kushmiruk Опубліковано 21 Грудня, 2016 в 22:04 Поділитися #3601 Опубліковано 21 Грудня, 2016 в 22:04 - Любимый, скажи мне, что я - жирная и неуклюжая свинья! - Господи, да ешь ты спокойно свою булку... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kushmiruk Опубліковано 21 Грудня, 2016 в 22:07 Поділитися #3602 Опубліковано 21 Грудня, 2016 в 22:07 - Миколо, що у вас коїться? Ваша теща уже втретє цього місяця отруїлася грибами! - Ой, це все її клятий склероз: вона готує для мене, а потім забуває і сама пробує! 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kushmiruk Опубліковано 22 Грудня, 2016 в 23:16 Поділитися #3603 Опубліковано 22 Грудня, 2016 в 23:16 Вась, покорми кота. Он сыт... Ну когда поссыт, тогда и покорми. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kushmiruk Опубліковано 22 Грудня, 2016 в 23:19 Поділитися #3604 Опубліковано 22 Грудня, 2016 в 23:19 Приехал из Москвы домой китаец. — Как в Москве? — Хорошо. Народу мало. Метро всегда полупустое 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kushmiruk Опубліковано 22 Грудня, 2016 в 23:27 Поділитися #3605 Опубліковано 22 Грудня, 2016 в 23:27 - Ви нічого не знаєте, ставлю вам "незадовільно!!! -- волає професор...-- А ... Ви Все знаєте? -- запитує студент-- Так! Все!-- Тоді скажіть мені -- Як забити в грунт дощового хробака?-- ... ??? Добре, ставлю вам "задовільно"!... але... скажіть -- ЯК?-- ... ну... берете дощового хробака... мачаєте його в епоксидку, чекаєте хвилин так 40, а потім -- молоточком в ґрунт...На наступний день професор, зустрівши студента:-- у вас залікова при собі?-- так-- давайте сюди!Бере, "задовільно" виправляє на "відмінно", виймає стогривневу купюру і каже:-- а це вам персонально від моєї дружини! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kushmiruk Опубліковано 22 Грудня, 2016 в 23:28 Поділитися #3606 Опубліковано 22 Грудня, 2016 в 23:28 Хлопець приходить додому з сережкою у вусі. Батько дивиться на нього і каже:- Знаєш, синку, споконвіку, сережки у вухах носили або пірати, або педики. Я зараз вигляну в вікно, і не дай Боже, там не стоїть твій корабель... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kushmiruk Опубліковано 22 Грудня, 2016 в 23:34 Поділитися #3607 Опубліковано 22 Грудня, 2016 в 23:34 Ох... Коли я згадую про неї, голову відвідують безглузді думки, серце починається радісно битися, на обличчі з`являється якась надія і дурнувата посмішка, а очі світяться щастям...- Оооо, і хто ж вона???- Пятниця! 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 07:20 Поділитися #3608 Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 07:20 Сегодня отмечаю свое большое достижение: 100 дней без алкоголя. Не подряд, конечно… 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Такер Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 07:39 Поділитися #3609 Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 07:39 В 22.12.2016 at 00:04, kushmiruk сказал: - Любимый, скажи мне, что я - жирная и неуклюжая свинья! - Господи, да ешь ты спокойно свою булку... - Дружина і чоловік обідають. Дружина проливає на себе борщ:- Фу, я виглядаю як свиня.- Ага, ще й борщем облилася. 4 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
drap Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 13:50 Поділитися #3610 Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 13:50 Журналисты берут интервью у девочки , победившей на областной олимпиаде по химии: "Скажите, а кроме химии, какие предметы Вы любите?". Девочка: "Я люблю математику, физику, биологию, иностранные языки". Журналисты: "Какая Вы молодец! А спортом Вы занимаетесь?" Девочка: "Я занимаюсь художественной гимнастикой, лёгкой атлетикой, большим теннисом и стоклеточными шашками". Журналисты: "А на хобби у Вас остаётся время?". Девочка "Мои хобби: нумизматика, филателия, авиамоделирование и секс". Журналисты в ужасе: "Какой секс?!". Девочка: "Классический, оральный, садо-мазо, лесбийский..." Журналисты в шоке "Девочка, что ты плетёшь?!" Девочка: "Коврики, корзинки, макраме.." 4 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kushmiruk Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 20:08 Поділитися #3611 Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 20:08 Знаете ли вы, что 18 июня 1976 года у 27-летней Аллы Пугачевой родился муж? 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 21:23 Поділитися #3612 Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 21:23 ,.Сьогодні ляжу спати пораніше,, від творців ,,Завтра кидаю палити,, Спочатку ти працюєш на залікову книжку, а потім на чувака, котрого відрахували ще на другому курсі. Вчора одна дівчина в шлюбній сукні швидко бігла по місту. Оце справді ,, у активному пошуку,, 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 24 Грудня, 2016 в 19:04 Поділитися #3613 Опубліковано 24 Грудня, 2016 в 19:04 Обережно, дні в календарі блмжче, ніж здаються. Для щастя всі засоби хороші. В тому числі матеріальні. Тільки наші мужики ржуть над жінками за кермом, сидячи у маршрутці. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Jack Опубліковано 24 Грудня, 2016 в 20:19 Поділитися #3614 Опубліковано 24 Грудня, 2016 в 20:19 Дитячий сад, молодша група:- Уявляєш, Машенька, виявляється, Дід Мороз приходить тільки до тих дітей, чиї батьки йому заплатили!- Очманіти! І тут корупція! 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 25 Грудня, 2016 в 11:05 Поділитися #3615 Опубліковано 25 Грудня, 2016 в 11:05 Лайфхак для Тайного Санты в офисе: доставая бумажку с фамилией коллеги, воскликни «Нет! Только не этот говнюк!». Все смешно вздрогнут. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sss381 Опубліковано 25 Грудня, 2016 в 20:34 Поділитися #3616 Опубліковано 25 Грудня, 2016 в 20:34 Мужчина должен помнить : -день когда познакомились -день когда было первое свидание -день когда первый раз пошли в ресторан -день когда "а помнишь, я тогда колготки порвала" -день когда был первый поцелуй -день когда был первый секс... Мужской мозг так устроен, что просто не может запомнить столько дат, и поэтому мужчина старается это все за один день сделать. 4 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 25 Грудня, 2016 в 23:47 Поділитися #3617 Опубліковано 25 Грудня, 2016 в 23:47 Лежат в реанимации трое… Один с инсультом, а двое с инфарктом… Заводится разговор… -- Ты что здесь лежишь? -- Да вот в магазине работаю, только товар налево, а тут налоговая, вот и прикинулся… А ты? -- А я зав. базой… Тоже товар туда-сюда…налоговая нагрянула, вот здесь и отлеживаюсь… А с инсультом совсем никакой… А ты где работаешь? Тот еле: -- Гробовщиком… -- Ну и что? -- Вы не представляете… несут гроб, черный, лакированный, штук 5-7 баксов, а в нем - лежит чувак в костюме от кутюр, пальцы - все в болтах, зубы - все золотые, шея - в цепях…После похорон день не сплю, второй, третий… На четвертый решился… Откапываю, поднимаю крышку гроба, а он, сука, улыбается всемя 32-мя зубами, и говорит — КОНТРОЛЬНОЕ захоронение… 6 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 26 Грудня, 2016 в 09:15 Поділитися #3618 Опубліковано 26 Грудня, 2016 в 09:15 В тебе бувають дні, коли ти комп не вмикаєш? Ну звісно бувають, бо я його і не вимикаю. Гроші є? Нема. - А якщо знайду? Буду вдячний.. Скажіть, а чим відрізняються ці два мобільні телефони? -Ну найперше тим, що один зних мп3 плеєр, а інший фотоапарат. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kushmiruk Опубліковано 26 Грудня, 2016 в 20:25 Поділитися #3619 Опубліковано 26 Грудня, 2016 в 20:25 Мужику подaрили попугaя. Дорогого, крaсивого. Но: ругaется очень. - И женa твоя , и тещa твоя, и сaм ты ,хозяин :трaм-тaрaм-тaрaм! Мужик уговaривaл-уговaривaл, клетку нaкрывaл - никaкого слaду с попугaем нет. Подумaл - и зaсунул его в холодильник. Минут десять продолжaлись стук и жуткие ругaтельствa, и вдруг - тишинa. Мужик открывaет дверцу - из холодильникa попугaй тихо: - Извините, был непрaв, стрaшно рaскaивaюсь, и женa вaшa, и тещa, и вы сaми чудесные люди, не рaзобрaлся, ПРОСТИТЕ!!! Мужик , рaстрогaнно: - Ну лaдно, с кем не бывaет, зaбудь! Попугaй, еще тише: - Простите, a можно вопросик? А ЧТО ВАМ КУРИЦА СДЕЛАЛА?!? 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Такер Опубліковано 26 Грудня, 2016 в 20:35 Поділитися #3620 Опубліковано 26 Грудня, 2016 в 20:35 На первом же свидании она поразила меня умом и дальновидностью. Она на него не пришла. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Такер Опубліковано 26 Грудня, 2016 в 20:43 Поділитися #3621 Опубліковано 26 Грудня, 2016 в 20:43 Еще одна печальная новость из мира музыки. Сегодня утром Стас Михайлов обнаружен в своем доме живым. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sss381 Опубліковано 26 Грудня, 2016 в 20:48 Поділитися #3622 Опубліковано 26 Грудня, 2016 в 20:48 - Это сaмое великолепное действо, которое я мог лицезреть зa три тысячи лет, о, великий Волькa. Дaже у сaмого шейхa ибн Дауда не было тaкого. Что это, о, несрaвненный Волькa! - Это порнухa, Хоттaбыч. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 26 Грудня, 2016 в 21:24 Поділитися #3623 Опубліковано 26 Грудня, 2016 в 21:24 Чоловіча логіка правильніша, жіноча цікавіша. Чоловік дружині під час сварки -От чому ти не кажеш мені, що кінчаєш? -Та я кажу тобі, але ж тебе в цей час нема дома. Скажи мені , хто твій друг...... та чого ви до мене приперлись.? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 27 Грудня, 2016 в 04:25 Поділитися #3624 Опубліковано 27 Грудня, 2016 в 04:25 "Такси" на ТНТ. Садятся 2 чувака в машину. Ведущий поворачивается: - Здравствуйте, это программа такси, где вам не надо платить деньги, а деньги платят вам за правильные ответы. Меня зовут Алексей, вас как зовут? - Здравствуйте. Я Александр Друзь. - А я Максим Поташов, до Владивостока пожалуйста. ***************************************************************** Hесется по городу байкер на мотоцикле. Укуренный вусмерть. Думает: "Щас, блин, гаишники остановят, спросят: "А чего это у тебя глаза красные? Обкурился?", а я им скажу:"Hет, ветром надуло"." Останавливает его гаишник и спрашивает: - Почему у вас глаза красные? Ветром, что ли, надуло? - Hет, обкурился... 5 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 27 Грудня, 2016 в 17:27 Поділитися #3625 Опубліковано 27 Грудня, 2016 в 17:27 Вислів ,,На пенсії виспишся,, неправда. На пенсії люди встають о 6 й ранку ,катаються в транспорті та бісять всіх. Там не до сну. Залишив ноут на підлозі. Бабуся подумала, що це вага. Отож 8 тисяч бабуся важить. Вчіть мову жестів, одного разу в потрібний момент вона виявиться під рукою. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти