Перейти до змісту

Учимся делать вино из подручных материалов!)

shono

Рекомендовані повідомлення

:_09:!!!

Я якраз почав давити яблука на сік цього тижня - открию фірму :0155:

отзиви людей просто вбили!

получіли СРІБЛО!

я в шоці!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яблучний Сідр робили завжди. НІчого новго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яблучний Сідр робили завжди. НІчого новго.

Але він завжди був сідром, а не догогим італійським вином, яке отримало срібну нагороду
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отзиви людей просто вбили!

получіли СРІБЛО!

я в шоці!

ситуацiя нагадуе виставки художникiв абстракцiонiстiв, бiльша половина вiдвiдувачiв нiчого не розумiе в такому живописi, а корчать розумну морду бо так модно

А на рахунок СРIБЛА, то тут ситуацiя мабуть як в тому анекдотi, коли зустрiчаются два табачнi магнати, один успiшний, iнший не дуже, от вiн i цiкавится в успiшного, мол що ж таке, твоi сигарети *на ура* розкуповуются, а моi ледь ледь, подiлись рецептом. На що отримав вiдповiдь : береш 50% гамна та 50% тютюну, змiшуеш, та робиш цигарки. Меньш успiшний магнат щиро здивувався : То ты в цигарки ще й тютюн добавляеш ? :) Так само й тут, можливо iншi виробники навiть такою технологiею не заморачуются, ще простiше й банальнiше роблять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це модний тренд! Назвати гівно модним словом guano simple та продавати під видом цукерок із франції чи італії.

Любу шмату можна назвати видуманим (неіснуючим) італійським ім'ям - і її ціна виросте в рази.

Jácomo Benedicto - чим не бренд? Щойно сам придумав. А зв'язати дитячий костюмчик (собівартість якого буде 40-50 грн, )замовити етикеток в Турції по 100 у.о. за 10 000 штук, нашити і все - 200-300 грн за Італійський костюмчик!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в нас у луцьку є бутик одягу з модною італійською назвою, а насправді до італії ніякого відношення. А своє вино воно йде з душею, і не потрібні ніякі назви

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...