Перейти до змісту

шукаю роботу

-PATRIOT84-

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю роботу, або підприємця котрий влаштує мене у себе на виробництві по спеціальності та інвалідності (2гр. робоча)

P.s.зайнятість може бути на не повну ставку та на дому

Опубліковано

Люди, ви в своєму розумі? До чого тут прибиральниця-інвалід. Порадив би на дому попробувати копірайтером на віддалену роботу - будеш за ПК сидіти цілий день...

Опубліковано

pashka05, так в своєму. Читав повідомлення ТС - чи лише останнє слово?

Для молодого хлопця, наприклад мене або тебе, думаю, це було б щонайменш неприємно, якби радили працювати прибиральницею.

Опубліковано

Ну у випадку, якщо на дому - тоді і справді копірайтером непоганий варіант. Але треба вміти зв'язувати слова докупи і бажано знати російську мову письмову... Хоча заробіток там підходить (перші кілька місяців) скоріше на додаткову роботу, ніж на основну.

Опубліковано

pashka05, тему про прибиральницю бачили?

Там просто потрібно оформити на роботу інваліда. Можна і не працювати. Думаю, якихось кілька грн можна мати.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Да цей хлопець сам не знає що хоче реально, пропонував йому роботу, навіть думам допомогти з монітором якось, бо сидить ще досі за "пушкою".

Пропонував йому розкручувати групу в в контактах, і так далі в плані інтернету, реально хотілось допомогти людині, а він ні в какую, думає що всі його наіпуть, тільки на питання чому так думаєш коли крім свого часу нічого не втрачаєгш внятної відповіді так і не отримав від нього.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...