Перейти до змісту

Тренажерний зал

Темний Лицар

Рекомендовані повідомлення

Я хочу почати ходити в тренажерний зал і не знаю з чого почати, який кращий, які ціни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 97
  • Створено
  • Остання відповідь

Все залежить від того, чого ти хочеш досягти, на які жертви заради того йти, а головне наскільки сильним є твоє бажання. Можна і в дорогущій інтер-атлетиці нічого не досягти, а можна в простій ДЮСШ 2 (на балці) нормально підтянутись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені завжди подобався "Хороший спортзал"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я хочу щоб була хоть якась форма в тіла, а в мене мязів нуль:(

Хоть і працюю вантажником.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а нащо ходити в спортзал (і викидати 200грн\міс) якщо ти хочеш підкачатись, що мішає зайнятись цим вдома і на спорт майданчиках?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який може бути тренажерний зал влітку??? Біжи до найближчого спортивного майданчика і тренуйся. Але перед тим раджу подивитись декілька відеозанять, щоб знати, що робити на майданчику :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені потрібний тренер, для кращого результату і швидшого, і дотогож буде стимул!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стимул? заглядати на інших?) чи жалко буде грошей, заплатив-маєш ходити?

аби було бажання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а нащо ходити в спортзал (і викидати 200грн\міс) якщо ти хочеш підкачатись, що мішає зайнятись цим вдома і на спорт майданчиках?

ну тут не згоден. ніякий спорт майданчик не дасть такого результату як тренажерна зала.

якщо просто "закріпити" мязи то можна ходити і на майдачники , але для верикого результату потрібно ходити в тренажерний зал як не крути.

є хороший драйв ~200 грн по студенському.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не студент мені 21 р. а стимул - бо буде шкода грошей!!!!

То де краще є тренер і недуже дорого!!!!!(золота середина ціна-якість)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не студент мені 21 р. а стимул - бо буде шкода грошей!!!!

То де краще є тренер і недуже дорого!!!!!(золота середина ціна-якість)

Іди в АтлєтіКО що в ТЦ Варшавський, тренера звати Рома!!!

і все в тебе буде гуд!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка ціна, я ніколи незаймався, це мені підійде?????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну якщо вже так хочеш в тренажерний, то "Драйв" раджу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка ціна, я ніколи незаймався, це мені підійде?????

Ціну можеш взнати і сам зателефонувавши чи підійти, а тренер Рома професіонал своєї справи МСМК, багаторазовий чемпіон україни з пауерліфтингу, та і тренерською діяльністью вже займається довго. Скажеш йому свою мету, і разом з ним її досягнете!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені завжди подобався спайкер, досі туди ходжу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для того щоб поставити вірно вправи точно потрібен тренер. Бо можна платити 300 грн і качати нічого і прес, як багато хто успішно робить.

Тренер за звичай пише тобі програму і ти сам на свою совість займаєшся, але це на місяць коштує 50-70грн, або веде тебе більш-менш та підказує-підстраховує, пояснює. Це десь 150-200 в місяць. Є і вищі варіанти - індивідуалки, але це тобі напевно зараз не потрібно.

Приготуйся що будуть ще додаткові витрати на креатин, гейнер. Також тобі потрібно врахувати, що буде потрібне повноцінне 4-5ти разове харчування з якісними продуктами. домашніми. Це також суттєві гроші. Не будеш харчуватись вчасно і багато і правильно - гроші і спортзал на вітер.

Працюювати вантажником і качатись буде напевно важко і можливо не ефективно, так як певні м язи потребують 7 дневного відпочинку для росту. Уточниш напевно в тренера.

Тренер також має бути відповідно досвідчений, а не покачався 2 роки і тренер вже для всіх інших.

В Інтератлетиці 300-360 в місяць абонемент, але тренера точно якісні (по них і видно).

Надіюсь що чимось допоміг.

P/S результати правильного тренингу чекай кожних півроку :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені завжди подобався спайкер, досі туди ходжу)

І чим же він так подобається? Декількома тренажерами та залізом в невеличкій кімнатці на 3-му поверсі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пане Бетмене, вам помічники треба?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Станова, жим штанги і присідання з нею. Все інше опісля 3 місяців

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Станова, жим штанги і присідання з нею. Все інше опісля 3 місяців

То Темний лицар вже на роботі має такі тренування :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трішки доповню користувача tihiy, бо не всі це знають

Абонемент у спортивний зал і тренування з тренером це різні речі. Щоб отримати весь пакет послуг потрібно оплатити вартість абонементу (орієнтовно 200 грн/місяць) + тренінг (1 заняття з тренером орієнтовно 50 грн). Отож 1 місяць тренувань (8 занять) обійдеться орієнтовно у 600 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То Темний лицар вже на роботі має такі тренування :)

Якби просте піднімання вантажу ефективно нарощувало м"язи - всі би поголовно були Містерами Олімпія і одні Колемани по складах ходили б :_06:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, в спортзал тре не літом записуватись. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жесть ) Шкода грошей як стимул... Нічого путнього з таким підходом не вийде... Я рік тому, в силу певних обставин, і від нічого більше робити почав серйозно займатись спортом.

Віджимання від підлоги (250-300 разів), брусья - 100-120, віджимання від лавки (50-60 за підхід), прес (30-40 за підхід), гантельки (зроблені із звичайних півторалітрових пляшок, бо інше було недоступне). Ну і режимне харчування :)

Наслідки - за пів року скинув 15кг (при моїх початкових 95-97 стало 82). З"явився непоганий рельєф і форма. І головне - спорт став наркотиком. Іноді так впадло зробити отих перших 50-60 віджимань... А потім, коли увійдеш в азарт, то жмеш більше і більше, той драйв не передати, то затягує.

І нафік не потрібні всі оті ваші гейнери і біодобавки.

Так до чого то я це все? А до того, шо якшо є ціль, то ти сам повинен хотіти її досягти і робити все для того, а не вкинути бабло і тренуватись лише тому, шо того бабла шкода.

Звісно ж тио всьо моє ІМХО і кожен сам вибирає шо і як йому робити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спорт став наркотиком

Доведено, якщо займатись щоденно протягом місяця - виробляється залежність

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...