к.т. 067-332-39-83.

Модем досить симпатишненький. Куплено. Дякую.

Опубліковано

віфі далеко тягне?

Для квартири ( 3-х кімнатної) достатньо, далі не тестував , багато залежить від адаптера і товщини стін, якщо несуча стіна 1м, ну тоді самі розумієте... Відповім в ПП на всі питання (розпишіть будь-ласка детальніше де саме будуєте мережу).

Опубліковано

Залишився 1 модем. Покупцю налаштування модему в режим "маршрутизатор" безкоштовно!!!!

Яка зараз ціна?

Опубліковано

Залишився 1 модем. Покупцю налаштування модему в режим "маршрутизатор" безкоштовно!!!!

Яка зараз ціна?

Ціна не змінюється, 200 грн.

Опубліковано

Яка зараз ціна?

сьогодні можна купити?

Опубліковано

Яка зараз ціна?

сьогодні можна купити?

Відписав в ПП.

Опубліковано

Яка зараз ціна?

сьогодні можна купити?

В резерві за moooooon.

.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...