Перейти до змісту

Антивіруска для славеньких Пк

Foross

Рекомендовані повідомлення

Пам'ять перевірив, чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь

Пам'ять перевірив, чи ні?

так все добре...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

цікавить питання. а на такій корч сімка 32 нормально буде іти? чи краще не пробувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікавить питання. а на такій корч сімка 32 нормально буде іти? чи краще не пробувати?

Найпростіше спробувати, після встановлення повідключати усе лишнє, усілякі аеро і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найпростіше спробувати, після встановлення повідключати усе лишнє, усілякі аеро і т.д.

) так само думаю. ато перекачав 10 Хпшок і всеодно нічого доброго ненашов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КОРЧ?! :) Досить вже прибіднятись :)

Я працюю на звичайних Пентіумах і Атлонах 2500, а влюдей ще працюють Селерони 667 і Дюрони :)

Нафіг тобі та сімка. Став нормальну ХРюшу, що я посилання давав. Потім зразу антивірусника, тоді драйвери. Тоді протестуй це все діло Краш-тестом.

Полюбому, якщо на чисту зразу буде глючити, то це абе гріється (а ти не бачиш), або пам'ять глючить.

Бо якщо б була проблема у вінті, то Вінда не поставилась би.

... перекачав 10 Хпшок і всеодно нічого доброго ненашов.
... :) принось комп і за якихось 150 грн буде тобі і діагностика, і вінда нормальна, і програми, і підтримка ;)

... а може за 200 :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КОРЧ?! :) Досить вже прибіднятись :)

Я працюю на звичайних Пентіумах і Атлонах 2500, а влюдей ще працюють Селерони 667 і Дюрони :)

Нафіг тобі та сімка. Став нормальну ХРюшу, що я посилання давав. Потім зразу антивірусника, тоді драйвери. Тоді протестуй це все діло Краш-тестом.

Полюбому, якщо на чисту зразу буде глючити, то це абе гріється (а ти не бачиш), або пам'ять глючить.

Бо якщо б була проблема у вінті, то Вінда не поставилась би.

... перекачав 10 Хпшок і всеодно нічого доброго ненашов.
... :) принось комп і за якихось 150 грн буде тобі і діагностика, і вінда нормальна, і програми і підтримка :)

ось температура.. вроді нормально.. память міняв на ішну. так само працює.

post-9327-0-11266900-1345810783_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ти поставив програмку AnVir Task Manager? В той момент, коли комп гальмую ЩО перевантажене? дай скрін вікна АнВіри в той момент (відсортовані процеси по тому, що перевантажене)

-------------------

хочеш, давай я зайду на твій комп через ТімВ'ювер і поковиряюсь, може що нарию... Тільки зараз я не маю коли, може ввечері...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене ноут з подібними параметрами, також стикнувся з такою проблемою, ставив до десятка різних антивірусок і прийшов до висновку, що краще НОД 32 нічого немає. Із вірусами спаравляється на ура і ресурсів мало використовує, ноут не тупить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене ноут з подібними параметрами, також стикнувся з такою проблемою, ставив до десятка різних антивірусок і прийшов до висновку, що краще НОД 32 нічого немає. ... ресурсів мало використовує, ноут не тупить.

ага, бо нічого не робить :_39:

НОД навіть обновляється моментально ;) Не задумувався, чому? ;)

...краще НОД 32 нічого немає. Із вірусами спаравляється на ура.
ну да, ну да :) Не раз я вже бачив компи з цим халявним НОДом, замучені до напівсмерті вірусами :)

Він або взагалі нічого не ловить, або починає гавкати на все підряд.

НОД32 - це типу для самозаспокоєння... Що в тебе вроді антивірус є :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось таке...

post-9327-0-74954100-1345812203_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось таке...

тобто схоже, що комп починає гальмувати, коли ти звертаєшся до дисків....

Комп почав гальмуати, коли ти почав відкривати папку "Games"? На якому диску ця папка?

Може в тебе той диск нуДУУУЖЕ фрагментований... Може на ньому помилки...

А може включена індексація файлів, яка теж конкретно гальмує комп...

----

Також бачу в процесах запущений файл acs.exe... Буває нехорошим....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось таке...

тобто схоже, що комп починає гальмувати, коли ти звертаєшся до дисків....

Комп почав гальмуати, коли ти почав відкривати папку "Games"? На якому диску ця папка?

----

Також бачу в процесах запущений файл acs.exe... Буває нехорошим....

точно) коли починаю выдкривати любу папка на диску Е.

С.Е ( на С вінда) 1 вінт на 160 гб.

D другий вінт на 80 гб. на музику та фільми.

"acs.exe" а що це за проц?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

точно) коли починаю выдкривати любу папка на диску Е.

С.Е ( на С вінда) 1 вінт на 160 гб.

D другий вінт на 80 гб. на музику та фільми.

я трошки підредагував свій попередній пост. Там вказав можливі причини...
"acs.exe" а що це за проц?
та він багато чим може бути... і вірусом теж... Почитай в інеті...

Цікаво, яка прога його поставила...

----------------

все, поки вибач, мушу бігти... потім загляну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу цілісіньку купу непотрібних процесів! невідомо ще, що із службами. Може там купа всякого хламу запущено.

jack74, щодо НОД32. Користуюся ним дуже давно. Не помічав граблів. Віруси шукає, ловить. Принаймні він не такий параноїдальний, як каспер. І не такий тупий, як авіра, яка блокує все, що її не просять. (Був випадок, коли всім відома прога БЕСТ-ЗВІТ/(АРМ-ЗВІТ) не хотіла працювати, бо 25-й порт був заблокований саме Авірою.. Доки не поставив у виключення...)

Якщо вже надто мені скрутно - то качаю ДрВеб Кюре-іт і сканую систему - після нод-а нічого не знаходить.

Звісно, є нові віруси, які не ловляться одразу ніяким антивірусом! Згодом додадуть у базу і все буде "пучком".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Якщо вже надто мені скрутно - то качаю ДрВеб Кюре-іт і сканую систему...
коли приходжу на чужий комп з незрозумілими багами теж з нього і починаю :_26:

jack74, щодо НОД32. Користуюся ним дуже давно. Не помічав граблів. Віруси шукає, ловить. Принаймні він не такий параноїдальний, як каспер. І не такий тупий, як авіра, яка блокує все, що її не просять...

ну, ти ж сам знаєш, спір на тему "який антивірус самий кращий" - нескінченний і невдячний :) Касперський мені остогид ще коли ДрВеб 3-м був... ДрВеб 4-й був сама краса :) А коли родили 5-го, то він мені збридився, став важким і гільмував комп...

Ну, одним словом, самий кращий антивірус - збережений імідж диску С з незайманою свіжовстановленою Віндою, яка ще майже не пробувала інтернету ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А коли родили 5-го, то він мені збридився, став важким і гільмував комп...

підпишуся під кожним словом.

я, помню, сидів без антивіра десь зо 3 місяці, чи більше - забув поставити. І нічого. Я просто знаю ДЕ можна точно ніякого звіра не підхопити. І що Точно не варто качати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вирішивши поексперементувати поставив просту 7 - 32 біт) поки тестую компютер) але оцінка системи не радує) "3,6")))))

зараз думаю поставив просто антивіруску і побачити що буде)

...Якщо вже надто мені скрутно - то качаю ДрВеб Кюре-іт і сканую систему...
коли приходжу на чужий комп з незрозумілими багами теж з нього і починаю :_26:

jack74, щодо НОД32. Користуюся ним дуже давно. Не помічав граблів. Віруси шукає, ловить. Принаймні він не такий параноїдальний, як каспер. І не такий тупий, як авіра, яка блокує все, що її не просять...

ну, ти ж сам знаєш, спір на тему "який антивірус самий кращий" - нескінченний і невдячний :) Касперський мені остогид ще коли ДрВеб 3-м був... ДрВеб 4-й був сама краса :) А коли родили 5-го, то він мені збридився, став важким і гільмував комп...

Ну, одним словом, самий кращий антивірус - збережений імідж диску С з незайманою свіжовстановленою Віндою, яка ще майже не пробувала інтернету ;)

а хіба в нас час таке буває?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

просто не прописувати шлюзів і не заходити в нет.

І протестувати.

Повір - є купа підприємств, де люди працюють без нета. Бо він їм для роботи не потрібен. Антивірус там є (бо від шалених рук ніхто не застьрахований) + USB Disk Security чи подібна приблуда. (Повністю відключити флешки не можна, нажаль, хоча є нестерпне бажання :) )

Антивірус оновлюється з локального дзеркала з машини, яка має доступ в нет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

а хіба в нас час таке буває?)))

Я маю на увазі - встановлюєш вінду, драйвери, програмки - і поки воно ще чисте - архівуєш. А далі вже лазь де хочеш...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я маю на увазі - встановлюєш вінду, драйвери, програмки

1) Вінда, якщо збірка - не факт що сама не містить всяких "звірів". (Я не про збірку "Звєрь")

2) Дрова, могли бути заражені, якщо зберігалися на вінті чи флешці, що могли містити вірусню.

3) те ж саме і з програмками.

а тепер

1) качати чисту чесну вінду з офіційного сайту, або ж з трекерів, викладають чисті образи MSDN Wimdows XP / Se7en / Vista etc. (не збірки. Їх ніхто не колупав!)

2) Поставити драйвера з диску, що в комплекті із материнкою. Або ж напряму з офф-сайта.

3) зайти напряму на сайт виробника антивірусного ПЗ і поставити чесний (хай навіть trial версію) антивірус.

все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з приводу файлика "acs.exe".

Мені більше довподоби утилітка Process Killer (Остання версія 1,42). так от - там є можливість подивитися ХТО запускає процес із якими ключами, де знаходиться і т.д. Ctrl+right arrow (Контрол + стрілка вправо).

clipboard0.png

Також є можливість вбити процес. (Кнопочка Kill) робить це миттєво!

Погратися - вбити процеси - подивитися як зміниться рекація компа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найкраще рішення напевно АВАСТ 6, не вище, бо вже кращі характеристики потрібні! В мене на старому компі стоїть!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глянь чи не включений файервол і в принтерах видали Microsoft Virtual Printer.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з приводу файлика "acs.exe".

Мені більше довподоби утилітка Process Killer (Остання версія 1,42). так от - там є можливість подивитися ХТО запускає процес із якими ключами, де знаходиться і т.д.

AnVir теж це показує

post-8369-0-32309300-1346142855_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...