gusarchik Posted August 1, 2012 at 10:10 AM #1 Posted August 1, 2012 at 10:10 AM Я багато на цьому форумі писав і пишу про гнид, паскуд, придурків, холуїв, запроданців, дебілів, дегенератів, розумово відсталих, кретинів і так далі, але якось протилежна сторона залишалась в тіні. Насправді мені дуже важко визначити хоча б 5 людей, якими я захоплююсь... Тому що людей таких мало. Але от перша людина яка спадає мені на думку це звичайно Едуард Веніаминич Лімоноф. Улюблена цитата - "они раньше устанут, чем я" (про омон) Розум + активність + рішучість. Грамотний план дій з самого початку зимових протестів. Який не підтримали. Його хлопці (хоч там майже нікого не знаю) теж засловуговають на повагу. Пасіонарні, рішучі, вони раз за разом йдуть під кийки - їхня воля кулак, їхні нерви як сталь, і я не секунди не сумніваюсь що рано чи піздно вони сковирнуть кремлівських карликів. Ви скажете вся ця бодяга українофобська.. Це без сумніву, так. Але я тут веду мову про особисті якості людини, не більше. Мені може (може) і в ригах хтось подобається, саме як людина. Пасіонарність це те, чого нашій знекровленій, тупо пасивній нації, так не вистачає. Чому тема в політиці? Тому що політика найкращ проявляє особисті якості людини.
lilechka Posted August 1, 2012 at 10:27 AM #2 Posted August 1, 2012 at 10:27 AM Насправді мені дуже важко визначити хоча б 5 людей, якими я захоплююсь... А нам на це....м"яко кажучи...наплюватиР.S. "Это интернет, детка"
Dream Posted August 1, 2012 at 10:37 AM #3 Posted August 1, 2012 at 10:37 AM gusarchik, а шо то тебе на "пагаваріть" потянуло? А як же троллінг? ))
Medvedko Posted August 2, 2012 at 04:06 AM #5 Posted August 2, 2012 at 04:06 AM Перша людина яка спадає мені на думку це звичайно Адольф Алоiзич Г. Улюблена цитата - "Только безыдейные и слабоумные люди могут считать, что те или иные государственные границы на нашей земле являются чем-то навеки незыблемым и не подлежащим изменениям.". © (wiki) Адiчка Розум + активність + рішучість. Грамотний план дій з самого початку пивних путчів.
Medvedko Posted August 2, 2012 at 04:23 AM #6 Posted August 2, 2012 at 04:23 AM Я багато на цьому форумі писав і пишу про гнид, паскуд, придурків, холуїв, запроданців, дебілів, дегенератів, розумово відсталих, кретинів і так далі, але якось протилежна сторона залишалась в тіні. Пора выходить из тiнi ! Вот он, современный пассионарий
solnishko Posted August 2, 2012 at 05:04 AM #7 Posted August 2, 2012 at 05:04 AM Пора выходить из тiнi ! Вот он, современный пассионарийА цим рогатим пассіонарієм з валахатими падмишками тож хтось захоплюється?..
IncvizitoR Posted August 2, 2012 at 06:53 AM #8 Posted August 2, 2012 at 06:53 AM Якби в кадр попали всі валахатості цього пассіонарія то може були б шанси на парочку захоплень, а так Адольф поки лідирує
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.