Перейти до змісту

Вибори в Верховну Раду - 2012

kudrom

515 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А Шевченко закінчив політичну кар’єру не встигнувши її почати

http://reportazhyst....rjeru-polityka/

Просто він не вдало зіграв головою )))

І мало хто звернув увагу на останній абзац:

З проінформованих джерел вдалось довідатись, що у екс-капітана національної збірної був запасний план переходу у шоу бізнес і початку сольної співочої кар’єри. Для цього Андрій брав уроки вокалу у Віталія Козловського і пластики у Діми Коляденка.

Отут я поржав.

Опубліковано

комусь приходив такий прикол ? Знайдутся ж такi що й пiдуть й заплатять

Було. Обговорили.

Там цифри в реквізитах вказані аби як. Заплатити нереально.

Хотілось би ще дізнатись хто і ЗА ЩО змінусував?post-8000-0-70276800-1351694996_thumb.jp

post-8000-0-70276800-1351694996_thumb.jp

Опубліковано
нікаму нє вєрю, і даже самому собі і то тільки до половини, ага

ну якщо завтра одна газета завтра напише, що Кличко хароший, а інша - що поганий. І та, і та буде оперувати певними фактами, припустимо, що правдивими. Кому ти повіриш? А я - нікому! :)

Опубліковано

А Шевченко закінчив політичну кар’єру не встигнувши її почати

http://reportazhyst....rjeru-polityka/

Просто він не вдало зіграв головою )))

Андрій Шевченко заявляє, що залишиться в політиці та в команді партії "Україна – Вперед!"

"Я об'їхав усю країну, спілкувався з тисячами людей, на власні очі побачив усі проблеми та труднощі, з якими стикається щодня більшість українців. Хочу подякувати всім виборцям за довіру, за прагнення розділити з нами ініціативи з облаштування нової України. Мені небайдуже майбутнє країни. Тому я залишаюся у політиці та у команді "Україна – Вперед!", – цитує Шевченка прес-служба.

http://tvi.ua/andriy_shevchenko_zalishaetsya_v_politici_bo_dumae_pro_narod

Опубліковано
мои посты трут.увы.
не шариш - тебе від мінусів спасають =)

По темі.

Порахував кількісний склад Верховної Ради. Певно остаточні цифри не будуть відрізнятись від цих більше ніж на 2 депутати, імхо.

По одномандатному округу.

% опрацьованих протоколів - 98.49

ПР - 114
самовисування - 44
ОО - 42
УДАР - 6
Свобода - 12
ЄЦ - 3
НПУ - 2
РПОЛ - 1
Союз - 1

По багатомандатному округу.

% опрацьованих протоколів - 98.87

ПР - 73 (30,12%)
ОО - 61 (25,43%)
УДАР - 34 (13,91%)
КПУ - 32 (13,22%)
Свобода - 25 (10,41%)

Сумарно:

ПР - 187
ОО - 103
самовисування - 44
УДАР - 40
Свобода - 37
КПУ - 32
ЄЦ - 3
НПУ - 2
РПОЛ - 1
Союз - 1

Можливі коаліції.

ПР+КПУ+НПУ+ЄЦ+Союз - 225.

ОО+УДАР+Свобода+РПОЛ - 181.

Самовисування - 44.

Ой, як цікаво то буде в новій раді! Не натішусь!.. %/

Опубліковано

а я тiльки дньом Марку казав, що дивуюся, що ти досi в цiй темi не висрався вiдмiтився, накаркав :( Думав, мо забанила тебе яка добра людина :)

Опубліковано

viz69 Навіщо ж так різко. З цими людьми нам жити, вони наші сусіди, родичі, колеги чи ще там хто .. . І цілком можливо що серед них є порядні люди які проголосували за вказану тобою трійцю через свої переконання. А ще частина проголосувала за них тому що живуть в безпросвітній бідності і для них те що робили ці кандидати - чудо. Спробуй зрозуміти цих людей ... Я їх не виправдовую, просто вважаю що вони не заслуговують на таку зневагу ... Соромно, як на мене, має бути тим, хто взяв ті 500 гривень і проголосував не за того кандидата який їх йому дав. По перше, вони відкрито визнали що вони обманщики, а по друге, за твердженнями деяких людей, сприяли фальсифікаціям, оскільки їх паспортні дані використовувались для скажемо так подвійного голосування. І накінець нагадаю тобі слова Евелін Хол : "Я не согласна ни с одним словом, которое Вы говорите, но готова умереть за Ваше право это говорить"

Опубліковано

Соромно, як на мене, має бути тим, хто взяв ті 500 гривень і проголосував не за того кандидата який їх йому дав. По перше, вони відкрито визнали що вони обманщики, а по друге, за твердженнями деяких людей, сприяли фальсифікаціям, оскільки їх паспортні дані використовувались для скажемо так подвійного голосування.

Першу частину вже обговорювали - тому повторюватись не буду. Виділене - це тільки Ваше припущення.
Опубліковано

я свій вибір зробив. а ви так і живіть в жопі. :D

ох и минуснут ща.: )

твій вибір гарантував тобі процвітання? паржал. велкам ту зи есс, френд

Опубліковано

я свій вибір зробив. а ви так і живіть в жопі. :D

ох и минуснут ща.: )

твій вибір гарантував тобі процвітання? паржал. велкам ту зи есс, френд

1351632677.jpg

Опубліковано
Ой, як цікаво то буде в новій раді! Не натішусь!.. %/

Нічого цікавого.

ПР - 187+44(самовисуванці)=231

Їм тепер навіть комуністи непотрібні для ухвалення будь-якого рішення для якого необхідно 226 голосів. Коротше кака била кака і осталась. Ну хібашо я не розпізнав твій сарказм. Ти зазвичай його позначаєш *sarcasm* :)

Опубліковано

НАРОД БОРДИ!

ХОЧУ ЩИРО Й ВІД ДУШІ ПОДЯКУВАТИ УСІМ ТИМ ХТО ЗА МЕНЕ ПРОГОЛОСУВАВ!!

Дійсно вдячний!))

Ігор Алєксєєв (Maskinong)!

Опубліковано

Ну хібашо я не розпізнав твій сарказм. Ти зазвичай його позначаєш *sarcasm* :)
А такого смайла " %/ " хіба не достатньо? Його треба тлумачити окремо? :)
Опубліковано

Ну раз сам кандидат з'явився мушу спитати: в декларації доходу за 2011 рік - нуль, а звідки гроші на кандидатську заставу (13 тис 224 грн.) взялисся? :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...