Перейти до змісту

ЗАПЧАСТИНИ ВАЗ 2106(розбираю срочно машину)

uno55

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ввечері починаю розбирати шестьорочку, кому що треба - пишіть, а краще дзвоніть 0661314191,бо більше часу в гаражі ніж за компом... порівняно з шротом буде дешево(або віддам сьогодні цілу машину з документами за 3500 грн)

Опубліковано

3200- остання ціна сьогодні за шістьорочку,віддаю дешевше ніж взяв, найшов собі тачку якраз такої суми не хватає

Опубліковано

да все так, 2106 76 року синя з документами і страховкою купив собі щоб поварити і їздити,навіть розібрав щоб глянути що купляти, а тут апарат на виплату предлагають, от я і хочу срочно продати щоб іншу взяти,

Опубліковано

сьогодні поцікавилась, виявляється те авто недалеко в мене стоїть. Звичайно, моя цікавість заставила мене подивитись. До неї ще з 300-400 зелених вложити й можна спокійно років 10 кататись. В результаті за 700-800 доларів буде машина в такому стані, як на ринку пропонують за 1200-1500. Причому буде гарантія, що поріг не з будівельної пінки, а днище не заварене халявою з кирзового чобота.

сьогодні поцікавилась, виявляється те авто недалеко від мене стоїть. Звичайно, моя цікавість заставила мене подивитись. До неї ще з 300-400 зелених вложити й можна спокійно років 10 кататись. В результаті за 700-800 доларів буде машина в такому стані, як на ринку пропонують за 1200-1500. Причому буде гарантія, що поріг не з будівельної пінки, а днище не заварене халявою з кирзового чобота.

Опубліковано
...

сьогодні поцікавилась, виявляється те авто недалеко від мене стоїть. Звичайно, моя цікавість заставила мене подивитись. До неї ще з 300-400 зелених вложити й можна спокійно років 10 кататись. В результаті за 700-800 доларів буде машина в такому стані, як на ринку пропонують за 1200-1500. Причому буде гарантія, що поріг не з будівельної пінки, а днище не заварене халявою з кирзового чобота.

:) мадам розбирається в старих гнилих коритах? :)

А може ТС попросив? ;)

"До неї ще з 300-400 зелених вложити й можна спокійно років 10 кататись." - викликає тільки іронічну посмішку :) ...

ввечері починаю розбирати шестьорочку, кому що треба - пишіть, а краще дзвоніть 0661314191,бо більше часу в гаражі ніж за компом... порівняно з шротом буде дешево(або віддам сьогодні цілу машину з документами за 3500 грн)

да все так, 2106 76 року синя з документами і страховкою купив собі щоб поварити і їздити,навіть розібрав щоб глянути що купляти, а тут апарат на виплату предлагають, от я і хочу срочно продати щоб іншу взяти,

так розбираєш, чи вже розібрав? ;)

і коли це по запчастинах продати було швидше, ніж вкупі?

Кажи, що не так з машиною :)

Опубліковано

Якщо піде по запчастинах, цікавить карданний вал. Яка ціна?

І ще, який двигун (21011, 2103 чи 2106)?

Опубліковано

мадам дуууже добре розбирається в старих коритах :) вона їх ремонтує.бачила й гірші. Тут не все так поґано. Поміняти пороги. передню частину днища, водійську дверку я б замінила, та можна й те що є до пуття довести.попідварювати трішки пасажирські дверки. Ну й пофарбувати звісно. В моторі замінити кільця. Стелю в салоні й карти дверей теж треба замінити.

Про 10 років iронічна посмішка незрозуміла. Нормально поварений й оброблений кузов за яким доглядають запросто стільки виїздить. Звісно я не кажу про підвіску, з нашими дорогами її кожен рік робити треба.

З машиною все так, просто роботи біля неї багато. Проте якщо руки з дупи не ростуть нічого складного немає.

Якщо ніхто не забере до вівторка заберу собі.

Опубліковано

на даний момент з машини знятий мотор й розібраний салон. По моєму топікстартер цілком зрозуміло написав, що розібрав щоб подивитись, що купляти. Не по запчастинах же він її для цього розбирав.

Опубліковано

мадам дуууже добре розбирається в старих коритах :) вона їх ремонтує.бачила й гірші. Тут не все так поґано. Поміняти пороги. передню частину днища, водійську дверку я б замінила, та можна й те що є до пуття довести.попідварювати трішки пасажирські дверки. Ну й пофарбувати звісно. В моторі замінити кільця. Стелю в салоні й карти дверей теж треба замінити.

Про 10 років iронічна посмішка незрозуміла. Нормально поварений й оброблений кузов за яким доглядають запросто стільки виїздить. Звісно я не кажу про підвіску, з нашими дорогами її кожен рік робити треба.

З машиною все так, просто роботи біля неї багато. Проте якщо руки з дупи не ростуть нічого складного немає.

Якщо ніхто не забере до вівторка заберу собі.

Мадам, не треба так явно рекламувати корито ;)

Те все, що перераховано, ну аж ніяк в 400 баксів не влізе.

Про зварку - зварка на такому кориті починає лізти через 2-3 роки, як би добре вона не була оброблена (навіть цинковою грунтовкою). Я не маю на увазі днище, де зварку закриють товстим шаром "смоли", а двері, крила, стійки, арки і т.д.

І що значить "нормально поварений"? Якщо почати намагатись вирізати всю гниль, то від того кузова нічого не лишиться. Звичайно, машини я не бачив, але 76-й рік випуску красномовно говорить "Ти за мене тільки зачіпись". Та й Ваші ж слова "Поміняти пороги. передню частину днища" теж не лишає місця сумнівам...

"кузов за яким доглядають" - цікава фраза ;) що мається на увазі? натирають його маслами щомісяця, і консервують на зиму? ;)

Про мотор...Кільця в моторі мадам теж отак на око продіагностувала? ;) Чи мадам, пішовши, як було написано, по сусідству з цікавості, мала випадково компресометра в кишені?

До речі, заміна самих тільки кілець - це вихід для базару, для "на продаж". А якщо для себе - то це гроші на вітер.

на даний момент з машини знятий мотор й розібраний салон. По моєму топікстартер цілком зрозуміло написав, що розібрав щоб подивитись, що купляти. Не по запчастинах же він її для цього розбирав.

і хто ж це перед купівлею авта виймає з нього мотор, щоб подивитись? Ще й перед купівлею за такі копійки! Що там так роздивлятись треба було?

Якщо дійсно, з машиною (з паперами) все в порядку - то ціна, звичайно, нормальна. Для студентів, щоб повчитись і літо відкататись на озера в самий раз. Але навіщо фантазувати про якісь там терміновості, і тут же писати, що "так поспішаю, що аж буду продавати по запчастинах..."

І ще й відразу з'являється "рекламщик"...

За таку ціну там нема на що приглядатись... А от коли її вже аж так явно рекламують, то зароджуються сумніви...

Опубліковано

ось і напиши що бачила., відразу рекламу припишуть:-). Які ж ви підозрілі. До речі компресометр був в кишені мого чоловіка. Я ж туди йшла не на колір машини дивитись. А оскільки розуміюсь тільки в ремонті кузовів, то попросила його, щоб оцінив ходову.

Я незабаром йду вчитися на курси водіння й такий жигулик якраз підійшов би для їзди по кущах чи куди там ще мене внесе:-).

Відносно років. В нас зараз дев'ятка 92року випуску. Підварили частину порога й заварили дірку на кришці багажника. І все! Більше навіть ржавчини не було. А місяць тому ремонтували таку ж дев'ятку з 2006р. Міняли пороги, ліву частину днища, вварили 3 нові арки,замінили кришку багажника, бо варити не було чого й ще купа дірок позаварувати. От вам і рік випуску говорить.

Опубліковано

ось і напиши що бачила., відразу рекламу припишуть:-). Які ж ви підозрілі. До речі компресометр був в кишені мого чоловіка. Я ж туди йшла не на колір машини дивитись. А оскільки розуміюсь тільки в ремонті кузовів, то попросила його, щоб оцінив ходову.

Я незабаром йду вчитися на курси водіння й такий жигулик якраз підійшов би для їзди по кущах чи куди там ще мене внесе:-).

Відносно років. В нас зараз дев'ятка 92року випуску. Підварили частину порога й заварили дірку на кришці багажника. І все! Більше навіть ржавчини не було. А місяць тому ремонтували таку ж дев'ятку з 2006р. Міняли пороги, ліву частину днища, вварили 3 нові арки,замінили кришку багажника, бо варити не було чого й ще купа дірок позаварувати. От вам і рік випуску говорить.

рік випуску грає невелику роль..головне як і де зберігали машинку...

Опубліковано

добрий вечір шановні!!!!!!! я зелений в форумах, я поняв шо тут пише хто шо хоче, але мені не потрібні нічиї ні рекомендації, ні догани!!!!!!!!!!!!!!! Тож "а поговорить?!" прохання проходити мимо!!!!!!!!

факт залишається фактом, купив жигулика-притянув додом,завів доречі завелась легко,хоч і стояла в попереднього власника в занедбаному стані, попробував їхати-піщить сцеплення,оскільки був намірений за відпустку машину зробити щоб поганяти літо, от і відразу взявся за сраву: зняв мотор, а там і все ясно стало гаплик вижимному, в результаті і корзіні. щоб оцінити реально сварочні роботи - як і будь хто, розібрав старенького дряхленького салона, і все стало на виду!!!! тут запропонували іншу машину-сів і поїхав,от я і вирішив цю продати....

це було для тих хто любить побалтати, а тепер як я і казав - сфоткав апарата, якщо получиться закидаю фоткі. і якщо нікому незнадобиться ціла, то як і казав буду розбирати і продавати по запчастинах - думаю,що не прогадаю, от тільки часу більше затрачу (жалко,відпочити охота). post-16509-0-86152600-1341697305_thumb.jpost-16509-0-21255700-1341697310_thumb.jpost-16509-0-55335200-1341697314_thumb.jpost-16509-0-89475000-1341697318_thumb.jpost-16509-0-36120900-1341697323_thumb.jpost-16509-0-81685800-1341697327_thumb.jpost-16509-0-40516400-1341697332_thumb.jpost-16509-0-74303900-1341697336_thumb.jpost-16509-0-24281000-1341697341_thumb.jpost-16509-0-24281000-1341697341_thumb.jpost-16509-0-44931300-1341697376_thumb.jpost-16509-0-29917700-1341697436_thumb.jpost-16509-0-08137400-1341697432_thumb.jpost-16509-0-69508300-1341697427_thumb.jpost-16509-0-98405400-1341697407_thumb.jpost-16509-0-38489500-1341697403_thumb.jpost-16509-0-95148700-1341697398_thumb.jpost-16509-0-95148700-1341697398_thumb.jpost-16509-0-41380500-1341697394_thumb.jpost-16509-0-91006200-1341697389_thumb.jpost-16509-0-41721900-1341697385_thumb.j

ну вот і все...

post-16509-0-83605600-1341697380_thumb.j

Опубліковано

3500 грн+приносиш вижимний і корзину,поставлю тобі мотор і сідушку, і поїдеш своїм ходом,

упс,забув,тра колесо накачати ,бо спускає...

якщо б в зборі і на ходу (хоча б якомусь) то за 3000 забрав би...

Опубліковано

на рахунок мотора, в техпаспорті не пише, а на блокові 2106...

якщо ніхто не забере цілою,то буду по частям: приблизно так

за мотор з коробкою -1600

а далі продаєм:

задній міст-600

панель- 250

задній капот-200(походу був міняний,під краскою видно чорний грунт)

передній -100

двері всі разом-за 400,або окремо домовимось

кардан-300

скло переднє-150

заднє-100

є форкоп,але він приварений,походу такий як на 2108-09

ну а все інше, кому що треба,дзвоніть, або пишіть,правда я тут з понеділкарідкий гость буду,бо потрібно щось буде робити з жигуликом...

Опубліковано

Мадам, не треба так явно рекламувати корито ;)

Те все, що перераховано, ну аж ніяк в 400 баксів не влізе.

Про зварку - зварка на такому кориті починає лізти через 2-3 роки, як би добре вона не була оброблена (навіть цинковою грунтовкою). Я не маю на увазі днище, де зварку закриють товстим шаром "смоли", а двері, крила, стійки, арки і т.д.

І що значить "нормально поварений"? Якщо почати намагатись вирізати всю гниль, то від того кузова нічого не лишиться. Звичайно, машини я не бачив, але 76-й рік випуску красномовно говорить "Ти за мене тільки зачіпись".

jack74, мадам дійсно займається кузовним ремонтом і знає про що говорить. Названа сума цілком реальна, лише одне але. Сюди не входить РОБОТА. Якщо робити самому, то дійсно можна поставити машину на ноги, тобтно, на колеса, і проїздити чимало років. Інша справа на скільки доцільно те робити. Маючи гроші, краще купити інше авто. Тут дійсно випадок "ти за мене тільки зачепись", навіть не в роках справа. Якщо порахувати роботу по ринковим розцінкам - машина вийде золота, але якщо якісно зроблено, то за 2-3 роки нічого не полізе.

Опубліковано

дешевше ніж за 3200 така як є не віддам хібащо на пару гривень без документів...

Опубліковано

на рахунок мотора, в техпаспорті не пише, а на блокові 2106...

якщо ніхто не забере цілою,то буду по частям: приблизно так

за мотор з коробкою -1600

а далі продаєм:

задній міст-600

панель- 250

задній капот-200(походу був міняний,під краскою видно чорний грунт)

передній -100

двері всі разом-за 400,або окремо домовимось

кардан-300

скло переднє-150

заднє-100

є форкоп,але він приварений,походу такий як на 2108-09

ну а все інше, кому що треба,дзвоніть, або пишіть,правда я тут з понеділкарідкий гость буду,бо потрібно щось буде робити з жигуликом...

чуть, не забув, торг ніхто на відміняв!!! більш берем, дешевше буде, а мо кому ціла пригодиться, бо мені ліньки з нею возитися...

якщо б в зборі і на ходу (хоча б якомусь) то за 3000 забрав би...

Опубліковано

3.7. Заборонено «підйом» («апання») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень, «апання» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару, чи зміна ціни.

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби.

Опубліковано

Радиатор целый? скока за него? Интересует также рулевая колонка и фары (передние крайние ближний - дальний). Может есть передние резиновые коврики.

Опубліковано

Радиатор целый? скока за него? Интересует также рулевая колонка и фары (передние крайние ближний - дальний). Может есть передние резиновые коврики.

радіатор цілий, (був навіть з тосолом,бо машина ж робоча, чому розібрав описував)

колонка і фари тоже є, пра який в них стан тра щоб самі приїжали і дивились

ковриків не було...

дзвоніть завтра - домовимось

Міст заберу, якщо рівний

приїжай завтра подивишся і забереш!!!!!!!!!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...