Перейти до змісту

потрібна допомога з принтером!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Принтер hp deskjet 1280

Ситуація така: стоїть на фірмі принтер hp deskjet 1280, в якому часто пересихають картриджі, внаслідок чого приходиться їх міняти.

Що можна зробити щоб уникнути цих проблем?

Я бачив що ставлять поряд з принтером банки з тонером, і якимось чином підключають їх до картриджа, внаслідок чого картриджі не пересихають.

На скільки це правда, і чи реально зробити це з даним принтером???

Якщо є ще якісь варіанти - буду радий їх почути.

Опубліковано

Я бачив що ставлять поряд з принтером банки з тонером, і якимось чином підключають їх до картриджа, внаслідок чого картриджі не пересихають.

Це - безперервна подача чорнил.

Не для непересихання, а для незакінчення)))

Опубліковано

тобто, якщо поставити систему для безперервної подачі чорнил, всеодно потрібно буде 1 раз на тиждень друкувати хочаб одну сторінку.

Опубліковано

тобто, якщо поставити систему для безперервної подачі чорнил, всеодно потрібно буде 1 раз на тиждень друкувати хочаб одну сторінку.

Саме так.

Опубліковано

скільки приблизно буде коштувати така система???

н*х.. Вам така ситема, якщо Ви мало друкуєте?

Це підходить тим, хто дуууже багато друкує.

Від пересихання ця система не врятує.

Безперервна подача чорнил в картридж не дорівнює зволоженню сопла (чи як там його).

Опубліковано

А що значить пересихають? Ви дуже рідко друкуєте, чи може стоїть прямо під сонячним променями?

Чи можливо просто закінчуються чорнила. В мене є схожий HP 1180, так я можу нее друкувати і 3 тижні на ньому і він всеодно потім нормально друкує.

Перевірте чи правильно паркуються картриджі при вимкненні.

Опубліковано

і де ти там той тонер бачив ????????????? :-)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...