Перейти до змісту

Хто що думає за Ігоря Палицю?

Prosto

Чи пройде Ігор Палиця до ВР?  

151 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ну ющ тоже добре поіздівався з народу...в нього була ж така підтримка. таке піднесення тоді було, і так запєчатав г...

Думаю не наскільки як цей. І дурні закони менше приймались. Якщо ніхто нічого не хоче змінювати то потрібно вибирати менше зло!).

• Відповідей 138
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Цікавий у нього бігборд, там де він стоїть, а одна рука в кармані, а там напевно дуля скручена, щоб не зглазив ніхто :)

А так як ходять по хатам, кажуть так він ж "добродєтєль" ЦУМ реставрує, тепер я зрозумів, якщо хто свою власніть реставрує чи будує, то це він "добродєтєль" для міста )))

Опубліковано
А хто що думає за пациків по 24 років по виборчому округу №22 ?

молоко на губах не обсохло.

Опубліковано

пряме питання,пряма відповідь-що про нього можна думати коли зовсім незнаеш що це за чоловік і звідки він взявся,я,напрмклад,почув цю фамілію десь місяць назад,чому я повинен в ньому зацікавитись?,як і багато інших лучан!,як суть до виборів,зразу стільки хороших дядів зявляеться,які(як виявляеться)стільки хороших справ зробили для луцька,що прям незнаеш за кого проголосувати

Опубліковано

пряме питання,пряма відповідь-що про нього можна думати коли зовсім незнаеш що це за чоловік і звідки він взявся,я,напрмклад,почув цю фамілію десь місяць назад,чому я повинен в ньому зацікавитись?,як і багато інших лучан!,як суть до виборів,зразу стільки хороших дядів зявляеться,які(як виявляеться)стільки хороших справ зробили для луцька,що прям незнаеш за кого проголосувати

аналогічно, почув буквально пару місяців. в змі появилось то за мовний закон не голосував, то законопроект якийсь наварганив, то діток в карпати відправляв за кошти свого фонду (не важко підрахувати с-ки одна дитина на один день в горах в грн обійдеться), то свята за його підтримки, і т.д., одним словом чувак проснувся перед виборами, хоче ще бути депутатом, мабуть сподобалось ...

Опубліковано

неужели надо 10 раз переспрашивать? вот есть такой палиця,он уже давно надоел своим мельканием в прессе и вобще,по городу,но альтернатива есть?есть ещё фонды или лица,которые физически что то делают,делают реальные проекты,а не балаболят с экранов зомбоящиков.

я не агитатор,тем более,что я вобще не местный, но реалии такие.

Опубліковано

Гетто, ти вже втомив з своїми запитаннями адресованими в нікуди.

Хочеш знати про альтернативи\достойних кандидатів - напряжись і ознайомся з біографіями і програмами тих самих, погугли, почитай в неті з незаангажованих джерел.

Ти не агітатор, не мєсний, так, троль-пустомеля...

Опубліковано

1. Якби ніхто нічого не вирішував (голоси виборців) то б і гречки і грошей ніхто не роздавав би ... Це аксіома, є заперечення, - аргументуйте.

2. Дуже доречна фраза про народ який заслуговує владу .. Третині впадло підняти сраку і піти на вибори, бо ніхто нічого не вирішує, ще третині всерівно, - бо результати наперед відомий. .. , ну і ще 30 % голосують.

3. Всі однакові. Вона якби і правильно, але голосуючи за тих самих, за тих хто "просрався" хоча всі вони там були, система ще більш деградує. Бо ці самі політики розуміють, що можна робити, що завгодно і бабло переможе зло . . .

Опубліковано
но альтернатива есть?есть ещё фонды или лица,которые физически что то делают,делают реальные проекты,а не балаболят с экранов зомбоящиков.

Риторика бабульки під під"їздом з пачкою гречки в руках а не здорового освідченого лоба. Є люди які набагато більше і постійно роблять проекти для міста але не піаряться на цьому.

І тільки жертви піару вважають що альтернативи немає і що людина яка має відношення до Луцька таке ж як я до балету здатна щось для них зробити і зробить це щось (здасть в оренду картку для голосування на 5 років за пару мільйонів і повернеться назад у Швейцарію чи де-він-там-прописаний).

Опубліковано

і знову запитання: якщо так багато достойних кандидатів,патріотів,чесних та непідкупних,котрі засинають та прокидаються з думкою про свою рідну Волинь, та Україну загалом.То чому ж мешканці тієї Волині живуть так нікчемно та бідово?

Мені гидко читати будь чию передвиборчу програму, там брехнею та лайном смердить за кілометр.

Опубліковано

Гетто, балотуйся на наступні вибори, я буду 1й хто за тебе проголосує, я віру в твою кришталеву совість та порядність

А я вірю, що він затролить весь парламент до саморозпуску :lol:

Опубліковано

я маленький человек,и делаю свою маленькую работу,но я могу сказать: ЭТИХ я не выбирал. И пускай лепят тут кармадрочеры минуса (а в чём прикол,кстати?)....

Опубліковано

Назва теми змінюється щодня!?

Ага , і тепер її треба перейменувати в " хто що думає про Гетто" , як і будь-яку іншу куди Гетто приходить.

Опубліковано

я маленький человек,и делаю свою маленькую работу,но я могу сказать: ЭТИХ я не выбирал. И пускай лепят тут кармадрочеры минуса (а в чём прикол,кстати?)....

які кармадрочери??? Прикол в тому, що кожен повинен задуматись про те, що 21 рік ми незалежні, вибираем, мутим, динаму крутим, а результат нульовий!!! Бузіш???

Опубліковано
Гетто, балотуйся на наступні вибори, я буду 1й хто за тебе проголосує, я віру в твою кришталеву совість та порядність

Ні-ні, він навіть за свою галочку в бюлетні не хоче відповідати, а тут цілий округ...

Опубліковано

Гєтто,то шо ти кого то там не вибирав не робе тебе умним. ти зає**ав уже цим козирять при каждом удобном і неудобном случаї.

Опубліковано

куды ж мне тягаться с маститыми тролями. :) своё мнение я озвучил.и каждый выбирает сам... женщину,религию,дорогу...

Если я кармадрочер..., парнишка, ты тогда грибной мох...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...