lathlorien Опубліковано 21 Грудня, 2013 в 17:08 Поділитися #51 Опубліковано 21 Грудня, 2013 в 17:08 Вчора прийшла СМСка із номеру 095 055 40 21 про, ніби-то успішний переказ грошей у сумі 50 грн. відразу ж перевірив рахунок – сума грошей не змінилась. Через півгодинки передзвонили із цього ж номеру і чемно попросили повернути «переказані» гроші. На що відповіді – якщо гроші у такій сумі будуть зараховані на рахунок, тоді й поверну. За що мені чемно подякували Ще через півгодинки передзвонив до оператора із питанням, чи перераховувались кошти на мій рахунок. На що оператор зауважив, що в разі перерахунку грошей, СМС про такий перерахунок приходить від оператора. Після цього скористався послугою відправки СМС на сайті МТС і надіслав повідомлення про те, що «переказ грошей у сумі 50 грн. успішно здійснено.» Будьте пильні. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
rusel33 Опубліковано 28 Грудня, 2013 в 14:52 Поділитися #52 Опубліковано 28 Грудня, 2013 в 14:52 Только что звонили на мобильный жене с номера 0567-33-50-40, представились работником ПРИВАТБАНКА,...... для улучшения чего-то там просим сказать данные для проверки......тра-та-та.....назовите девичью фамилию матери . И о чудо!!! У жены сработал "выключатель" и она задала вопрос: "Представьтесь, дайте номер телефона по которому я могу установить, что Вы работник приватбанка", после этого долгая пауза и положили трубку.....фух, пронесло. Я конечно провел разъяснительную работу с женой. Я на работе, звоню с рабочего стационарного, голос мне отвечает: "Вы позвонили в Приватбанк, для смены языка,- нажмите....." Я не стал дальше слушать, положил трубку. И через минуту с этого номера перезванивают!!! (Идет вызов, я не взял трубку, смысл??). По данному номеру полно отзывов, ситуация ясна, МОШЕННИКИ. https://www.google.com.ua/#q=0567335040Как Вы думаете, стоит писать заявление в милицию про попытку выведать конфиденциальную информацию? А в банк сообщать? Они уже более 2-х лет "докучают" гражданам, а их никто не может закрыть?? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
taurus07 Опубліковано 28 Грудня, 2013 в 15:25 Поділитися #53 Опубліковано 28 Грудня, 2013 в 15:25 Варто. Вода камінь точить. Я кілька номерів колись заблокував, з яких дзвонили і просили сказати коди поповнень. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zusan Опубліковано 29 Грудня, 2013 в 15:01 Поділитися #54 Опубліковано 29 Грудня, 2013 в 15:01 самий легкiй развод на грошi, про якiй всi знають Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Victorius Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 21:58 Поділитися #55 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 21:58 0631350414Обережно - шахраї. Розводять по схемі "миттєві гроші" (картки Привата).Не повідомляйте дані картки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BkSeo Опубліковано 22 Лютого, 2014 в 00:05 Поділитися #56 Опубліковано 22 Лютого, 2014 в 00:05 0631350414 Обережно - шахраї. Розводять по схемі "миттєві гроші" (картки Привата). Не повідомляйте дані картки. 0соррі за оффтоп, але миттєві гроші - це саме "тупа" послуга яку пропонує приватбанк, спочатку треба продумати всі механізми як запобігти шахрайству а вже тоді вводити такий сервіс. Хоча,про що це я? це ж приветбанк... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 22 Лютого, 2014 в 00:20 Поділитися #57 Опубліковано 22 Лютого, 2014 в 00:20 Хоча,про що це я? це ж приветбанк... ..сказав чувак з жидом на аватарці Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BkSeo Опубліковано 22 Лютого, 2014 в 06:53 Поділитися #58 Опубліковано 22 Лютого, 2014 в 06:53 ..сказав чувак з жидом на аватарціАватарка не паспорт )) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Holy Опубліковано 17 Березня, 2014 в 05:23 Поділитися #59 Опубліковано 17 Березня, 2014 в 05:23 прокинувся побачив пропущений дзвінок 0970297206 в 5:30 потім через день 0969056981 в 2:20погуглив і переконався, що передзвонювати немає смислу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddy Опубліковано 17 Березня, 2014 в 07:46 Поділитися #60 Опубліковано 17 Березня, 2014 в 07:46 Вчора телефонували з номеру 066-490-61-69. Чоловік представився Віктором з Києва. Казав, що знайшов моє оголошення на Сландо (дійсно маю там декілька лотів) та хоче придбати товар. Сказав, що зробить 100% передплату, переказавши мені всю суму на картку, для чого хотів дізнатися її дані. А завтра (тобто в понеділок) я йому відправлю товар Новою Поштою. Коли я запитав, чому просто не відправити "наложкою", він почав морозитись і т.д.гугл видає, що це шахрай. І схема його стандартна - оголошення Сландо, 100% передоплата, покупка не торгуючись, хоче дізнатися дані карти. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 17 Березня, 2014 в 08:35 Поділитися #61 Опубліковано 17 Березня, 2014 в 08:35 хоче дізнатися дані карти.номер карти можете говоритиа ще краще нехай дає якусь е-маил адресу, щоб сліди залишав Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddy Опубліковано 17 Березня, 2014 в 10:11 Поділитися #62 Опубліковано 17 Березня, 2014 в 10:11 номер карти можете говоритичитав, що деякі інтернет-сервіси та магазини можуть здійснити оплату лише при наявності номеру рахунку, ПІБ (повідомляємо для переводу, написати латиницею не проблема) та терміну дії картки (неважко підібрати). навіть без CVV-2 коду. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BkSeo Опубліковано 17 Березня, 2014 в 13:04 Поділитися #63 Опубліковано 17 Березня, 2014 в 13:04 Коли я запитав, чому просто не відправити "наложкою", він почав морозитись і т.д.гугл видає, що це шахрай. І схема його стандартна - оголошення Сландо, 100% передоплата, покупка не торгуючись, хоче дізнатися дані карти.Покупець - "морозиться", гугл - видає що покупець шахрай, а Ви ще вагаєтесь чи мати з ним справу?читав, що деякі інтернет-сервіси та магазини можуть здійснити оплату лише при наявності номеру рахунку, ПІБ (повідомляємо для переводу, написати латиницею не проблема) та терміну дії картки (неважко підібрати). навіть без CVV-2 коду.це дійсно так, але, тільки деякі типи карт дозволяють такі операції, в мене є така картка,але не українського банку, крім того я встановив ліміт не більше 100$ за день (ліміт можна мыняти в будь яку сторону самостійно).... простою зарплатною,або кредитною карткою наших банків - навряд чи вийде розрахуватись в такий спосіб Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BanderaLutsk Опубліковано 17 Березня, 2014 в 13:06 Поділитися #64 Опубліковано 17 Березня, 2014 в 13:06 Покупець - "морозиться", гугл - видає що покупець шахрай, а Ви ще вагаєтесь чи мати з ним справу? Шахраї теж люди, і мабуть деколи їм потрібно щось купувати. Але в справжності відправлених по післяплаті купюр я б сумнівався Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BkSeo Опубліковано 17 Березня, 2014 в 13:12 Поділитися #65 Опубліковано 17 Березня, 2014 в 13:12 Шахраї теж люди, і мабуть деколи їм потрібно щось купувати.згоден, але ж сказано -покупець морозиться коли пропонують варіант з післяплатоютобто, його не цікавить товар ,а мета - тільки отримати дані картки погодьтесь, дивно коли тобі пропонують спочатку отримати товар,подивитись чи все гаразд а тоді заплатити, а покупець хоче заплатити зразу, ще не бачивши товар.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddy Опубліковано 17 Березня, 2014 в 15:41 Поділитися #66 Опубліковано 17 Березня, 2014 в 15:41 а Ви ще вагаєтесь чи мати з ним справу?я не вагаюся) я інших застерігаю та розповів про такий варіантП.С. Сьогодні знову дзвонив - напевно забув, що вже вчора зі мною спілкувався Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bodiaMan Опубліковано 18 Березня, 2014 в 20:13 Поділитися #67 Опубліковано 18 Березня, 2014 в 20:13 Сьогодні теж отримав дзвінок зі сландо. Розпитував мене про товар, а потім погодився на суму і попросив номер картки, термін дії картки, дату народження...Я відчув запах жареного і дав задню...номер телефону тримайте 0991265152, коли запитав як звати, він відповів Макєєв Едуард Борисович)))) Я думав тут тему створю, але бачу вже багато хто спілкувався. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bodiaMan Опубліковано 19 Березня, 2014 в 06:38 Поділитися #68 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 06:38 Сьогодні теж отримав дзвінок зі сландо. Розпитував мене про товар, а потім погодився на суму і попросив номер картки, термін дії картки, дату народження...Я відчув запах жареного і дав задню...номер телефону тримайте 0991265152, коли запитав як звати, він відповів Макєєв Едуард Борисович)))) Я думав тут тему створю, але бачу вже багато хто спілкувався. щоб перевести кошти на карту таких вже детальних даних не потрібно, шукають необізнаних...... Я знаю, але всі ведуться перших 5 хвилин, коли людина розпитує про товар, потім коли про товар забув і одні питання про картку, стає все зрозумілим. Я вважаю за обовязок лишити номер телефону тих "дегенератів-яникоподібних" щоб менше людей попадалось, або щоб люди мали змогу погуглити мобільний номер і отримати інформацію. Доречі є ресерс - http://ktomnezvonil.net/number/0991265152/ де можна по номеру щось взнати... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 19 Березня, 2014 в 06:40 Поділитися #69 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 06:40 щоб перевести кошти на карту таких вже детальних даних не потрібно, шукають необізнаних...... можна сказати "прізвище" для того щоб перевірити чи не зробили помилки в номері карти Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 22 Березня, 2014 в 11:56 Поділитися #70 Опубліковано 22 Березня, 2014 в 11:56 Аферисти з Сландо:068 3963674056 7672513Шпилевая Светлана ГеннадиевнаГ. Дымер, Киевская обл.Отделение №1, ул. Ленина, 12 (Нова Пошта).Спочатку дзвінок з мобільного на телефон дружини (її оголошення). Потім смс з адресою доставки і ПІБ отримувача. У відповідь дружина вислала номер моєї картки і моє ПІБ. Одразу повторний дзвінок з проханням надати номер мого мобільного, бо проплата буде здійснюватися з валютної картки і, можливо, треба буде номер телефону, бо були випадки коли проплати не доходили. Дружина повідомила, що у нас також є валютна карта і що ми нормально платимо і без номеру телефону отримувача. Аферистка відстала і запевнила, що проплатить.Зранку знову дзвінок, але з стаціонарного телефону і чоловічий голос. Після декількох фраз, "працівник банку" попросив передати трубочку мені... бла-бла-бла... скажіть ваш номер телефону... бла-бла-бла... вашу картку заблоковано, номер необхідний для розблокування карток... Знову залишилися без номеру.Дружина уже навчилася відрізняти шахраїв, вони ніколи не цікавляться тим, що ніби-то збираються купувати, ні розміром, ні кольором, ні станом. Лише реквізитами.Ці аферюги мені сподобалися одним психологічним трюком, який спросоння подіяв і на мене, фразою - бачу (на комп'ютері) у вас ще кредитна карта є. Це вже потім доходить, що усі клієнти Привата добровільно-примусово отримують кредитки.Захист від аферистів, який ми не придумували спеціально, але, після цього випадку стало очевидним, що він працює - не давати в оголошеннях номери телефону, до яких прив'язані банківські картки або хоча б давати номер телефону не той до якого прив'язана банківська карта на яку буде кидатися проплата.Основа з якою починають "працювати" усі аферисти - номер картки і номер телефону, до якого вона прив'язана. Розриваєте зв'язку стаєте нецікавими для аферистів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 22 Березня, 2014 в 12:09 Поділитися #71 Опубліковано 22 Березня, 2014 в 12:09 Продублюю з іншої темиДля Гугла і гуглящих:Шахрай:Нік на Сландо - othcetttkПрислало:Здравствуйте, хочу купить у вас, отправьте мне пожалуйста новой почтой наг. Феодосия, отделение 2ФИО Гурьева Дарья НиколаевнаДеньги переведу вам сегодня на карточку со своего счета с фирмы (юр лица), для перевода сообщите мне номер карты, срок ее действия и три цифры с обратной стороны, эти дополнительные данные мне нужны т.к. перевожу со счета юридического лица.----------------------------------Тільки ж дурне заблокувало можливість відповісти на мило, куди я маю скинути дані?Вы не можете отправить сообщение этому пользователю, так как он отключил e-mail оповещения для этого объявления. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 22 Березня, 2014 в 13:37 Поділитися #72 Опубліковано 22 Березня, 2014 в 13:37 дружина вже стріляний вовк вони завжди більш заточені на обробку жінок, легше випитати необхідне. Вона в мене не "стріляний вовк", а гарнопопереджений і добренавчений А от сам зпросоння затупив, картка прив'язана до мтс, треба було їм дати мій номер лайф. То взнав би ще зо три їхні номери. Бо ж сам мій номер їм нічого не дає. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість rl72 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 20:23 Поділитися #73 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 20:23 Телефонні шахраї навчилися маскуватися. Під звичайним МТС приховуються великі комісіїномер, який засвітився 0502263527. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 2 Квітня, 2014 в 05:21 Поділитися #74 Опубліковано 2 Квітня, 2014 в 05:21 ой, не стримався і передзвонив,після 2х гудків якийсь дядечко взяв трубку, я вибачився і сказав що помилився номером(зовсім не те що описує Ірина)дзвінок тривав 7 секунд.... подивимось скільки з мене здере....Ірина здогадалась взяти роздруківку дзвінків в свого стільникового оператора? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ніколас Опубліковано 22 Квітня, 2014 в 12:26 Поділитися #75 Опубліковано 22 Квітня, 2014 в 12:26 в четвер телефонували на рахунок мого оголошення на slando, сказали що перекинуть гроші на карточку, я сам здивувався що чоловік сам сказав що перекине гроші, я продиктував номер карти номер телефону ініціали, дата видачі картки, про смс нічого не говорив сказав що протягом 30 хв прийдуть гроші, і у понеділок він мені набере щоб я відправив новою поштою, до цього часу немає не дзвінка не смс. Тоже лохотрон? СМС не було нічого вже 3 день перевіряю приват 24 поки все на місці Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.