Перейти до змісту

"Продаж" бонусів на Київстар

batonRouge

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Користуюся Домашнім Інтернетом від Київстар, і є певна кількість бонусів, які ніяк не використовую

"Продам" їх за формулою: Оплата = Бонуси*0,85. Тобто, наприклад, за 100 бонусів - 85 грн.

Ці бонуси можна використовувати для поповнення рахунку на Київстар, а також як оплата за купони знижок в певних магазинах

Про бонуси і порядок їх використання детальніше тут: http://www.kyivstar.ua/mm/mobile/recharge/recharge/bonus/#prepaid

Опубліковано

Хочу додати про знижки в магазинах (раз перше повідомлення вже відредагувати не можу). Судячи по http://www.kyivstar....ternet/bonuses/, за 50 бонусів можна отримати знижку в Фокстроті 100 грн на кожну 1000 грн покупки. Можливо, комусь це буде цікавіше, аніж поповнення рахунку мобільного зв'язку.

Опубліковано

Продивився форум, побачив ціни на бонуси, і таки скидаю до традиційних 50 копійок за один

Опубліковано

Також можу продати бонуси на Київстар по ціні 1 бонус = 50 коп., а також купони на знижку 100 грн. у Фокстрот на кожну 1000 грн. покупки по ціні 1 купон(100 грн.) - 40 грн. Зв'язок через ПП.

• 4 місяця потому...
  • 3 місяця потому...
Опубліковано

Куплю бонуси київстар стабільно кожного місяця. Плачу 30% від суми бонусів на картку приватбанку протягом 10 хв після того, як отримаю бонуси.

Кому цікаво - пишіть особисті повідомлення.

Дякую.

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Якщо ще цікаво - можу купувати далі, по старій схемі. 30% від вартості бонусів на карту приватбанка. Після оплата в межах 30 хвилин.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Якщо ще цікаво - можу купувати далі, по старій схемі. 30% від вартості бонусів на карту приватбанка. Після оплата в межах 30 хвилин.

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

• 1 рік потому...
  • 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...