Перейти до змісту

Дзвінок з номера 0966152267

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Подзвонили - 1 гудок - збили.

Я не засік, скільки зняло грошей, але!! Коли передзвонюєш, то трубку знімають, правда, замість "Альо" йде сигнал виклику!

Ніби то трубку не беруть!

Будьте обережні.

Опубліковано
good-mark.pngАноним (2012-07-19 13:21:03)

Находят Ваш номер в интернете, звонят и сбрасывают

тут у нас питали для чого номер буквами і словами шифрують... ;)

Опубліковано

Dream, не обов'язково. Колись для таких цілей крали аськи, поштовики (для спаму в основному) а зараз платний номерок - і все. Міг просто хтось загубити телефона. А там номерів зо 500-1000 (реально таких людей знаю!) За з'єднання 5-7 грн + посекундно пару копійок. І все. З 1-го, хто подзвонив, 2-3 грн (з врхуванням податків, та виплат операторам). 100 відзвонилися - 200-300 грн на рівному місці.

Опубліковано
За з'єднання 5-7 грн + посекундно пару копійок. І все. З 1-го, хто подзвонив, 2-3 грн (з врхуванням податків, та виплат операторам).

и что реально на рядовом номере КС такое сделано?

Опубліковано

А яка різниця? Можливо потім йде якась переадресація. Я ж усіх технологій та прибамбасів не знаю.

Опубліковано

А яка різниця? Можливо потім йде якась переадресація. Я ж усіх технологій та прибамбасів не знаю.

За переадресацію платить власник номера.

Опубліковано

При переадресації той, хто дзвонив платит не буде, а той, у кого стоїть переадресація. А от те, що у власника номера такий спеціалний "платний" тарифний план - то це скоріше всього.

Опубліковано

точно,

как и за роуминг

Опубліковано

А я так і сказав:

2-3 грн (з врхуванням податків, та виплат операторам)
Опубліковано

Набрав і 2 звилини послухав імітовані гудки.

На рахунку було 7 грн 10 коп.

Стало 6 грн 46 коп.

То що страшного в цьому номері?

Стільки шуму навколо кидалова мобільного.

Дайте хтось номер з початковим кодом будь-якого національного

оператора за дзвінок на який у мене зніме більше як 3 грн :)

Не вірю в таке.

Опубліковано

кажу ж - цікавить хто саме, і з якою метою це робить. Якщо не кидалово, то для чого і хто?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...