Перейти до змісту

Цифрове телебачення Т2 Луцьк

oldman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
22 часа назад, Basil сказал:

о. а в ній передбачено штатний підсилювач? імхо, ні...

де вона встановлена? де живете?

Вишків, так підсилювач був, але як не дивно з ним т2 не ловило усі 32 канали, зняв підсилювач переробив кабель на кінець антени та зловила, десь не можу знайти, тому хочу щось підібрати файне.

Опубліковано
On 03.05.2016 at 10:51 PM, Basil said:

приймаю їм Т2 на стареньку польську решітку, в якої відсутні половину директорів у Ківерцях...

хоча 15 км то напевно не відстань...

А з симетризатором не пробували? Може без підсилювача з такої відстані результат виявиться ще кращим :) Головне правильно зібрати антену і забезпечити надійність усіх контактів! У польки все-таки біля 12 дБ власного підсилення.

• +1 1
Опубліковано
On 04.05.2016 at 11:30 PM, Ura said:

Вишків, так підсилювач був, але як не дивно з ним т2 не ловило усі 32 канали, зняв підсилювач переробив кабель на кінець антени та зловила, десь не можу знайти, тому хочу щось підібрати файне.

У ваших умовах підсилювач буде зайвим. Зробіть профілактику антені та правильно підключіть через якісний кабель – будуть усі 32 канали у відмінній якості. Як у рекламі :)

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, Sefirot сказано:

А з симетризатором не пробували? Може без підсилювача з такої відстані результат виявиться ще кращим :) Головне правильно зібрати антену і забезпечити надійність усіх контактів! У польки все-таки біля 12 дБ власного підсилення.

Анекдот про робочу систему знаєш?

• +1 1
Опубліковано
11 час назад, Sefirot сказал:

У ваших умовах підсилювач буде зайвим. Зробіть профілактику антені та правильно підключіть через якісний кабель – будуть усі 32 канали у відмінній якості. Як у рекламі :)

У мене т2 приймача немає, а телик теж не підтримує, взяв собі смарт з польші у нього цифровий тільки DVB-T тому хочу спробувати аналог тв налаштувати в кращій якості, приставку не хочу. Напевно виникає питання якщо смарт нащо те аналогове теве, є iptv,  але це так мені про всяк випадок, аналог потрібен.:D

Опубліковано

Аналогові телеканали в нашому місті транслюються з кількох передавачів, тому гарно налаштувати їх усі на одну антену, тим більше гостронаправлену, в багатьох кварталах навряд чи вдасться. Цифрове ТБ наразі транслюється з одного передавача, досить пристойного ресивера на сьогодні в інтернеті можна придбати усього за 300 грн.

• +1 3
Опубліковано
2 часа назад, Sefirot сказал:

Аналогові телеканали в нашому місті транслюються з кількох передавачів, тому гарно налаштувати їх усі на одну антену, тим більше гостронаправлену, в багатьох кварталах навряд чи вдасться. Цифрове ТБ наразі транслюється з одного передавача, досить пристойного ресивера на сьогодні в інтернеті можна придбати усього за 300 грн.

А можна силочку будь ласка, на щось пристойне.

• 2 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Шукаю Сам-модуль Т2, може в кого валяється без діла, домовимось. деталі в приват. заздалегіть дякую.

cam1.jpg

cam2.jpg

• 2 тижня потому...
Опубліковано
1 година тому, Antiphase сказано:

зараз же канали відкрито йдуть?

У мене є 2, я вже дивлюся без модуля може людині тра то пишіть брав не дорого десь по 500грн продам 2 за 500 ;)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

miditurbo.jpg

Поляки заявляють, що ось така маленька пасивна антена завдяки складному крайньому директору має до 13 dB підсилення. Звичайний маркетинговий хід, чи справді у такій конструкції є логічне підгрунтя? Що скажете, спеціалісти?

Опубліковано

Дана антена (хвильовий канал) призначена, судячи з конфігурації директорів 5 передніх елементів, для ближнього прийому.

Ось нарив практичні поради з виготовлення.

Для ДМХ (дециметрових хвиль)  така конфігурація можлива, Мав колись прилад Х1-50 який вимірює КСХ (коєфіцієнт стоячої хвилі) та займався налаштуванням антен ДМХ такого типу , виконував налаштування для максимального КСХ на даху будинку на ДПЗ для наддального прийому ТБ з передавача з РП (Польщі) вдавалося досягнути хороших результатів.

Опубліковано

У мене також є практичний досвід з виготовлення таких антен. Для стількох елементів в класичному виконанні 13 dB – це дуже перебільшена цифра. Тому й виникають сумніви. Те, що dB – логарифмічна величина зрозуміло, але щоб настільки збільшувалась величина електромагнітного поля завдяки вертикальному розміщенню елементів, трохи дивно.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

В принципі хоч топік і більше технічний, але більш "достойного" місця не знайшов. Прошу пардону, якшошо ;)

На 22 каналі цифрового ТВ Т2 телеканал Dobro почав ретранслювати програми телеканалу ZIK.

Змінений логотип. Кому цікаво, велкам....

• 8 місяців потому...
Опубліковано

Скажіть - а зараз всі 32 канали транслюються в Луцьку? І з якого ретранслятора?

Опубліковано
21 хвилин тому, Bee сказано:

Скажіть - а зараз всі 32 канали транслюються в Луцьку? І з якого ретранслятора?

не всі, нема 2-3 канала.... який ретранслятор - хз, а це комусь важливо, крім "шпійонів"?

Опубліковано
On 30.06.2017 at 20:44, Bliksss сказано:

не всі, нема 2-3 канала....

на даний момент непрацює 6 каналів, якшо не помиляють то 5-й, Новий, К2, ТЕТ, Кіно, СТБ.

Опубліковано
3 годин тому, Orfey сказано:

ці канали працюють

хм, дивно, а в знайомого не працюють, а в чому може бути проблема? може просто пересканувати канали заново? чи в тому Т2 тюнері так само як і в супутниковму треба час від часу оновлювати прошивку?

Опубліковано

тож решта каналів показує, сигнал в тих каналів є значить, а в цих шести нема, як так? всі ж канали з одної вежі передаються...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...