Перейти до змісту

Ким ви захоплюєтесь?

gusarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я багато на цьому форумі писав і пишу про гнид, паскуд, придурків, холуїв, запроданців, дебілів, дегенератів, розумово відсталих, кретинів і так далі, але якось протилежна сторона залишалась в тіні.

Насправді мені дуже важко визначити хоча б 5 людей, якими я захоплююсь... Тому що людей таких мало.

Але от перша людина яка спадає мені на думку це звичайно Едуард Веніаминич Лімоноф.

Улюблена цитата - "они раньше устанут, чем я" (про омон)

original.jpg

Розум + активність + рішучість. Грамотний план дій з самого початку зимових протестів. Який не підтримали.

Його хлопці (хоч там майже нікого не знаю) теж засловуговають на повагу. Пасіонарні, рішучі, вони раз за разом йдуть під кийки - їхня воля кулак, їхні нерви як сталь, і я не секунди не сумніваюсь що рано чи піздно вони сковирнуть кремлівських карликів.

Ви скажете вся ця бодяга українофобська.. Це без сумніву, так. Але я тут веду мову про особисті якості людини, не більше. Мені може (може) і в ригах хтось подобається, саме як людина. Пасіонарність це те, чого нашій знекровленій, тупо пасивній нації, так не вистачає.

Чому тема в політиці? Тому що політика найкращ проявляє особисті якості людини.

Опубліковано

Насправді мені дуже важко визначити хоча б 5 людей, якими я захоплююсь...

А нам на це....м"яко кажучи...наплювати

Р.S. "Это интернет, детка"

Опубліковано

Перша людина яка спадає мені на думку це звичайно Адольф Алоiзич Г.

Улюблена цитата - "Только безыдейные и слабоумные люди могут считать, что те или иные государственные границы на нашей земле являются чем-то навеки незыблемым и не подлежащим изменениям.". © (wiki)

Адiчка

548830da2e77.jpg

Розум + активність + рішучість. Грамотний план дій з самого початку пивних путчів.

Опубліковано
Я багато на цьому форумі писав і пишу про гнид, паскуд, придурків, холуїв, запроданців, дебілів, дегенератів, розумово відсталих, кретинів і так далі, але якось протилежна сторона залишалась в тіні.

Пора выходить из тiнi ! Вот он, современный пассионарий

4b90219fc448.jpg

Опубліковано
Пора выходить из тiнi ! Вот он, современный пассионарий

А цим рогатим пассіонарієм з валахатими падмишками тож хтось захоплюється?..

Опубліковано

Якби в кадр попали всі валахатості цього пассіонарія то може були б шанси на парочку захоплень, а так Адольф поки лідирує

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...