Перейти до змісту

Персональна галерея MADKOT

madkot

Рекомендовані повідомлення

Так от щойно в обговоренні цієї теми і підняв :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Just Food

вже краще ню :_07: - бо блін жрать ахотааааа!!!! аж запахло тими шашликами...

А з ню, що охота? :)

Хм, тобто критерій художньої цінності - вартість за яку вдається продати твір мистецтва?

я цього не казав, але як по вашому - за бездарну роботу викладуть кілька мільйонів?

Казали, казали ... Что написано пером - не вырубиш и топором ... А стосовно того чи можуть викласти за бездарну роботу мільнони то чому ж ні, можуть ... Одиниці можуть сказати де справжнє мистецтво, а людей які мають багато грошей - сотні тисяч, якщо не більше ... А питання я це підняв лише тому що мені завжди було цікаво як відрізнити справжнє мистецтво від несправжнього і чи таке, несправжнє, взагалі існує ...

А що цінне в цьому - http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%B9_%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D0%B4%D1%80%D0%B0%D1%82

А вона безцінна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мистцецтво складна штука для сприйняття і простою логікою та звичайним поглядом важко його осягнути. наскільки мені відомо - ті ж роботи Андреа Гурскі виставлялись у форматі 207 х 337 см( а по деяким іншим данним 2х5 метра) . з власного досвыду знаю, що одна справа дивитись фото 20х30, а ынша справа роздрукувати їх 40х60 і розвісити. зовсім по іншому дивляться. поки що дуже великим форматом не друкував, але думаю ще більший розмір буде вражаюче дивитись.

так само прекрасно дивляться фото Руслана Лобанова у щорічному календарі розміром 50х50 см - зовсім по іншому ніж в інтернеті, навіть на великому екрані

ось тут трішки описано про сутність робіт Гурскі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а від ню нічого не буває ахота?)))

та шо ж я ню їсти буду? :_07: я ж його тоєво. але ж то ж не коли їсти охота. короч завязуй з тими шашликами :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

madkot, Їй би для контрасту червоне плаття!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

Хотіли червоного - тримайте. Зашопив у черване?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото просто супер, Женя був правий на зеленому фоні червоний виглядає дуже яскраво! + чудовий ракурс - продовжуй у тому ж дусі (у тому ж ракурсі))))

post-12226-0-10890100-1403074577.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Костя- супер!!!

Тіко шота вона в тебе перелякана трохи. :) Чим ти її так злякав? Ти може штани став знімати? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ні, не перелякана. все в нормі. дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ні, не перелякана

розгублена якась. Очі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Костя- супер!!!

Дивишся і милуєшся!!! А очі, о да-а, вони окремої уваги заслуговують...))))))

розгублена якась.

Швидше розгублений той, на кого вона дивиться))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

psychedelic & nude

.

post-2373-0-56100100-1403208946_thumb.jp

post-2373-0-93877100-1403209016_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коментувати всі фотки не стану. Є такі, що сподобалися, а є такі, що відверто не гарні....

Якщо хочеш розкажу в ПМ, щоб тут нікого не образити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коментувати всі фотки не стану. Є такі, що сподобалися, а є такі, що відверто не гарні....

Якщо хочеш розкажу в ПМ, щоб тут нікого не образити.

із задоволенням послухаю твою думку в будь якому місці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

із задоволенням послухаю твою думку в будь якому місці

ок.

Психоделія та Ню.

1) Психоделія класна. Така собі "жива статуя".

2) ню.. Червона целюлітна дупа. Не вразило. Або я не зрозумів задуму.

Далі

Лежить на постаменті - класно, особливо світло зверху - бомбезно.

Далі

Руда модель у білому "савані" - цікаво, але я тобі вже неодноразово казав про соски. Ну вщипни ти її. Буде значно еротичніше та сексуальніше!

Далі

З рукою в перед. Засвітлий чорний фон. А так нічого. Варто було чорно-білою спробувати. Або зі світлом "на фоні".

Далі.

Та ж "целюлітна" модель тільки на цей раз ще й ноги із венами.. Не то. Зате із соском зачот :)

P.S. Моя думка - це лише моя думка, яка має право на існування, і таке ж право на її висловлювання, тим паче, що автор фото сам попросив її висловити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щодо целюлютності моделі - звикай, це лише початнок. далі буде

я буду знімати не лише гламурних фігурних дівчат, але й достатньо пухненьких - такі як є

але дуже дякую за комент

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щодо целюлютності моделі - звикай

не лише гламурних фігурних дівчат, але й достатньо пухненьких

Стій.

Не поспішай. целюлітні і пухкенькі - трішечки різні речі.

Ще якщо із целюлітом якось "можна жити", то вени на ногах усе зіпсували...

Я про це:

original.jpg

model8.jpg

2012-02-24-07-15-56-485.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя, міг і не показувати ці фото, я їх бачив і знаю. але зауваж, що у світі достатньо великий процент дівчат з целюлітом і наше сприйняття того, що це ненормально спотворено соціально запрограмованою думкою. але це нормально і целюліт є навіть у тих, хто по суті не є повним

те ж саме з венами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але це нормально і целюліт є навіть у тих, хто по суті не є повним

Знаю.

Між іншим, зараз (ти мабуть вкурсі і сам) індустрія моди перейшла на інший рівень. І відмовляється від оцих анорексичних "моделей" на користь "пухких" моделей.

Чому? Бо увсе ж повні люди значно більш розповсюджені. І мода повинна підстроюватися і під їхні потреби. А це, +1 до додатковго ринку збуту!

те ж саме з венами

Не те, Костя. Якщо повнота - то більш нормально, то вени - то вже хвороба. Ти ж не фріків фотографуєш? Де головне виставити на показ недолік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...