Перейти до змісту

ЗАПЧАСТИНИ ВАЗ 2106(розбираю срочно машину)

uno55

Рекомендовані повідомлення

ввечері починаю розбирати шестьорочку, кому що треба - пишіть, а краще дзвоніть 0661314191,бо більше часу в гаражі ніж за компом... порівняно з шротом буде дешево(або віддам сьогодні цілу машину з документами за 3500 грн)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3200- остання ціна сьогодні за шістьорочку,віддаю дешевше ніж взяв, найшов собі тачку якраз такої суми не хватає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а шо знею не так?) xD

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да все так, 2106 76 року синя з документами і страховкою купив собі щоб поварити і їздити,навіть розібрав щоб глянути що купляти, а тут апарат на виплату предлагають, от я і хочу срочно продати щоб іншу взяти,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні поцікавилась, виявляється те авто недалеко в мене стоїть. Звичайно, моя цікавість заставила мене подивитись. До неї ще з 300-400 зелених вложити й можна спокійно років 10 кататись. В результаті за 700-800 доларів буде машина в такому стані, як на ринку пропонують за 1200-1500. Причому буде гарантія, що поріг не з будівельної пінки, а днище не заварене халявою з кирзового чобота.

сьогодні поцікавилась, виявляється те авто недалеко від мене стоїть. Звичайно, моя цікавість заставила мене подивитись. До неї ще з 300-400 зелених вложити й можна спокійно років 10 кататись. В результаті за 700-800 доларів буде машина в такому стані, як на ринку пропонують за 1200-1500. Причому буде гарантія, що поріг не з будівельної пінки, а днище не заварене халявою з кирзового чобота.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

сьогодні поцікавилась, виявляється те авто недалеко від мене стоїть. Звичайно, моя цікавість заставила мене подивитись. До неї ще з 300-400 зелених вложити й можна спокійно років 10 кататись. В результаті за 700-800 доларів буде машина в такому стані, як на ринку пропонують за 1200-1500. Причому буде гарантія, що поріг не з будівельної пінки, а днище не заварене халявою з кирзового чобота.

:) мадам розбирається в старих гнилих коритах? :)

А може ТС попросив? ;)

"До неї ще з 300-400 зелених вложити й можна спокійно років 10 кататись." - викликає тільки іронічну посмішку :) ...

ввечері починаю розбирати шестьорочку, кому що треба - пишіть, а краще дзвоніть 0661314191,бо більше часу в гаражі ніж за компом... порівняно з шротом буде дешево(або віддам сьогодні цілу машину з документами за 3500 грн)

да все так, 2106 76 року синя з документами і страховкою купив собі щоб поварити і їздити,навіть розібрав щоб глянути що купляти, а тут апарат на виплату предлагають, от я і хочу срочно продати щоб іншу взяти,

так розбираєш, чи вже розібрав? ;)

і коли це по запчастинах продати було швидше, ніж вкупі?

Кажи, що не так з машиною :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) мадам розбирається в старих гнилих коритах? :)

Даремне так скептично висловлюєшся :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо піде по запчастинах, цікавить карданний вал. Яка ціна?

І ще, який двигун (21011, 2103 чи 2106)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мадам дуууже добре розбирається в старих коритах :) вона їх ремонтує.бачила й гірші. Тут не все так поґано. Поміняти пороги. передню частину днища, водійську дверку я б замінила, та можна й те що є до пуття довести.попідварювати трішки пасажирські дверки. Ну й пофарбувати звісно. В моторі замінити кільця. Стелю в салоні й карти дверей теж треба замінити.

Про 10 років iронічна посмішка незрозуміла. Нормально поварений й оброблений кузов за яким доглядають запросто стільки виїздить. Звісно я не кажу про підвіску, з нашими дорогами її кожен рік робити треба.

З машиною все так, просто роботи біля неї багато. Проте якщо руки з дупи не ростуть нічого складного немає.

Якщо ніхто не забере до вівторка заберу собі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на даний момент з машини знятий мотор й розібраний салон. По моєму топікстартер цілком зрозуміло написав, що розібрав щоб подивитись, що купляти. Не по запчастинах же він її для цього розбирав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо б в зборі і на ходу (хоча б якомусь) то за 3000 забрав би...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мадам дуууже добре розбирається в старих коритах :) вона їх ремонтує.бачила й гірші. Тут не все так поґано. Поміняти пороги. передню частину днища, водійську дверку я б замінила, та можна й те що є до пуття довести.попідварювати трішки пасажирські дверки. Ну й пофарбувати звісно. В моторі замінити кільця. Стелю в салоні й карти дверей теж треба замінити.

Про 10 років iронічна посмішка незрозуміла. Нормально поварений й оброблений кузов за яким доглядають запросто стільки виїздить. Звісно я не кажу про підвіску, з нашими дорогами її кожен рік робити треба.

З машиною все так, просто роботи біля неї багато. Проте якщо руки з дупи не ростуть нічого складного немає.

Якщо ніхто не забере до вівторка заберу собі.

Мадам, не треба так явно рекламувати корито ;)

Те все, що перераховано, ну аж ніяк в 400 баксів не влізе.

Про зварку - зварка на такому кориті починає лізти через 2-3 роки, як би добре вона не була оброблена (навіть цинковою грунтовкою). Я не маю на увазі днище, де зварку закриють товстим шаром "смоли", а двері, крила, стійки, арки і т.д.

І що значить "нормально поварений"? Якщо почати намагатись вирізати всю гниль, то від того кузова нічого не лишиться. Звичайно, машини я не бачив, але 76-й рік випуску красномовно говорить "Ти за мене тільки зачіпись". Та й Ваші ж слова "Поміняти пороги. передню частину днища" теж не лишає місця сумнівам...

"кузов за яким доглядають" - цікава фраза ;) що мається на увазі? натирають його маслами щомісяця, і консервують на зиму? ;)

Про мотор...Кільця в моторі мадам теж отак на око продіагностувала? ;) Чи мадам, пішовши, як було написано, по сусідству з цікавості, мала випадково компресометра в кишені?

До речі, заміна самих тільки кілець - це вихід для базару, для "на продаж". А якщо для себе - то це гроші на вітер.

на даний момент з машини знятий мотор й розібраний салон. По моєму топікстартер цілком зрозуміло написав, що розібрав щоб подивитись, що купляти. Не по запчастинах же він її для цього розбирав.

і хто ж це перед купівлею авта виймає з нього мотор, щоб подивитись? Ще й перед купівлею за такі копійки! Що там так роздивлятись треба було?

Якщо дійсно, з машиною (з паперами) все в порядку - то ціна, звичайно, нормальна. Для студентів, щоб повчитись і літо відкататись на озера в самий раз. Але навіщо фантазувати про якісь там терміновості, і тут же писати, що "так поспішаю, що аж буду продавати по запчастинах..."

І ще й відразу з'являється "рекламщик"...

За таку ціну там нема на що приглядатись... А от коли її вже аж так явно рекламують, то зароджуються сумніви...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось і напиши що бачила., відразу рекламу припишуть:-). Які ж ви підозрілі. До речі компресометр був в кишені мого чоловіка. Я ж туди йшла не на колір машини дивитись. А оскільки розуміюсь тільки в ремонті кузовів, то попросила його, щоб оцінив ходову.

Я незабаром йду вчитися на курси водіння й такий жигулик якраз підійшов би для їзди по кущах чи куди там ще мене внесе:-).

Відносно років. В нас зараз дев'ятка 92року випуску. Підварили частину порога й заварили дірку на кришці багажника. І все! Більше навіть ржавчини не було. А місяць тому ремонтували таку ж дев'ятку з 2006р. Міняли пороги, ліву частину днища, вварили 3 нові арки,замінили кришку багажника, бо варити не було чого й ще купа дірок позаварувати. От вам і рік випуску говорить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось і напиши що бачила., відразу рекламу припишуть:-). Які ж ви підозрілі. До речі компресометр був в кишені мого чоловіка. Я ж туди йшла не на колір машини дивитись. А оскільки розуміюсь тільки в ремонті кузовів, то попросила його, щоб оцінив ходову.

Я незабаром йду вчитися на курси водіння й такий жигулик якраз підійшов би для їзди по кущах чи куди там ще мене внесе:-).

Відносно років. В нас зараз дев'ятка 92року випуску. Підварили частину порога й заварили дірку на кришці багажника. І все! Більше навіть ржавчини не було. А місяць тому ремонтували таку ж дев'ятку з 2006р. Міняли пороги, ліву частину днища, вварили 3 нові арки,замінили кришку багажника, бо варити не було чого й ще купа дірок позаварувати. От вам і рік випуску говорить.

рік випуску грає невелику роль..головне як і де зберігали машинку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добрий вечір шановні!!!!!!! я зелений в форумах, я поняв шо тут пише хто шо хоче, але мені не потрібні нічиї ні рекомендації, ні догани!!!!!!!!!!!!!!! Тож "а поговорить?!" прохання проходити мимо!!!!!!!!

факт залишається фактом, купив жигулика-притянув додом,завів доречі завелась легко,хоч і стояла в попереднього власника в занедбаному стані, попробував їхати-піщить сцеплення,оскільки був намірений за відпустку машину зробити щоб поганяти літо, от і відразу взявся за сраву: зняв мотор, а там і все ясно стало гаплик вижимному, в результаті і корзіні. щоб оцінити реально сварочні роботи - як і будь хто, розібрав старенького дряхленького салона, і все стало на виду!!!! тут запропонували іншу машину-сів і поїхав,от я і вирішив цю продати....

це було для тих хто любить побалтати, а тепер як я і казав - сфоткав апарата, якщо получиться закидаю фоткі. і якщо нікому незнадобиться ціла, то як і казав буду розбирати і продавати по запчастинах - думаю,що не прогадаю, от тільки часу більше затрачу (жалко,відпочити охота). post-16509-0-86152600-1341697305_thumb.jpost-16509-0-21255700-1341697310_thumb.jpost-16509-0-55335200-1341697314_thumb.jpost-16509-0-89475000-1341697318_thumb.jpost-16509-0-36120900-1341697323_thumb.jpost-16509-0-81685800-1341697327_thumb.jpost-16509-0-40516400-1341697332_thumb.jpost-16509-0-74303900-1341697336_thumb.jpost-16509-0-24281000-1341697341_thumb.jpost-16509-0-24281000-1341697341_thumb.jpost-16509-0-44931300-1341697376_thumb.jpost-16509-0-29917700-1341697436_thumb.jpost-16509-0-08137400-1341697432_thumb.jpost-16509-0-69508300-1341697427_thumb.jpost-16509-0-98405400-1341697407_thumb.jpost-16509-0-38489500-1341697403_thumb.jpost-16509-0-95148700-1341697398_thumb.jpost-16509-0-95148700-1341697398_thumb.jpost-16509-0-41380500-1341697394_thumb.jpost-16509-0-91006200-1341697389_thumb.jpost-16509-0-41721900-1341697385_thumb.j

ну вот і все...

post-16509-0-83605600-1341697380_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3500 грн+приносиш вижимний і корзину,поставлю тобі мотор і сідушку, і поїдеш своїм ходом,

упс,забув,тра колесо накачати ,бо спускає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок мотора, в техпаспорті не пише, а на блокові 2106...

якщо ніхто не забере цілою,то буду по частям: приблизно так

за мотор з коробкою -1600

а далі продаєм:

задній міст-600

панель- 250

задній капот-200(походу був міняний,під краскою видно чорний грунт)

передній -100

двері всі разом-за 400,або окремо домовимось

кардан-300

скло переднє-150

заднє-100

є форкоп,але він приварений,походу такий як на 2108-09

ну а все інше, кому що треба,дзвоніть, або пишіть,правда я тут з понеділкарідкий гость буду,бо потрібно щось буде робити з жигуликом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мадам, не треба так явно рекламувати корито ;)

Те все, що перераховано, ну аж ніяк в 400 баксів не влізе.

Про зварку - зварка на такому кориті починає лізти через 2-3 роки, як би добре вона не була оброблена (навіть цинковою грунтовкою). Я не маю на увазі днище, де зварку закриють товстим шаром "смоли", а двері, крила, стійки, арки і т.д.

І що значить "нормально поварений"? Якщо почати намагатись вирізати всю гниль, то від того кузова нічого не лишиться. Звичайно, машини я не бачив, але 76-й рік випуску красномовно говорить "Ти за мене тільки зачіпись".

jack74, мадам дійсно займається кузовним ремонтом і знає про що говорить. Названа сума цілком реальна, лише одне але. Сюди не входить РОБОТА. Якщо робити самому, то дійсно можна поставити машину на ноги, тобтно, на колеса, і проїздити чимало років. Інша справа на скільки доцільно те робити. Маючи гроші, краще купити інше авто. Тут дійсно випадок "ти за мене тільки зачепись", навіть не в роках справа. Якщо порахувати роботу по ринковим розцінкам - машина вийде золота, але якщо якісно зроблено, то за 2-3 роки нічого не полізе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дешевше ніж за 3200 така як є не віддам хібащо на пару гривень без документів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок мотора, в техпаспорті не пише, а на блокові 2106...

якщо ніхто не забере цілою,то буду по частям: приблизно так

за мотор з коробкою -1600

а далі продаєм:

задній міст-600

панель- 250

задній капот-200(походу був міняний,під краскою видно чорний грунт)

передній -100

двері всі разом-за 400,або окремо домовимось

кардан-300

скло переднє-150

заднє-100

є форкоп,але він приварений,походу такий як на 2108-09

ну а все інше, кому що треба,дзвоніть, або пишіть,правда я тут з понеділкарідкий гость буду,бо потрібно щось буде робити з жигуликом...

чуть, не забув, торг ніхто на відміняв!!! більш берем, дешевше буде, а мо кому ціла пригодиться, бо мені ліньки з нею возитися...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3.7. Заборонено «підйом» («апання») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень, «апання» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару, чи зміна ціни.

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Радиатор целый? скока за него? Интересует также рулевая колонка и фары (передние крайние ближний - дальний). Может есть передние резиновые коврики.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міст заберу, якщо рівний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Радиатор целый? скока за него? Интересует также рулевая колонка и фары (передние крайние ближний - дальний). Может есть передние резиновые коврики.

радіатор цілий, (був навіть з тосолом,бо машина ж робоча, чому розібрав описував)

колонка і фари тоже є, пра який в них стан тра щоб самі приїжали і дивились

ковриків не було...

дзвоніть завтра - домовимось

Міст заберу, якщо рівний

приїжай завтра подивишся і забереш!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напиши хотя бы для начала стартовую цену на радиатор, фару и колонку!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...