Перейти до змісту

Бруківка, облицювальна плитка,декоративний камінь, сходинки, підвіконня,і т.д.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

відправте і мені ціни (бруківка + робота) на саму звичайну бруківку (бюджетний варіант)

Опубліковано

yura2281, де можна буде глянути зразки декоративного каменю (гіпс, бетон) для внутрішніх робіт?

Зателефонуйте мені, і я вам підвезу і покажу О66-934-75-54 О97-867-39-90 ЮРІЙ

Опубліковано

yura2281, де можна буде глянути зразки декоративного каменю (гіпс, бетон) для внутрішніх робіт?

Зателефонуйте мені, і я вам підвезу і покажу О66-934-75-54 О97-867-39-90 ЮРІЙ

Добре.

Який діапазон цін за 1м.кв.?

Опубліковано

2.4. Оголошення обов’язково повинне містити ціну, а також інші важливі характеристики, як то фізичний стан, кількість, причини продажу, несправності, властивості, характеристики, фото і т.д. Допускається розміщення зовнішнього посилання на ресурс, який містить характеристики, фото, контактні дані і т.п. інформацію.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Хотел уже положить брукивку в этом году, но к дому шло несколько траншей, то электрика, то вода, то газ. Траншеи уже закопаны месяца два, но земля понемногу оседает, хотя вроде трамбовали. Что посоветуете, выждать один сезон чтобы хорошо промокло и осела земля или есть какие-то технологии чтобы утрамбовать и уже в этом году положить брукивку?

Опубліковано

Хотел уже положить брукивку в этом году, но к дому шло несколько траншей, то электрика, то вода, то газ. Траншеи уже закопаны месяца два, но земля понемногу оседает, хотя вроде трамбовали.

Після такого дощу вже можна.

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Цікавить фасадна плитка(така як на фото). Плитка заходить в паз до іншої. Чи є така?

post-17284-0-30892900-1378280953_thumb.j

post-17284-0-08794000-1378280964_thumb.j

• 3 тижня потому...
  • 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...