Перейти до змісту

Персональна галерея MADKOT

madkot

Рекомендовані повідомлення

П.П.П.С. Женя, спитай в Кості де таку маску можна купити і подаруй мені на день народження чи на 8 березня :)

Яку маску? Я не буду переривати фото річної давності !

Дай посилання на пост і все!

P.S. Ем.. боюся запитати, а для чого тобі маска? Хочеш затіяти рольові ігри? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

П.П.П.С. Женя, спитай в Кості де таку маску можна купити і подаруй мені на день народження чи на 8 березня :)

Яку маску? Я не буду переривати фото річної давності !

Дай посилання на пост і все!

P.S. Ем.. боюся запитати, а для чого тобі маска? Хочеш затіяти рольові ігри? ;)

А  якби я написала - знайди маску тоді щось затіємо, то питань "яку?" "де?" (читай "дай посилання") і "не буду" не виникло б.  Ех, чоловіки... Розлінилися, все зроби та подай готове :)

P.S. Так, хочу погратися!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти цитувала пост же літньої давності- вже осені кінець.

І я не лінивий, а наразі трошки більше зайнятий, ніж зазвичай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

OlgaAlterEgo

маску легко можна замовити на аліекспресі  або у мене на складі реквізитів ;)

дякую за оціну моєї скромної творчості

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чоловік знає? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чоловік знає? ;)

а що треба його запитувати перед тим, як йти на ігри?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивне запитання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивне запитання.

нічого дивного - мова ж йде про ігри, а не про незрозуміло що. та й люди не є власністю своїх чоловіків та жінок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічого дивного - мова ж йде про ігри

ігри рольові, якщо ти не зрозумів.

та й люди не є власністю своїх чоловіків та жінок.

мдя...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ігри рольові, якщо ти не зрозумів.

я зрозумів. і що тут такого страшного?

ми кожен день граємо у рольові ігри протягом дня, просто це не так називається: робота, дім, хоббі, 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми кожен день граємо у рольові ігри протягом дня, просто це не так називається: робота, дім, хоббі,

Все проїхали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чоловік знає? ;)

Ні, не знає - це сюрприз!  :D

А Костя молодець, оце відповідь! Таку відповідь завжди чекає жінка ("будь готов - всегда готов!")  :wub:

Шкода, що я зовсім не фотогенічна...

А фото класні особливо та дівчина в воді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тепер можна і сюди закинути

Одне з небагатьох твоїх фото - вартих уваги. Все інше, за рідким винятком, мотлох. Сам додумався, чи десь підгледів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

Собі я хотіла б фото, яке перше у тому пості  (кольорове - там де пара), воно ПРЕКРАСНЕ! Таке справжне, емоційне...

Фото в стилі "ню" я собі не можу дозволити, це як мінімум не солідно :)  що подумають про мене клієнти?))) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото в стилі "ню" я собі не можу дозволити, це як мінімум не солідно

да?

що подумають про мене клієнти?)))

Збираєшся їм показувати і думки питатися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото в стилі "ню" я собі не можу дозволити, це як мінімум не солідно

да?

що подумають про мене клієнти?)))

Збираєшся їм показувати і думки питатися?

Я дуже рада , Женя, що ти вважаеш мене вартою бути моделлю в стилі "ню" ( а ти критик ще той!), то ж сприйму за комплімент. Дякую, мені дійсно приємно! 

P.S. Знайди (мій супер зайнятий Женя) маску до березня! А то піду до Кості на склад!  :g12:

P.P.S. Костя, координати складу з реквізитом можна зразу закинути мені в приватне листування)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А то піду до Кості на склад! :g12:

Сходи :) Буде корисним. Впевнений, там багато реквізиту. Не тільки маски.. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ольга, фотогенічність то є притягнутий за вуха термін. Всі люди гарні, просто не всі у це вірять і не всі фотографи вміють фотографувати будьяких людей. Впевнений що у Вас все добре, просто ще не знайшовся свій фотограф, або я ;)

А склад - зараз склад на околицях Києва.хоча час від часу він буває і у Луцьку

тепер можна і сюди закинути

Одне з небагатьох твоїх фото - вартих уваги. Все інше, за рідким винятком, мотлох. Сам додумався, чи десь підгледів?

Що за манера спілкуватись і оцінювати роботи?

А ви шановний хто взагалі? Фотограф, критик чи просто поціновувач мистецтва?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі люди гарні,

точно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі люди гарні,

точно?
Точно, Женя точно.поввр мені. Просто стандарти краси та оцінювання у кожного свої. Подивись учасниць конкурсу міс світу - там деякими міс можна дітей лякати. Але головне не це. Часто в силу незнання люди вдягаються, красяться, роблять зачіски і макіяж так що лише гірше стає.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі люди гарні,

точно?
Точно, Женя точно.поввр мені. Просто стандарти краси та оцінювання у кожного свої. Подивись учасниць конкурсу міс світу - там деякими міс можна дітей лякати. Але головне не це. Часто в силу незнання люди вдягаються, красяться, роблять зачіски і макіяж так що лише гірше стає.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ладно

Я не буду з тобою сперечатися.

ти вважаєш, що ти розбираєшся у цьому краще - хай так і залишиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фотогенічність - очевидно більшість просто не знають суті терміну

Термін «фотогенічність» був запропонований ідеологом французьких «лівих» кінематографістів, які входили до групи «Авангард», Луї Деллюка. Він вказував, що є підстави ділити людей на дві категорії: фотогенічних, т. Е. «Виграють» на фотознімку в порівнянні з натурою, і нефотогенічна, «які втрачають» при фотографуванні. Він стверджував, що актор повинен володіти характерною маскою і виразною забарвленням особи, вважаючи найбільш фотогенічними смагляві обличчя, так як вони мають властивість виходити на знімку краще, ніж вони є насправді.
Видатний радянський кінорежисер Всеволод Пудовкін стверджував, що при виборі особи для зйомки потрібно виходити з єдиного критерію — виразності, обумовленої ясністю і визначеністю рис обличчя. Ця покращена в порівнянні з теорією Деллюка теорією фотогенічність все ж носить чисто формальний характер, оскільки вона вбачає характеристику людини насамперед у його зовнішніх рисах.
Безумовно, є люди, виразність яких визначають ясні риси обличчя, пропорційність елементів. Таких людей легко портретировать. Але є люди, що не володіють цими властивостями, але зовнішність яких виразна й емоційна, і хоча вони не належать до категорії фотогенічних, цих людей можна вдало портретировать. Історія портрета дає нам численні тому підтвердження. Так, зображене Ван-Дейком потворне, майже потворне обличчя Тимофія повно внутрішньої краси, благородства і принади і впливає на глядача так, що він сприймає його не по зовнішніх формах, а по глибині думки, доброті та людяності, переданим в портреті. Тлумачення фотогенічність натури суто суб’єктивно, так як єдиним критерієм фотогенічність є смак однієї людини. Іноді за нефотогенічна моделі приймають своє неприхильність до неї. Портретист не має права братися за зображення людини, образ якого він не осмислив. 
1. Асиметричність. У всіх людей особа в тій чи іншій мірі асиметрично. Але у деяких це явище вирожено дуже сильно. Ця проблема часто вирішується вибором правильного ракурсу.
2. Динамічна міміка. У деяких людей міміка настільки динамічна, що на «стоп кадрах» вони виглядають смішно. Такі люди постійно здійснюють ледь помітні руху бровами, очима, носом, ротом і д т. Д. Напевно з досвідом позування дане явище мінімізується або проходить.
3. Психологічний комплекс. Ну тут все і так зрозуміло.

і ось це дуже раджу почитати 

ФОТОГЕНИЧНОСТЬ

Очень, очень часто мне приходится сталкиваться с тем, что говорят и пишут девушки про себя: "я не фотогенична".

Уверяю. 

В большинстве случаев это не правда. Вы делаете выводы не по всем доводам.

Пример из жизни.

Это то же самое, что судить о незнакомом крае/городе по случайным снимкам. Насколько удачные это снимки и конкретизируют ли они данное место? Ведь бывает, что встречаем "родные" снимки, на которых запечатлено то, что помнит наш разум... А бывает, что увиденное на снимках и уже потом в реальности совсем не соответствует действительности.

Открою такой момент. Фотогеничность - это в какой то мере навязанный на наш разум образ. С другой стороны это стереотип, который можно легко корректировать!

Посмотрим, что же говорят про фотогеничность разные фотографы:

Впервые понятие "
фотогеничность
" было предложено французом Луи Деллюком, по определению которого фотогеничность - это свойство людей выигрывать на фотографии по сравнению с их внешним видом в реальной жизни, а нефотогеничность - это свойство человека проигрывать во время фотосъёмки. А вообще термин фотогеничность произошел от двух английских слов - "
фото
" и "
ген
" - т.е. предполагает наличие красивых, примечательных, обращающих на себя внимание внешних данных человека на фото или в кино.

В понимании профессиональных фотографов, люди, обладающие фотогеничностью, в жизни не обязательно должны быть красивыми. Фотогеничность скорее зависит от выразительности и резкости черт лица, чем от внешней или внутренней красоты женщины или мужчины. Странно, но фотографами доказано: чем резче очертания лица человека, чем сильнее выдаются у человека вперёд скулы или другие неровности овала лица, тем он фотогеничнее!

Еще процитирую Микулина:

"Фотогеничностью называли наличие внешних данных, благоприятных для воспроизведения на фотоснимке; сейчас, с развитием съемочной техники, это представление утратило свое значение. Любой человек может хорошо (то есть похоже) выйти на снимке при внимательном отношении фотографа к своей работе и при надлежащей его квалификации."

Таким образом, чтобы ваши снимки были удачными, важны три главных составляющих
   1. Вы сами (ваши природные данные, ваш "ген").
   2. Фотограф (имеем в виду не только фотографа, но и фототехнику, ее технич.характеристики, оптическое расстояние, на котором проводится съемка, использование/неиспользование вспышки, точка съемки и т.д.)
   3. Умение подать себя (общими словами - артистизм).

Т.е. Фотогеничность = 1/3 Вас, 1/3 Фотографа и 1/3 Вашей сработанности!

Что из этого важнее? Не могу выделить, ибо все три составляющих очень важны здесь. Все важно, потому условно считайте, что фотогеничность ваша (хороший кадр) - это комбинация ваших данных, умения и опыта фотографа и самого тонкого момента - эмоциональной актерской составляющей! 

Добавлю еще про третий пункт подробнее словами разных фотографов. 

Фотогеничность, это не только отсутствие прыщей, ровная кожа и симметричное тело и лицо, но небольшое актерское мастерство. Другими словами, снимок фотогеничного человека - всегда "живой" и "говорящий".

Фотогеничность - это умение человека сыграть ту или иную эмоцию перед камерой, как актеры. Именно поэтому нам нравятся все актеры в фильмах - потому что они умеют контролировать свои эмоции.

Если вас текущие фотоснимки не радуют, то подумайте, какими параметрами и как вы можете оперировать...

Пройдемся по основным пунктам, что можно поменять:
   1. Природную внешность человека поменять нельзя (пластические операции не в счет). При этом легко (относительно) меняется прическа, цвет волос, образ (одежда, подчеркивающая все, что требуется, расставляющая акценты...) и т.д. 
   2. Фотографа менять можно сколько угодно! (а как вы выбираете фотографа?) Я встречал девушек, которые работали поочередно с разным фотографами, т.к. у каждого из них был свой подход, свое видение, свой опыт и особенности работы. Что в итоге? Девушка выбрала то, что ей требуется!
   3. Этот пункт требует бОльшего артистизма, раскрепощенности и сплоченности фотографа и модели (психологическая, эмоциональная, актерская составляющая). 

Еще мне кажется, всегда фотогеничны люди, которые ведут и держат себя естественно, без натянутых лиц, напряженных поз и т.д.
Поэтому любой незакомплексованный интересный человек априори фотогеничен. А те, кто при виде объектива начинает принужденно неискренне улыбаться, - тому надо еще поработать над собой...

Вы считаете себя нефотогеничной, но вам нравятся ваши снимки, сделанные случайно (без позирования)? Значит вы все-таки фотогеничны! Просто неправильно ведете перед камерой!

Посмотрите, я нашел фильм How To Look Great in Photographs (очень забавный!) про то, как одну и ту же девушку можно по-разному сфотографировать. Фильм на английском, но там все понятно и очевидно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А склад - зараз склад на околицях Києва.хоча час від часу він буває і у Луцьку

Аха-ха! Так я зараз в Києві буваю частіше як у Луцьку!

А на рахунок фотогенічності, то я з Вами згідна, десь поводжусь не правильно я, а десь присутня не професійність фотографа... Просто коли дивлсь на такі знімки, то не бачу на них себе, бо я не такою себе бачу в дзеркалі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...