Перейти до змісту

Персональна галерея MADKOT

madkot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

фотки шикарні. Але на другій (де червоне плаття ) у моделі ДУЖЕ видно макіяж. мав би бути ледь помітним.

Наймай візажиста.

Опубліковано

Чудові роботи!

Хочу висловитись, аби вдосконалити майбутні роботи художника своїми спостереженнями. Якось одноманітно дивиться дівчина на кількох попередніх фото, і зачіска та сама і вираз обличчя незмінний. Таке враження, що змінюється тільки антураж, а обличчя і міміка ті ж самі.

На мою думку у фото повинна бути жива емоція їхніх моделей, а не просто постановочний кадр. Саме вдало спіймати мить іноді наче маленька розповідь про щось або про когось..

І ще - чорна лейба на червоному платті на одній і другій фотці, виглядає як "недогляд митця", або прихована реклама (один раз - так, а коли більше, то вже ніби навмисно).

Без образ.

Опубліковано

Чудові роботи!

Хочу висловитись, аби вдосконалити майбутні роботи художника своїми спостереженнями. Якось одноманітно дивиться дівчина на кількох попередніх фото, і зачіска та сама і вираз обличчя незмінний. Таке враження, що змінюється тільки антураж, а обличчя і міміка ті ж самі.

На мою думку у фото повинна бути жива емоція їхніх моделей, а не просто постановочний кадр. Саме вдало спіймати мить іноді наче маленька розповідь про щось або про когось..

І ще - чорна лейба на червоному платті на одній і другій фотці, виглядає як "недогляд митця", або прихована реклама (один раз - так, а коли більше, то вже ніби навмисно).

Без образ.

дуже дякую, врахую. про лейбу знаю, бачив, просто не хотів забирати

Опубліковано

Чудові роботи!

Без образ.

дуже дякую, врахую. про лейбу знаю, бачив, просто не хотів забирати

Приємно, що є зворотній зв*язок, це свідчить про бажання митця вдосконалюватись!

Вдалих Вам ідей і надхнення!

Опубліковано

Приємно, що є зворотній зв*язок, це свідчить про бажання митця вдосконалюватись!

Вдалих Вам ідей і надхнення!

дякую і вам всього найкращого.

зажди слухаю будь яку критику та пропозиції

post-2373-0-60785500-1419807114_thumb.jp

Опубліковано

саме так шуми

Голова виглядає якось непропорційно відносно плечей. Завелика.

все в натуральну величину ;)

.

post-2373-0-50467100-1419886889_thumb.jp

post-2373-0-35160200-1419886890_thumb.jp

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А де там тату??

теж як не вдивлявся у фото, ні спини ні тату не побачив.... :_07: мабудь у фотографа щось з фокусуванням не те

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...