Перейти до змісту

Цифрове телебачення Т2 Луцьк

oldman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Факт негативного впливу на прийом наявного в конструкції полячки металевого профілю відомий давно. А нещодавно один з виробників антен заявив аж про 2 dB затухання внаслідок цього. Наскільки точною є ця цифра – це вже інше питання.

Ніхто нікого не агітує купувати "польські антени". Якість тієї продукції, яку везуть до нас, дійсно не витримує ніякої критики. І причина тут не в технічному вирішенні, а в зборці і халтурності виробництва.

Щодо Ягі чи логоперіодичних антен, погоджують з попередніми дописами. Однак, якщо хто не має фінансової можливості придбати нормальну антену, то виправивши ряд недоліків у старій польці, зможе отримати антену, котра в радіусі зони покриття буде працювати без будь-якого підсилювача.

Опубліковано (змінено)

Хром пише абракадаброю....

Однак, якщо хто не має фінансової можливості придбати нормальну антену

Змінено користувачем Otto Kreer
Опубліковано

Доброго дня, форумчани міста!

Я майже ніц не петраю в Т2, але думаю, що хочу його.)) Прошу Вашої допомоги! Поки теоретичної.

Купила телевізор Philips 24PHT5210/12. На офіційному сайті, пише, що є Т2.

Запитання №1: CAM-модуль мені потрібен?
Запитання №2: скільки зараз фактично ловить каналів?
Запитання №3: яку антену потрібно купити, щоб не було проблем з сигналом? Живу по вул. Гордіюк, 45.
Запитання №4: скільки коштує така антена?
Запитання №5: чи вартий взагалі той Т2? Заявлений перелік каналів загалом задовольняє.

Опубліковано

Я майже ніц не петраю в Т2, але думаю, що хочу його.)) Прошу Вашої допомоги! Поки теоретичної.

Запитання №3: яку антену потрібно купити, щоб не було проблем з сигналом? Живу по вул. Гордіюк, 45.

Запитання №5: чи вартий взагалі той Т2? Заявлений перелік каналів загалом задовольняє.

Якщо є т2 тюнер , модуль не потрібен.

Каналів транслюють 32, реально показує ніби 30.

Антенни є різної якості та цінової категорії

А вартий чи ні залежить від того що Ви хочете дивитись.Якщо в переліку каналів є канали які Ви дивились раніше, і цього достатньо. Якщо ні підключайте кабельне там і каналів більше і різні пакети можна вибрати.

Опубліковано

Антенни є різної якості та цінової категорії

Де їх дешевше придбати?

Хоч зорієнтуйте по вилці цін. Казали, що сигнал йде з с.Підгайці. Думаю, що з моєї вулиці треба якусь потужнішу.

Опубліковано

Тут справа не в потужності. Залежить де антенна буде встановлюватись. На даху багатоповерхівки, чи в іншому місці. Про антенни в же в темі багато написано, перегляньте попередні пости.

Опубліковано

Т2 теж не в HD якості передають, а "інтернет технологія" дає цифрове кабельне високої якості і "воля" теж але в них значно дорожче

високої це "скільки на скільки" крапок?
Опубліковано (змінено)

Т2 теж не в HD якості передають, а "інтернет технологія" дає цифрове кабельне високої якості і "воля" теж але в них значно дорожче

високої це "скільки на скільки" крапок?
1920×1080
мммм як ласно

якби ще й скрін.... :)

Змінено користувачем Zevs_Isver
Опубліковано

мммм як ласно

Скріншот екрану ТВ? O_o Може фото?

Не мішало б... Так аби посміятись))) Бо 1920 х 1080 Ви там не знайдете... Принаймі з тих каналів що транслююця в Т2))) А те що ви бачити 1920 х 1080 це всього-навсього вхідний потік з вашої ТВ-приставки (якщо вона в вас є звичайно)... Но аж ніяк не самого відеопотоку каналу.

Опубліковано (змінено)

мммм як ласно

Скріншот екрану ТВ? O_o Може фото?
Не мішало б... Так аби посміятись)))
угу

2popaz я мав на увазі якщо на ПК дивитися... бо тих самих 640х480 розтягують на "ХД якість" і бабусі ведуться....

Змінено користувачем Zevs_Isver
Опубліковано

Окрім телевізійної дециметрової антени для частотної полоси 470-862 МГц вам більше нічого не потрібно. Антену бажано брати пасивну. Яку конкретно, залежить від того, де саме і на якій висоті ви плануєте її встановлювати. Якщо вікна виходять в сторону Підгайців і живете вище першого поверху та близько нема багатоповерхівок, які перекривають видимість, може навіть вистачити антени у ціновій категорії в межах 100 грн.

Ось точний перелік телеканалів, які наразі можна дивитися в мережі Т2:

Інтер, Україна, 1+1, НТН, К1, Перший Т2, ICTV, Enter-фільм, Zoom, Індиго TV, СТБ, ТЕТ, К2, Новий канал, М1, 5-й канал, Мега, Піксель TV, НЛО TV, 2+2, Dobro, Bussines, Еспресо TV,  Тоніс, Вінтаж, Ескулап-ТВ, Нова Волинь, Аверс, 112-Україна HD, Слово Волині.

Телебачення безкоштовне. Майже усі канали транслюються у SD якості. Якість картинки Т2 значно краща, аніж на аналоговому кабельному ТБ від Волі.

Опубліковано
Oli

Та яка там різниця, якщо канал скрізь транслюють в SD якості то там хоч телевізор в 4К... Від того в HD канал показувати не стане.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Для нових телевізорів з підтримкою Т2 потрібний САМ модуль для перегляду цифр. телебачення?

Опубліковано

чи транслюються зараз канали в DVB-T? раніше 6-7 каналів було.

Ні,не транслюються.Нацрада не дала ліцензію.

• +1 1
Опубліковано

А хтось вже користувався интернет тв від кс? Хочу взнати, як він  працює і чи варто підключати.

• -1 6

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...