Yarchik Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:15 Автор #76 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:15 Наиболее употребляемые слова в этом посте-быдло,втулить,воспитать. Эти дети являются частью нашего сообщества и более того гражданами нашей страны.Посему употребляя подобного рода выражения мы оскорбляем достоинство и интеллект не только свой но страны в целом. А я не маю ілюзій щодо середнього рівня інтелекту своєї країни. І вважаю позбавленими розуму та інтелекту людей, які підтримують окремі політичні сили. Наприклад, глянь це відео: І ця людина буде голосувати. Ти хочеш, щоб я славив свою країну, в якій ТАКІ люди мають право голосу? Вибач. Крім того, ти відходиш від теми. Тому поки що тобі хтось ставить мінусики, а потім все може перейти в РО.
barancuk Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:19 #77 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:19 Этот человек на видео уже слишком стар для воспитания и кроме этого -болен(алкоголизм это болезнь)Воспринимать больное высказыванеи как то не по медицински.Мы говорим о тех детях,что на фото поста.
Yarchik Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:22 Автор #78 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:22 Этот человек на видео уже слишком стар для воспитания.Мы говорим о тех детях,что на фото поста. Не спригуй. Ми (і ти перший почав) говорили про країну, населену людьми, незалежно від віку. Я тобі продемонстрував, хто живе в цій країні. Гаразд. Полемізувати з тобою сенсу не бачу, твій рівень репутації говорить за тебе. Але! Що б ти зробив на моєму місці? Де я неправий? В чому моя помилка перед всесвітом?
Zheny@ Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:23 #79 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:23 Этот человек на видео уже слишком стар для воспитания.Мы говорим о тех детях,что на фото поста. Эти дети являются частью нашего общества и более того гражданами нашей страныЩось мені здається, що всії об'єднує одне й те ж...Ярчик випередив.
Vadimm Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:25 #80 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:25 Yarchik, простіше опонентів записати в ряди бидла - і все?Підкреслюю, не варто зарікатися, бо ні ти ні я не знаємо, чи не будуть твої чи мої діти таким поглядом посилати свого Ярчика, у всякому випадку поки радикально не змінимо їм середовище виховання - ну там вивеземо в ті країни, ситуації з культурою в яких можна позаздрити чи прагнути її.Я не кажу що ти щось зробив не так (в топстарті), але розвішувати такі ярлики троха не личить. Ось тут ти не правий.
barancuk Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:33 #81 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:33 Гаразд. Полемізувати з тобою сенсу не бачу, твій рівень репутації говорить за тебе. Але! Що б ти зробив на моєму місці? Де я неправий? В чому моя помилка перед всесвітом? Да собственно говоря я и не спрыгиваю Твой достигнутый уровень в жизни позволяет мне понять,что психолог ты не плохой. 15 минут знакомства с этими детьми и в конце общения либерально-воспитательное замечание и остутсвие оскобительного названия поста-моя позиция. На счёт репутации-не вижу показателя,пущай жмут пуще прежнего!!!Где же ещё пожмут?
sasha1132 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:36 #82 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:36 і перейшли знову у політику...і все скотилось до "хто за цю владу - той бидло" і я бував за кордоном і також бачив як ТАМ люди живуть, там також є сміття на вулицях, пляшки на тротуарі і семкі біля лавок, просто треба дивитись не площі міст чи показові для туристів майданчики а на вулички де живуть люди, в парки де вони віддихають а не судити закордон по чистих узбіччях і заметених площах...Згідний, там чистіше ніж в нас але і там є "бидло" яке всі так недолюблюють...На останок додам: Де ж ще як не в інтернеті можна таку кількість людей назвати бидлом і залишись в кінці філософом який так любить свою країну)
Yarchik Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:37 Автор #83 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:37 Yarchik, простіше опонентів записати в ряди бидла - і все? Я не кажу що ти щось зробив не так (в топстарті), але розвішувати такі ярлики троха не личить. Ось тут ти не правий. Я маю право на свободу слова. І на чисте довкілля. Якщо хтось забруднює довкілля - я можу словом прирівняти цю людину до худоби ("бидла"). Як бачиш, є частина людей, які за те, аби "втулити" тому малому... тому я, просто обізвавши його, поступив ще дуже лояльно Так, на відміну від тебе, я можу дозволити собі називати речі своїми іменами. Я не претендую в мери чи президенти, а тому стараюся слідкувати за своєю мовою рівно настільки, наскільки це для мене важливо. Якщо хтось ображений такими моїми словами - може звернутися з позовом про захист своєї честі та гідності до суду.
Woman7 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:37 #84 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:37 Сказал Иисус: Иди, отныне больше не греши. (Ин. 8, 3-11)Ось ця фраза - є ключовою в притчі для грішника, не для книжників і фарисеїв. БІЛЬШЕ НЕ ГРІШИ. Марія Магдалина припинила блудити і послідувала за Христом.Хлопці знають, що роблять зле, їм зробили зауваження, а вони все одно смітять. Отут спостерігаємо свідоме бажання чинити гріх.Декілька тижнів тому на міському пляжі кілька хлопців так само лузали насіння і кидали лушпиння на траву. Їм зробила зауваження одна пані, потім друга. Смітника поблизу не було, однак хтось запропонував пакетик для лушпиння. Хлопці подякували. Наочна різниця в поведінці. ІМХО
Yarchik Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:40 Автор #85 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:40 15 минут знакомства с этими детьми и в конце общения либерально-воспитательное замечание и остутсвие оскобительного названия поста-моя позиция. Вперед! Як тільки тобі стане така нагода - будь ласка, розкажи нам всім про те, як в тебе вийшло перевиховати когось. Але в мене тоді не було і 5 хвилин, інакше я просто знайшов і привів би до пацанів патруль. На останок додам: Де ж ще як не в інтернеті можна таку кількість людей назвати бидлом і залишись в кінці філософом який так любить свою країну) Хто тобі таке дурне сказав?
barancuk Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:44 #86 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:44 Вперед! Як тільки тобі стане така нагода - будь ласка, розкажи нам всім про те, як в тебе вийшло перевиховати когось. Але в мене тоді не було і 5 хвилин, інакше я просто знайшов і привів би до пацанів патруль. Маргарин? Я бы не воспитывал-это не работает,тем более от чужих дядей замечания. Я писал о 15 минутах знакомства-это уровень подхода к любому человеку,кроме милиционера на патрульной службе
sasha1132 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:45 #87 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:45 ой,прошу вибачення, склалось хибне враження що ти за Украну але проти бидла яке в ній живе...Тоді прошу дозволу поцікавитися: яка твоя позиція стосовно вище написаного якщо моє припущення виявилось невірним(
Zheny@ Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:52 #88 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 13:52 Колись, ми вже чіпали тему "бидла". Оригінал того, про що йдеться в "колись".
Yarchik Опубліковано 30 Липня, 2012 в 14:04 Автор #89 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 14:04 ой,прошу вибачення, склалось хибне враження що ти за Украну але проти бидла яке в ній живе... Тоді прошу дозволу поцікавитися: яка твоя позиція стосовно вище написаного якщо моє припущення виявилось невірним( Вибач, але не маю жодного бажання пояснювати тобі своє бачення держави, суспільства і місця, де особа проводить своє життя, а також відмінностей між цими поняттями. Не зрозумієш Я писал о 15 минутах знакомства-это уровень подхода к любому человеку,кроме милиционера на патрульной службе Якось ... непереконливо
summer Опубліковано 30 Липня, 2012 в 14:11 #90 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 14:11 ггг, ще трохи і виявиться що Yarchik винний у тому, що не в інтернеті сидів, а робив зауваження всяким малолєткам. які через того таки Yarchikа лузали насіння і смітили лушпинням))
barancuk Опубліковано 30 Липня, 2012 в 14:11 #91 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 14:11 Я писал о 15 минутах знакомства-это уровень подхода к любому человеку,кроме милиционера на патрульной службе Якось ... непереконливо Вот самое время убедиться.Вождь должен понять уровень подопечных -тогда успех в выполнении приказа,в данном случае- замечание
ostapus Опубліковано 30 Липня, 2012 в 14:57 #92 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 14:57 Пацанчик (видно з фотографії) мабуть усвідомив зауваження, бо сємки в руках не тримає, а пачка лежить поряд. Десь в момент фотографування промайнув холодок в мозгах на рівні істинкту, що може попасти за сміття (обличчя - стурбоване)... В будь-якому випадку про це треба говорити і виховувати саме своїх дітей.
Yarchik Опубліковано 30 Липня, 2012 в 14:58 Автор #93 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 14:58 Мені особисто шкода, що ніхто з родичів-знайомих головного героя не відгукнулися... Було б цікаво дізнатися, чи буде кому присоромити пацана трохи, чи ні.
Zheny@ Опубліковано 30 Липня, 2012 в 14:59 #94 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 14:59 На стіні йому фкантактє запостити фотку. Можна ще й відфотожабити.
Dream Опубліковано 30 Липня, 2012 в 15:05 #95 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 15:05 Давай, відміни суди керуючись принципом "не суди - і не судимий будеш"імхо, ця фраза до правосуддя має дуже наближене відношення. тут швидше мова про "не обговорюй (когось) - не будеш обговореним".
Yarchik Опубліковано 30 Липня, 2012 в 15:11 Автор #96 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 15:11 "не обговорюй (когось) - не будеш обговореним".На превелике щастя, інтернет дав можливість обговорювати і критикувати багатьох людей за їхні низькі вчинки. Нерідко бувало таке, що обговорення когось в інтернеті давало свій позитивний результат. Звісно, тут масштаб інший, але не обговорювати те, що викликає в мене обурення лише зі страху, що і мене колись можуть обговорювати - це відомий український принцип "моя хата скраю".
Tolik_lt Опубліковано 30 Липня, 2012 в 15:11 #97 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 15:11 Мені особисто шкода, що ніхто з родичів-знайомих головного героя не відгукнулися... Було б цікаво дізнатися, чи буде кому присоромити пацана трохи, чи ні.в інторнеті, канєшно, багато людей, но не всі.
Vadimm Опубліковано 30 Липня, 2012 в 15:37 #98 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 15:37 Так, на відміну від тебе, я можу дозволити собі називати речі своїми іменами.ОК, прикриваючись судом і свободою слова це легко робити. Не зрозуміло чому "на відміну від тебе".От тільки не треба згадувати про якусь мораль і культуру при тому принижуючи людей, які якимсь чином захищав юнака з фото в першому постіБудь моральним до кінця, інакше прірва між тобою і героями твого топстарту може перетворитись в маленьку ямку.
Yarchik Опубліковано 30 Липня, 2012 в 15:50 Автор #99 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 15:50 В принципі, хто ти - для мене ясно після цих слів: Да ладно, можна подумати ми ніколи не плювали отако як "червоні мокасини". Так що не старайся Крім того, до "червоних мокасин" претензій не було, але це підкреслює твою неуважність Будь моральним до кінця, інакше прірва між тобою і героями твого топстарту може перетворитись в маленьку ямку. Не збираюся бути моральним по відношенню до тих, хто веде себе аморально. Знаєш, чому насправді Зло завжди перемагає Добро? Тому, що Зло діє злими методами, а як треба - то і добрими. А Добро може діяти винятково добрими методами. Як казав один мудрий чоловік, за допомогою револьвера і доброго слова можна добитися значно більшого, ніж просто за допомогою доброго слова. Тому не треба в мене тикати пальцем і заявляти: раз ти такий мораліст - то відповідай "облико морале". Ніфіга! Якщо мені треба - я розжену п'янь в себе під вікнами аморальними матюками. Тому що не збираюся з аморальними елементами боротися винятково моральними методами. Тобі це зрозуміло? Сподіваюся, що так.
Vadimm Опубліковано 30 Липня, 2012 в 16:17 #100 Опубліковано 30 Липня, 2012 в 16:17 Добре, як побачиш 28-літнього лисого і мордатого з сємками і півасом в парку на лавочці - сфоткай і запость, разом посміємось.Зло діє злими методами, а як треба - то і добримиНу раз ти готовий розганяти п"янь аморальними матюками значить ти дієш від імені Зла.Свій ярлик на тебе я вже вчепив, та озвучувати його не буду - на відміну від тебе, не можу собі цього дозволити. Щоб різницю було видно.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.