Перейти до змісту

Тавроклуб

foxx77

Рекомендовані повідомлення

Тема для власників Таврольотів таких як я) є ще тут такі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь

Так !!!!!!!До речі класна тема,підтримую!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так !!!!!!!До речі класна тема,підтримую!!!!!!!

ти сам ремонтуєш, чи на СТО ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підвіску сам,все інше по часниках

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за рік два рази поміняв бендікс, вже сам міняю))

така фігня, на гарячу після простою доводиться маслати стартером з вижатим газом поки бензин закачає, стартер зношується і бендікс який не якісний, я так розумію його прийдеться часто міняти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за рік два рази поміняв бендікс, вже сам міняю))

така фігня, на гарячу після простою доводиться маслати стартером з вижатим газом поки бензин закачає, стартер зношується і бендікс який не якісний, я так розумію його прийдеться часто міняти.

Ой да згідний запчастин норомальних до Таврії не має і не існує((((на жаль.Ти попробуй підкачати спочатку бензин підалью а потім заводити.В мене зранку така проблема поки не підкачаєш раз 8 не заведеться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 раз, ти шось загнув, свічки не зальєш? мені 3-4 достатньо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні-іііі.Не заливаю,можливо бензонасос погано качає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні-іііі.Не заливаю,можливо бензонасос погано качає

Педалька не бензонасосом качає ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Педалька не бензонасосом качає ;)

взагалі то так)

треба привязати тросік до ричажка бензонасоса і завести в салон)

якщо на гарячу підкачка бензонасосом допоможе то прийдеться так зробити)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво скільки таврая бере на 100 км по місту?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво скільки таврая бере на 100 км по місту?

7 л

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://zapchastizaz.com.ua/

тут запчастини продають, але мінімальне замовлення 200 грн, зараз буде починатись період дощів і мокрого снігу, а в Таврії немає повільного хода "дворніків", хочу поставити релюшку

http://zapchastizaz.com.ua/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=508&category_id=7&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

може хто і собі захоче поставити, або замовити якісь інші запчастини, можемо тут викладувати кому шо треба і робити загальну закупку.

Пишіть кому що треба, я купляю, а ви в мене забираєте, ціну доставки ділимо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене Славута, візьмете в свій клуб? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

куди ж ми дінемось)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://zapchastizaz.com.ua/

тут запчастини продають, але мінімальне замовлення 200 грн, зараз буде починатись період дощів і мокрого снігу, а в Таврії немає повільного хода "дворніків", хочу поставити релюшку

http://zapchastizaz....emart&Itemid=26

може хто і собі захоче поставити, або замовити якісь інші запчастини, можемо тут викладувати кому шо треба і робити загальну закупку.

Пишіть кому що треба, я купляю, а ви в мене забираєте, ціну доставки ділимо.

Я купую тут http://zapchasti24.com.ua/

Швидко і без головняка. Мінімального замовлення немає і знаходять усе, що потрібно.

Купувати вигідно навіть дрібнички незважаючи на вартість доставки виходить дешевше ніж в Луцьку, а якість небо і земля порівняно з тим лайном, що прийнято називати запчастинами у нас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є деякі запчастини на цих сайтах, в яких ціна вища ніж в нас на базарі, ось наприклад недавно купував замок багажника на Славуту:

http://zapchasti24.com.ua/tavria-slavuta/kuzov-salon-slavuta/zaschelka-sl там він коштує 65 грн, а в нас від 50 до 55 грн. Ну і звичайно треба знати "точки" де купувати на формулі, бо різниця може сягати 20 грн, на незначній деталі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є деякі запчастини на цих сайтах, в яких ціна вища ніж в нас на базарі, ось наприклад недавно купував замок багажника на Славуту:

http://zapchasti24.c...ta/zaschelka-sl там він коштує 65 грн, а в нас від 50 до 55 грн. Ну і звичайно треба знати "точки" де купувати на формулі, бо різниця може сягати 20 грн, на незначній деталі.

Мабуть не відкрию секрет, але все-таки напишу: є запчастини різних виробників, а відповідно і різні ціни та якість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо треба будуть підшипники до таврії звертайтесь ;)

ГОСТ, можливо, дешевше буде на базарі знайти, а от з імпортом допоможемо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо треба будуть підшипники до таврії звертайтесь ;)

ГОСТ, можливо, дешевше буде на базарі знайти, а от з імпортом допоможемо.

Скільки на переднє колесо коштує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть хто, де і за скільки зможе відрегулювати двері, замки на Славуті, а то треба трохи прикладати силу, щоб закрити двері.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки на переднє колесо коштує?

Який саме? Зовнішній, внутрішній чи на ступицю?

На ступицю. Розміри34х64х37(шариковий) - орієнтовно 100 грн. під замовлення (8 ГПЗ)

Внутрішній. Розміри 25х62х16,5 (роликовий конічний) - 36,22 грн (Луцьк)

Зовнішній. Розміри 20х47х15,5 (роликовий конічний) - 29,12 грн (Луцьк)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім привіт. Виникло одне питання стосовно автомобілів і хотілось би почути думку власників "Таврій".

Питання ось в чому. Нещодавно почав задумуватися над заміною старенького "жигулика" ВАЗ 21011

на щось свіжіше із простішою ходовою і передньопривідне так як набрид вазівський задній привід із своїми

нюансами і передня двоважільна підвіска (хто мав з нею справу думаю зрозуміє) і через обмеженість бюджету увага припала до авто ЗАЗ "Таврія".

Так от, шановні власники сабжу що можете сказати про "Таврії" 91-94 р.в. і чи дійсно, на вашу думку, доцільна така заміна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім привіт. Виникло одне питання стосовно автомобілів і хотілось би почути думку власників "Таврій".

Питання ось в чому. Нещодавно почав задумуватися над заміною старенького "жигулика" ВАЗ 21011

на щось свіжіше із простішою ходовою і передньопривідне так як набрид вазівський задній привід із своїми

нюансами і передня двоважільна підвіска (хто мав з нею справу думаю зрозуміє) і через обмеженість бюджету увага припала до авто ЗАЗ "Таврія".

Так от, шановні власники сабжу що можете сказати про "Таврії" 91-94 р.в. і чи дійсно, на вашу думку, доцільна така заміна?

В мене в батька ЗАЗ1102. Живе він в селі. В мене раніше був ВАЗ21063. Коли його продавав,- спитав в батька, чи не хоче він собі жигулика на заміну Таврії... Не хочів і не хоче! Передній привід краще. Заз - 1995 р.в., а ВАЗ був 1988 р.в. Але кожен вибирає собі СВОЄ... В ВАЗа 4 дверки, наприклад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...