Tanichka Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 08:01 #651 Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 08:01 Пливе річечкою на човні Івасик з Галинкою... Запливли вони далеко... Тай Галинка каже: - Івасику, зроби так, щоб мені було боляче, а тобі приємно! - Тебе шо веслом переїбати..? - Ой, сіль розсипалася - будемо сваритися. - А може, обійдеться? - Ні, любий. Я вже настроїлася. - Ти бачив? Вона мені посміхнулася... - Не переживай, я коли тебе побачив місяць ржав! Обожнюю ожеледь ... 4 шпагати, 2 сальто, 5 ластівок і я на навчанні 2
IncvizitoR Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 13:59 #652 Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 13:59 "Продажи Lada Kalina в Германии по итогам октября текущего месяца составили три экземпляра.С таким же показателем месяц закончили Aston Marin DB9, Cadillac CTS и Lamborghini Aventador."У унитазов тоже будет праздник,Их новогодний тоже ждет сюрприз,И вместо надоевших голых задниц,Они увидят много новых лиц
meic Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 16:31 #653 Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 16:31 (змінено) Найстрашніший кошмар - зробити бутерброди, налити чаю, принести все це в ліжко, загорнутися в ковдру і забути пульт від телевізора...Після невдалого побачення:- Ти що, мене навіть на маршрутку не проведеш??- Я думав ти на мітлі сьогодні…Родители долго думали, как назвать сына: Димой или Иваном. В конце концов решили пойти на компромисс - назвали Диваном. Змінено 24 Грудня, 2012 в 16:31 користувачем meic
Volyniaka Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 17:23 #654 Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 17:23 Если вы ещё вчера вечером выгнали своего мужа из дома, а он до сих пор сидит под дверью, попробуйте поменять пароль на Wi-Fi. 1
Sirgo Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 18:34 #655 Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 18:34 Воду з крана пити не можна - брудна.Фрукти треба мити водою з крана - будуть чисті.Хлопець: Лежу голий у коханки на першому поверсі. Вона в душі. Раптом хтось лізе у вікно. Я накрився ковдрою з головою. Заліз мужик, роздягся і до мене під ковдру! Він узяв мою руку і поклав на свій член, у відповідь я виконав те ж саме: Він навіть речі не забрав, коли у вікно вистрибнув!Єгипетські акули бачили багато, але українців зі словами :"Вау! Дельфіни!" бояться до тепер)
Amblee Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 18:58 #656 Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 18:58 В кофе - кофеин. А в какао?;Случается, кто-нибудь звонит и спрашивает:— Это кто?Я придумал гениальный ответ, который просто загоняет звонящего в ступор:— Где?;Сегодня ночью градусник постучался в окно и попросил впустить его в дом.;
Arden Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 19:23 #657 Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 19:23 Как все-таки коварна природа! Снег, например, каждый год выпадает именно зимой, когда все деньги на его уборку уже украдены.
Sirgo Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 21:41 #658 Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 21:41 Зупинка. Підходить автобус. Інтелігентного вигляду чоловік пропускає всіх вперед. Сам намагається зайти останнім. І йому дверима придавлює шию.Автобус рушає.- Б%%% ь! П%%%%си! Е%%%%й в рот! Стій на х% й! Ох%ц п% д% раси! Відірвете до еб% н% мені ж голову!Водій гальмує, відкриває двері. Чоловік заходить в салон, поправляє краватку і звертається до всіх:- Покірно прошу вибачення. Був наляканий. 2
Ketmaster Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 21:45 #659 Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 21:45 Босс знакомится с новым шофером:- Как ваша фамилия?- Меня зовут Лёша...- Меня интересует ваша фамилия, потому, что я привык обращаться к шоферам по фамилии!- Я думаю, что вам будет не удобно меня по фамилии называть...- Меня не интересует, что ты думаешь!- Моя фамилия - Любимый...- Поехали, Лёша!
Amblee Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 22:08 #660 Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 22:08 Тойота - керуй мрією.Хонда - керуй реальністю.Нісан - перевершуючи очікування.Форд - відчуй різницю.Кіа - мистецтво дивувати.ЗАЗ - не сци, доїдемо!Мужик в сараї варити самогон, пішов за водою до колодязів, повернувши, а в сараї менти:- Самогон гонимо? Пиши пояснювальну!- А що писати?- Пиши, як є.Написавши. Ті читають:"Дивлюсь, димок іде з сараю. Думаю пожежа. Беру два відра з водою і йду гасити. Приходжу, а там два мента самогон гонять"Чоловік з дружиною дивляться фільм жахів. На екрані з'являється чудовище. Дружина:- Ой мама...Чоловік:- Впізнала, так?
Volyniaka Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 07:35 #661 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 07:35 - Какая взятка??? Это мне открытку подарили! Мятую, старую, зелененькую...Сто лет Бенджамину Франклину!
b0rg Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 08:52 #662 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 08:52 Тойота - керуй мрією. Хонда - керуй реальністю. Нісан - перевершуючи очікування. Форд - відчуй різницю. Кіа - мистецтво дивувати. ЗАЗ - не сци, доїдемо! Хундай думає над девізом для України і нервово поглядує на ЗАЗ 3
Set Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 09:19 #663 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 09:19 -Возьмём только самое необходимое: водку и лыжные палки. -А зачем лыжные палки? -А я так и думал, что насчёт водки вопросов не будет.=====================================================- Алло, дорогой, у меня сломалась машина.- Сильно?- Пополам.====================================================
Volyniaka Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 10:20 #664 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 10:20 — Нет ничего лучше, чем отмечать новый год с теми, кого любишь. Поэтому мы с оливье решили пригласить к себе холодец.
IncvizitoR Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 14:02 #665 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 14:02 Каждый китаец должен сделать в своей жизни 3 вещи: Reedok, MIKE и Abibas
Roman_1984 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 15:17 #666 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 15:17 (змінено) Вчера была на исповеди... по глазам было видно, что батюшка завидует Змінено 25 Грудня, 2012 в 15:36 користувачем Roman_1984 2
meic Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 17:29 #667 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 17:29 До сексшопу заходить плюгавий дідок і каже продавщиці: - Сонечко, я дуже незадоволений своїм статевим життям і наслідками ІІ світової війни. Дайте мені будь-ласка п"ять упаковок віагри і надувного Гітлера.
meic Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 17:37 #668 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 17:37 Сьогодні свято у дівчат, Сьогодні буде п'янка. Та щічки дівочі горятьЗ похмілля спозаранку. Стоять дівчата, лежать дівчата. Доводиться переступати.Тому що на 10 дівчат Хлопці взяли 7 по 0,5!
Amblee Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 19:12 #669 Опубліковано 25 Грудня, 2012 в 19:12 Ранок. Гуртожиток. Дзвонить будильник. Прокидаються студенти 1-5 курсів. Першокурсник:- Хлопці, може вчитися підемо?Другокурсник:- Нє, краще доспимо.Третьокурсник:- А може пивка випити?Четвертокурсник:- А може горілочки?П' ятикурсник:- Хлопці, давайте монетку кинемо. Якщо гербом впаде, то пивка вип'ємо , якщо решка - то горілочки. Якщо ребром впаде - доспимо, ну а якщо в повітрі зависне, тоді підемо вчитися...;Трамвай, подряпавший Порше Каєн, зник у дворах...- Мій чоловік дибіл. Зробили синові щеплення, і він написав на дитині маркером: «Вірусна база оновлена 19.12.12».Тобі сумно? Самотньо? Нічим себе зайняти?Приходь до мене, напиши мені курсову. 1
Plum Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 00:52 #670 Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 00:52 В Карпатах розбився літак. Вижили троє – індус, араб та росіянин. Почало темніти. Вовки виють... Страшно!.. Вирішили пошукати де переночувати. Ходили ходили – стоїть гуцульська хата. Стукають, відкриває двері старенький гуцул.- Переночувати можна?- Та, хлопці, але в мене хата маленька, на всіх місця не вистачить. Хтось мусить до стайні йти.Індус:- Добре, я піду.Пішов. Через 5 хв. стук в двері. Дід відкриває. На порозі стоїть індус:- Там є корова, а в нас то тварина священна, я з нею під одним дахом знаходитися не можу.Араб:- Ну то я йду.Пішов. Через 5 хв. стук в двері. Дід відкриває. На порозі стоїть араб:- Там є свиня, а в нас то тварина нечиста, то я з нею під одним дахом знаходитися не можу.Росіянин:- Ну то я йду.Пішов. Через 5 хв. стук в двері. Дід відкриває. А на порозі стоять свиня і корова.
Tanichka Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 08:02 #671 Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 08:02 Йде по вулиці чужій Струнка, гарна жінка. Зразу видно, люди добрі, Що то українка. Вчора лиш вона була У людей служниця, – А сьогодні вихідний І вона цариця. Гарно вбрана, причесана Фарбовані губи. І що це вона служниця Не скажете, люди. Це не жінка, а золото, Що тут говорити, – Вміє шити, вишивати, вміє і в’язати. Та всього, що вона вміє Не можна сказати. Може випити вина і пожартувати, На весіллі за столом може заспівати. Й детерсивів вдома хоч вона не мала Але вся її посуда і без них блищала. На Україну в наше село італійку взяти, То даю я, люди добрі, голову відтяти, Що прийшлося б через тиждень нам її ховати. Бо в Італії вона Нічого не робила. Лиш дивилась телевізор І з того втомилась. Вранці, ще вона лежить У своїй постелі Каже в неї не болять Лиш одні «капеллі» (волосся). Вип’є каву у постелі З’їсть зо два «біскотті», Сигарету закурить – І по всій роботі. То полежить на дивані, Телевізор включить І як він вже надоїсть, То служницю мучить. Не так склала рушники, Пилюка на стелі. Застелила не ту простинь На її постелі. Вазу ставиш не туди, – Їй з боку видніше. Треба трошечки туди, А може лівіше. І підлога не блищить, Бо добре не мила, Певно, знову не дала В воду детерсива. Однак ходить до обіду, Бо час вона має. Бо ж сама вона не робить, Лиш нерви тріпає. Так і хочеться нераз Такій господині Взяти «скопу» і пройтись У неї по спині. Приготує за годину Обід з фабрикатів. За обідом тільки зирка Чи їсиш багато. Скільки п’єш води стаканів, Бо ж така розтрата. Ложки викине в сміття,- Йде відпочивати. Йде «Яга», нарешті, в ліжко І лягає спати, Тобі треба по обіді Все попрасувати. Сорочки, труси, шкарпетки, Від мештів шнурочки І рівненько поскладати Носові платочки. Й не забути о четвертій Каву їй подати, Бо забудеш, то уже Не прийдеться спати. Буде пиляти «перке», А хто його знає. В нас належачи ніхто Їжі не приймає. Потім прийдуть діти з школи, Пропаща година Бо пуста й не вихована Тут кожна дитина. Писки, вереск, завивання Ніби, у звіринці. Отаке тут приходиться Терпіть українці. То ударить тебе в ногу, То язик покаже. А що так робить не можна – Сеньйора не скаже. Хай вони хоч святих Із стін познімають, Тільки хай вони її Зовсім не чіпають. Мабуть, тому і на старість Їх діти кидають. І наймають українок, – Хай їх доглядають. Стара хвора італійка Нам руки цілує. Українка її миє, Вдягає, годує. Її діти, на поріг Лиш зайдуть до хати, «Тутто бене» (все добре), – І мерщій із хати тікати. Має четверо дітей – Синів й доньок має, А сьогодні українка Її доглядає. Тож зберіться по «євраці» Усі італійці І поставте пам’ятник Нашій українці. І встеліть усе підніжжя Лавром і квітками. Вона його заслужила Своїми руками. Поклоніться їй у ноги, – Вона заслужила, Усю вашу Італію Підмела, помила.
Tanichka Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 09:02 #672 Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 09:02 (змінено) Новорічний ранок у дитячому садку. Костюмів Діда Мороза на всі групи не вистачило, і одному з батьків довелося вбратися в костюм Смерті.Маленький пацан сидить біля ялинки, і до нього підходить чувак в костюмі Смерті з чорним капюшоном і з косою. Переляканий малюк, повільно сповзаючи зі стільчика, пошепки видає:- Дідусь Мороз! Я весь рік поводився добре, робив усе, про що мене просили батьки. У вас, походу, невірна інформація про мене ...- Хлопчик, блін, не дури мені голову! Давай, швиденько ставай на стілець і розповідай віршик.Хлопчик повільно, трясучись, заповзає на табуретку:- Отче наш! Що єси на небесах ...- Алло. Добридень!!!- І вам не хворіти.- Як там погода у вас???- Та все добре, трішки морозець бере, -20 на термометрі.- Слава Богу, а то по новинам сказали що у вас -50...- ААА, -50??? Так це на вулиці. Цей незграбний момент, коли в супермаркеті проходиш повз касу без покупок, а в голові: "Поводься природно, ти нічого не вкрав". Змінено 26 Грудня, 2012 в 09:03 користувачем Tanichka
Tanichka Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 09:11 #673 Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 09:11 Дівчина і хлопець побрались. Дівчина каже:- Я вагітна. Уже на дев'ятому місяці.- Як таке можливо, адже ми 6 місяців як знайомі?- Ну дивись, ми до весілля знайомі 3 місяця і після 3. 3*3=9.Прийшов час народжувати, народила негра. Чоловік в шоці. Жінка заспокоює:- А памятаєш, як ти віз мене в роддом нам дорогу чорний кіт перебіг.Приходить додому, розказує. 3*3=9, чорний кіт. А батько кричить до жінки на кухню:- Люба, ти непам'ятаєш, як я віз тебе в роддом нам осел дорогу не переходив?!Сьогодні квіти вибирав на ринку.Продавщиця кричить:У мене понюхай, тиждень стояти буде!!))Сімейне життя - це коли ти намагаєшся напоїти дружину не для того, щоб затягнути її в ліжко, а щоб спокійно пограти на комп'ютері.- Різноманітність-це коли Лєна, Таня, Катя, Оля ...дружина:А! Це коли Саша, Коля, Сергій, Миша. . ?чоловік:Е-е-е! Ти блядство з романтикою не плутай!Обідає сім'я - батько, мати і син. Син не хоче їсти манну кашу.Мама бере ложку і б'є сина по голові. Той дується, але кашу все рівно не хоче їсти. Тут тато нахиляєтся і щось шепоче йому на вухо. Син швиденько з'їдає кашу і біжить гуляти. Мати здивовано запитує в тата:- Що ти йому сказав?- Сказав, що якщо не буде їсти кашу, то піська не виросте.Мама бере ложку і зі всієї сили і бє батька по голові.- За що?!!!- За те, що в дитинстві кашу не їв!
Tanichka Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 09:34 #674 Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 09:34 Чоловік дружині під час сварки:- Вистачить вказувати що мені робити! Зараз я піду з друзями в бар. Буду пити пиво. Можливо, зніму собі дівчинку. Прийду додому п'яний і пізно. І вгадай, хто з мене черевики зніме?- Патологоанатом!Тільки в Україні є 3 тварини яких ніхто ніколи не бачив:1) Ядрьона вош,2) Йоханий бабай,3) Бляха-муха
Volyniaka Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 13:43 #675 Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 13:43 Когда мужчина называет тебя Зая, не факт, что ты единственная у этого Мазая.
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти