Перейти до змісту

Стеклопакеты, евроокна...

ursa

Какой профиль Вы брали?  

69 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вопрос: что из профилей вы выбирали, когда меняли (устанавливали) стеклопакеты в квартире (доме).

Действительно ли между профилями есть различия? Большую роль играет профиль или фурнитура?

Я ставил себе ProLine. Теперь хочу родителям что-то поставить - теряюсь в выборе :)

Что посоветуете?

• Адміністратори
Опубліковано

Сам собі вікна не ставив але рекомендую те, що дорожче.

- дешевий профіль - деформується, міняє колір,...

- дешева фурнітура - ломається дуже швидко (а все від якості матеріалу з якого вона виготовляється)

...........

Балконну раму собі я замовив виключно з дерева.

На сьогодні вже з'являються в Луцьку фірми що виготовляють дерев'яні євровікна за ціною пластикових з тими ж, або й кращими експлуатаційними характеристиками. Ціна біля 170-200$ за квадрат.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

- дешева фурнітура - ломається дуже швидко (а все від якості матеріалу з якого вона виготовляється)

...........

На сьогодні вже з'являються в Луцьку фірми що виготовляють дерев'яні євровікна за ціною пластикових з тими ж, або й кращими експлуатаційними характеристиками. Ціна біля 170-200$ за квадрат.

Всі ці фірми, які починають робити в ПІДВАЛІ деревяні євровікна - ГАЛЯДСЬКІ (непутьові), сам днів десять назад вікна ставив, до того місяць моніторив Луцький ринок (і не тільки).

Вибирав між надійністю компанії, склопакетом, профілем потім ціною.

Деревяні євровікна не раджу (нашого Луцького виробництва), інші закордонні незнаю.

Віддав перевагу Алювіжену. Ціна не нейдешевша в Луцьку, але й не надорожча. Про якість говорити рановато, зиму потрібно пережити. Ще плюс, що хлопці, які ставили вікна з досвідом а не новачки.

Опубліковано

І ні в якому разі не звертайся до знайомих, а то буде як в мене робили вікна 2 місяці замість обіцяних 10 днів :smile3:

Опубліковано

молоток! Достойный выбор! У меня ж тоже Тиссен.. я тока голосование пропустил...

причем много тиссена - аж целых 13 штук насчитал...

а у кого ж ты заказал? если не секрет

Опубліковано

"Вікно-Центр". На Кондзелевича который. Прикольная девушка у них там с клиентами работает :blink:

Обещали за 2,5-3 недели сделать. Посмотрим.

Мне делали месяца полтора... Правда, другая контора.

Опубліковано
Вікно-Центр. На Кондзелевича который. Прикольная девушка у них там с клиентами работает ;)

Мої вікна у них вже 5 тий тиждень їдуть страх як обіцяли що в цей четверг Точно будуть -- Побачим?

• 1 місяць потому...
Опубліковано

...........

відносно дерева скажу чесно: ми починали нею займатись, але кинули фігова штука)

...........

відносно дерева скажу чесно: ми починали нею займатись, але кинули фігова штука)

скажу чесно це ніби гра в рулетку, повезе чи ні, попадаються недоробки, браки це скажу чесно у всіх фірмах. Але основне чи одна з них виправить цю помилку чи кине кліента на призволяще- ось це основне у фірмі з продажу не тільки вікон

Опубліковано

Окна поставили. Процесс заняk около месяца. Москитные сетки так и не привезли (потеряли или не заказали), хотя за них и заплачено. Уже третья неделя пошла, а их всё ещё нет. Звонили, напоминали - никакого результата.

"Вікно-Центр" облажался :)

А ещё - они не ставят ни подоконники внутренние, ни наружные отливы... Лажа, блин :smile3:

Опубліковано
Окна поставили. Процесс заняk около месяца. Москитные сетки так и не привезли (потеряли или не заказали), хотя за них и заплачено. Уже третья неделя пошла, а их всё ещё нет. Звонили, напоминали - никакого результата.

"Вікно-Центр" облажался :)

А ещё - они не ставят ни подоконники внутренние, ни наружные отливы... Лажа, блин :smile3:

у тебе е ще можливість) виправити ситуацію), можна щось тай придумати

Опубліковано
"Вікно-Центр". На Кондзелевича который. Прикольная девушка у них там с клиентами работает :D

Доречі, я в них замовляв теж. 3 роки тому. Замовлення виконали швидко та якісно, нарікань не було. Єдине, що не прибрали установщики за собою.

З.І. Кучерява така? ;-)

Опубліковано

"Вікно-Центр". На Кондзелевича который. Прикольная девушка у них там с клиентами работает :blink:

Доречі, я в них замовляв теж. 3 роки тому. Замовлення виконали швидко та якісно, нарікань не було. Єдине, що не прибрали установщики за собою.

З.І. Кучерява така? ;-)

ну относительно уборки скажу, что ни одна фирма за собой неуберет мусор, на уборку уйдет больше времени чем сам монтаж, с етого виходит можна около одного дня ставить 3 окна ето если с уборкой, а так одна бригада(монтажник+помосчник) может за день поставить 8 оконо ето минимум( но взависимости на одном месте или в нескольки точках)

Опубліковано

Я не кажу про вологе прибирання. Просто банки з під монтажної піни були на стільки хаотично розкидані по обєкту, що я дивувався коли їх знаходив + пакети від кефіру і круасанів... Коротше ацтой ;-)

Опубліковано

Взяв пятикамерний Трокал на БудКонтракті (В глобусі на шостому поверсі) - Ціна-якість найкраща у Луцьку ИМХО. (найнижча ціна, що знайшов на той час, да і вставляли вроді не ламери.)

Коли платиш всю сумму одразу навіть знижку дають.

Виготовлення і встановлення не більше 2 тижнів.

Задоволений на всі 100%

онлайн покер румы, бесплатный бонус 50$, обучающее видео, рейкбек

Единий мінус, що старі виймали як небуть. Впринципі їх ніяк крім розпилювання не дістати старі рами, але самі вікна могли б і пообережніше. Так що подумайте самі наперед за старі віконця, якщо вони вам ще будуть потрібні - бо залишуться тільки дрова :blink:

Тісан брати побоявся - просто в нас у Луцьку не всі фірми використовують до нього хорошу фурнітуру.

Опубліковано
Взяв пятикамерний Трокал на БудКонтракті (В глобусі на шостому поверсі) - Ціна-якість найкраща у Луцьку ИМХО. (найнижча ціна, що знайшов на той час, да і вставляли вроді не ламери.)

Коли платиш всю сумму одразу навіть знижку дають.

Виготовлення і встановлення не більше 2 тижнів.

Задоволений на всі 100%

Тісан брати побоявся - просто в нас у Луцьку не всі фірми використовують до нього хорошу фурнітуру.

ну ось і знайшовся і наш кліент

• Адміністратори
Опубліковано

Про тебе і "БудКонтракт" я знав :)

Опубліковано

Про тебе і "БудКонтракт" я знав :)

тобі телефонували чи ні? що порадили , прощо взагалі балакали і хто звонив

• Адміністратори
Опубліковано
тобі телефонували чи ні? що порадили , прощо взагалі балакали і хто звонив

Прийду до вас на фірму і буду дивитись.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Тема так и не раскрита :)(((

Хочу себе домой ставить хотелось би получить какието рекомендации при покупке

1)Какой профиль лучьше?

2)Какую фирму производителя рекомедуют

3)На что обратить внимание при виборе окон (цвет/надписи/сертификати/и т.д)

4)Какие есть подводние камни при покупке /установке окон (установка подоконников /отливов и т.д)

Проще говоря бил би очень благодарен за краткую инструкцию про покупку окон

• Адміністратори
Опубліковано

1) Thyssen, Trocal, Rehau. У мене спальня Thyssen (Фурнітура дорогуща) Кухня і віталья 5тикамерний нонейм (Так сталось :( жалію не від мене залежало. )

2) Фірму вибирати таку, яку ти потім зможеш взяти за яйця якщо виникнуть проблеми.

Краще якщо ти можеш відкрутити деректору яйця. Пофіг як навіть через захист прав споживачів :) Це вирішеє 50% справи.

У фірми мають бути свої бригади інсталяторів, тоість щоб вони працювали на цій фірмі. А не інсталятори підрядчики.

Підрядчики "сабаки" мало того шо нфіга невміють, так їм щей пофіг шо і як прикрутити і що і де поламати.

У мене такі сабаки ставили 2 вікна, я чуть не посивів як вони намагались втулити балконну раму. Прийшлось їм розказувати як це робиться.

3) Сам відповів на своє питання. Звіряєшся по паспорту продукції, якщо чогось нема гавриків з хати не випускаєш, нехай валять шукають.

То тебе не гребе де і як. Дивись чи нема подряпин на склі. Якщо є, хай забирають і перероблюють. Ваще, любий дефект монстри в топку.

Перевіряй товар до того як тобі винесли старі вікна. Потім буде пізно :)

4) Старі підвіконня незнімай!! Пластмасове гавно в топку!!!

Коли монстри будуть заміряти їм треба пояснити. Що, якщо вони щось неправиьно поміряють, і зроблять раму не по розмірах і потім будуть пробувати це все якось припиздячити, ти їх з тими вікнами спустиш з 5того поверху.

Обговорюй зразу хто буде заштукатурювати дири між рамою і відкосами із зовні. з середини краще самому. Підвіконня потім пошпаклюєш і покрасиш. Буде просто цаца.

5) Запамятай, над ними треба стояти!!! Якщо шара;№%;ться рекомендовано мат і дзвінок директору з різким зажиманням його яїць в тиски.

Повезе швидко якісно поставити вікна тільки тоді, коли ти нормально платиш а фірма виконаваць неспішно і якісно з усім розумінням підійде до цієї справи.

Але це з області фантастики. :)

Опубліковано

ого!!!

kmd, может тебе оконную фирму открыть? ну его нафик эти фриБСД, линухи и прочие окна :(

но за такое сочинение - респект :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...