Перейти до змісту

Цифрове телебачення Т2 Луцьк

oldman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Mykola81,

де брали? ціна?

без підсилювача, як підключати?

мож то і собі взяти, мені на 30км. потягне?

Змінено користувачем Oli
Опубліковано

Тут , ще місяць тому https://www.satmarket.com.ua/goods_antenna_qsat_ref_em-35_u-v_kombi.htm

Плюс в тому , що не треба підсилючачів і БП =)

Повинна потягнути . Залежить від рельєфу і висоти антени .

Опубліковано

як сказати, трохи долина...

в дощ все показує прекрасно, як сонце то підвисає-обривається на 1-2секунд.

був би карман для підсилювача, сьогодні би і замовив.

Опубліковано

Це логоперіодична антена , причому на фотці , що я дав зібрана трохи неправильно =)

Підсилення дуже велике , як для пасивної антени , десь 12 дБ

Там Ф-роз"єм для кабеля . Підсилювач можна брати такий ---- він живитися від приймача .

Власне , я так і думав зробити , якщо антени буде мало --- купити підсилювач і два Ф-роз"єми і підключити його біля антени

ampl_t2__enl.jpg

Опубліковано

тут є продавці? хотів би взяти антену "Ворона" на тест, без підсилювача, типу як вище.

повернення коштів не потрібно, якщо небуде ловити візьму потужнішу з підсилювачем.

Опубліковано

Ось нормальна польська логоперіодична антенна. А всі інші ворони, це не завжди якісна копія. Попадались львівські логоперіодичні, Приходилось допрацьвувати напильником. З польськими, такого типу проблем ніколи не було. Ціна правда у нас на ринку 18$, а в зв"язку з курсом трохи кусюча.

Antena telewizyjna szerokopasmowa logarytmiczno - periodyczna LOG 21-69 DIGITAL

Kod towaru: A4015

Cena netto Cena brutto Rabat Ważność 44,00 PLN 54,12 PLN 0 % —

Gwarancja - 24 miesiące

dipol.jpg

a4015.jpg

Widok anteny

Antena logarytmiczna A4015 dedykowana do odbioru naziemnej telewizji cyfrowej. Do cech charakterystycznych anteny zaliczyć można łatwość montażu, płaskość charakterystyki zysku w całym paśmie UHF oraz dopasowanie impedancyjne 75Ω, dzięki któremu antena nie wymaga stosowania symetryzatora.

Dane techniczne

Nazwa LOG 21-69 Kod A4015 Pasmo [MHz] 470-870 Zysk [dBi] 11 VSWR <1,5 Promieniowanie przód/tył [dB] 20-30 Polaryzacja H/V Ilość elementów 28 Impedancja wyjściowa [Ω] 75 Masa [kg] 0,6 Wymiary [mm] 1040x330x40 Szerokość wiązki H/V [st.] 30-40

a4015++.gif

Zysk energetyczny anteny LOG 21-69 DIGITAL

Cena netto Cena brutto Rabat Ważność 44,00 PLN 54,12 PLN 0 % —

• +1 2
Опубліковано
  В 31.05.2015 в 16:41, sirgo сказав:

Ось нормальна польська логоперіодична антенна. ... Ціна правда у нас на ринку 18$, а в зв"язку з курсом трохи кусюча.

Де таку в Луцьку можна придбати?

Опубліковано (змінено)

Чоловіче , що можна не так зробити в антені ?

Я в кінці 1990-х зібрав їх чимало --- тупо механічна робота : розмітив , посвердлив , зробив узгодження . І все . Більше нічого не потрібно . Розрахунків логоперіодичних антен --- валом , і готових варіантів , і програми для розрахунків

Ця за 18 баксів нічим не відрізняється ві тієї , що за 6 .

Я просто порахував , що дешевше купити , ніж самому пиляти

Крім того , польська слабша по підсиленню порівняно з тією , що купував я --- достатньо прикнинути кількість та розмір елементів

Змінено користувачем Mykola81
  • +1 1
Опубліковано
  В 31.05.2015 в 16:56, Basil сказав:

Ось нормальна польська логоперіодична антенна. ... Ціна правда у нас на ринку 18$, а в зв"язку з курсом трохи кусюча.

як варіант. Варшавка. Ряд з рибальським приладдям. Або по Кравчука. як іти в сторону слона. Район входу до автостанції.

Опубліковано
  В 31.05.2015 в 18:31, Mykola81 сказав:

Чоловіче , що можна не так зробити в антені ?

Я в кінці 1990-х зібрав їх чимало --- тупо механічна робота : розмітив , посвердлив , зробив узгодження . І все . Більше нічого не потрібно . Розрахунків логоперіодичних антен --- валом , і готових варіантів , і програми для розрахунків

Ця за 18 баксів нічим не відрізняється ві тієї , що за 6 .

Я просто порахував , що дешевше купити , ніж самому пиляти

Крім того , польська слабша по підсиленню порівняно з тією , що купував я --- достатньо прикнинути кількість та розмір елементів

Якщо не знати як повинно бути. То наробити можна багато. Траплялись антенни з різним розміром елементів. ( а мали би бути однаковими) Може і не суттєво, але ... ІМХО

• +1 1
Опубліковано (змінено)

На ринках, в магазинах та інтернеті сьогодні у нас продається багато підробок. Суть підробки у тому, що виготовляється лише візуальна копія антени, без дотримання точних розмірів елементів та відстаней між ними. Такі антени не будуть працювати належним чином, а заявлених децибел, звісно, що там не буде. Та й до АЧХ таких антен також будуть запитання. В умовах потужного сигналу та прямої видимості ви цього можливо не побачите. А от на відстані в кілька десятків км від передавача ці огріхи при виготовленні антени будуть мати дуже велику вагу. Та й на підсилювач у такому випадку надто надіятися не варто.

Саморобна, точно виготовлена антена може виявитись значно кращою і ефективнішою, аніж красива магазинна підробка.

Для тих, кому цікаво, можу запропонувати розміри сертифікованої широкополосної дециметрової антени, котра повинна охоплювати увесь сьогоднішній Т2 діапазон.

93b2b8c04278db4e079eed60222bb5e2.jpg

Однак, для прийому з відстаней понад 30 км потрібна більш потужніша антена.

Якщо у когось є можливість зняти та опублікувати точні розміри з оригінальних сертифікованих антен, типу DIPOL 16\21-69, Dipol DIP 19/21-69 або Locus L 020.12, думаю, що чимало користувачів будуть вам вдячні.

Змінено користувачем Sefirot
  • +1 2
Опубліковано

На World Vision Club опубліковано ось таке попередження. Цитую:

"warning.pngВнимание пользователей DVB-T2 приставок World Vision T40 и World Vision T34 !!! Участились случаи выхода из строя приставок по причине включения питания антенны в программном обеспечении приемника при подключении к короткозамкнутой антенне . Прошу быть внимательными при настройке оборудования и не использовать данную функцию если у Вас антенна не имеет усилителя . Спасибо за понимание !!!"

• +1 2
Опубліковано
  В 06.06.2015 в 07:17, westboiuu сказав:

хто знає? будуть колись показувати ті чотири канала

де зара постійно на екрані кольоровий матрас

У цих матрасів заборгованість за трансляцію більше чим по року, їм пропонують відновити трансляцію якщо вони заплатять хоч за поточний місяць. Матраци відморожуються

Опубліковано
  В 31.05.2015 в 16:56, Basil сказав:

Валя на Варшавці тел кину в ПП

Опубліковано

Я так і знав ...

Відключення аналогового телебачення 17 червня не відбудеться.

Про це заявив голова Нацради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко, відкриваючи засідання регулятора в четвер, пише "Інтерфакс-Україна".

"17 червня автоматично не відключать телесигнал. Нацрада декларує неготовність відключати сигнал, поки не буде виконано низку умов", - сказав він. Серед них - достатнє покриття цифровим сигналом, достатнє забезпечення малозабезпеченого населення цифровими приймачами і прояснення статусу єдиного провайдера цифрового телемовлення ТОВ "Зеонбуд".

• +1 1
Опубліковано

Думається що ще не скоро вони його вимкнуть.... у наших сусідів у Білорусі залишилося увімкненими тільки 2ва канали... хоч вони більш пішли у перед порівняно з нами

Опубліковано

Білоруси у цьому плані значно випередили Україну. У них два заводи ("Витязь" та "Горизонт") виробляють ряд власних цифрових ресиверів.

По всій території працює дві цифрові мережі.

DVB-T:

Телеканали: Беларусь 1, Беларусь 2, Беларусь 3, ОНТ, СТВ, НТВ-Беларусь, РТР-Беларусь, Мир.

DVB-T2:

Телеканали: Русский иллюзион, Еврокино, Детский мир/Телеклуб, «Беларусь 5», ВТВ, 8 канал, Наше кино, ТВ-3, S*TV, Europa Plus TV, Карусель, Шансон, Моя планета, Россия-Культура, Охота и рыбалка, Усадьба, Сетанта Спорт, КХЛ, Совершенно секретно, 24 Техно, Кухня ТВ, БелМузТВ, RTVi, ТВ 21, Союз, Жест, ТРО, Tiji, Gully, Детский, Мультимания, TV1000Action, TV1000, НТВ Кинохит, Индия ТВ, ТВ 1000 Русское кино.

• +1 2
  • -1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...