Перейти до змісту

Шукаю роботу

HelloBoy

Рекомендовані повідомлення

Ні. Один форумчанин, згоден був працювати за 500 грн/місяць, аби набратися досвіду, хоч якогось. За 500 грн їжі на місяць не особо купиш!

Це ти про практику говориш? Я писав типу "аби мені вертали за дорогу, чи я забагато прошу?"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь

я не про практику, а про досвід і роботу. Чоловік готовий був ПРАЦЮВАТИ за 500 гнр/місяць, аби навчитися!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не про практику, а про досвід і роботу. Чоловік готовий був ПРАЦЮВАТИ за 500 гнр/місяць, аби навчитися!

Це не великі жертви.

Декому доводиться реально працювати і не за 500 грн щоб здобути освіту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, а я про що кажу? Люди працюють за копійки заради досвіду чи навіть заради можливості потім заробляти більше.

Головне це усвідомити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це все дуже пізнавально!

прошу надалі без ОФФ топіка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

підробіток для лінивих і основне джерело прибутку для старанних. сам недавно познайомився з цим ресурсом, норм штука

а за реферальні посилання я б банив. і по айпі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ап теми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

підйом теми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За потреби можу перевестись на заочну форму навчання чи на вільне відвідування...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

ап теми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

ап теми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

ап теми... в "двох словах"

Шукаю роботу! 20 років, студент 4 курс (СНУ ЛСПГ), фізично витривалий, легко знайомлюсь і "находжу мову" з людьми, стресовитривалий, досвідчений користувач пк, маю невеликий досвід різноробочим на будівництві, продавцем побутової техніки б\в, на початковому рівні знаю будову і принцип роботи авто, початковий рівень знань ремонту мобільних телефонів(не паяв і не прошивав), початковий рівень знань офісної техніки та обслуга за нею.

Маю права категорії В,С, водійський стаж 2.роки. Маю власний автомобіль.

П.С. роботи типу роздавання листівок, ходіння по квартирам, впарюванням дверей і тд не цікавлять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо потрібно то маю ще закордонний паспорт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

підйом теми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

ап теми!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

знову актуально!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в шоці з тебе, чувак. Рік шукати роботу і не знайти. Може, варто не тільки на борді шукати? Є багато сайтів спеціалізованих.

Як альтернатива - інтернет-провайдерам постійно треба люди, які б ходили по квартирах, сиділи на телефонах і обдзвонювали б потенційних клієнів.

Ще альтернатива - кур'єром десь влаштуватись, дивлюсь он, ти Гольф 2 Оунер. Я рік-два тому так само роботу шукав, по співбесідах бігав, весь нет перерив, всі оголошення напам'ять знав, в газетах рив вакансії, а не тільки тему апав. Не вірю, що зараз все помінялось так кардинально.

Резюме склади і опублікуй на кількох сайтах, помагає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в шоці з тебе, чувак. Рік шукати роботу і не знайти. Може, варто не тільки на борді шукати? Є багато сайтів спеціалізованих.

Як альтернатива - інтернет-провайдерам постійно треба люди, які б ходили по квартирах, сиділи на телефонах і обдзвонювали б потенційних клієнів.

Ще альтернатива - кур'єром десь влаштуватись, дивлюсь он, ти Гольф 2 Оунер. Я рік-два тому так само роботу шукав, по співбесідах бігав, весь нет перерив, всі оголошення напам'ять знав, в газетах рив вакансії, а не тільки тему апав. Не вірю, що зараз все помінялось так кардинально.

Резюме склади і опублікуй на кількох сайтах, помагає.

а хто тобі сказав, чувак, шо я ніде не робив? робота трапляється але тимчасова! зробив получів гроші і свободен! а на постійну основу ніхто не візьме тому що я покищо студент! а якшо і є якась вакансія, то або "рабів" треба і платять так собі... або більш менш робота нормальна але платять гроши.... так і живу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так і я студент такий же, як і ти. Шукай в інеті роботу. Переклади, копірайтинг, наприклад. Піди на якісь курси по програмуванню, я от шкодую, що в школі толком не вчив інформатику і математику. Програмістів з руками і ногами беруть.

А щодо того, що тимчасово - так і в мене таке було :)

І листівки інтернет-провайдера розносив, і кур'єром по місту газети возив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Шукаю роботу на літо.

Про себе 20 років, навчаюсь в ВНУ.

Фізичної роботи не боюсь.

Розглягну будь-які пропозиції!

Зв"язок тут або в ПП

Доброго дня. Є робота на кілька днів по упорядкуванню речей у приміщенні. Звязуватись по тел 099-63-44-374

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в особ.повідомл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю права категорії В,С, водійський стаж 2.роки. Маю власний автомобіль.

якщо потрібно то маю ще закордонний паспорт

зробив візу і вперед в польщу по товар. працюй сам на себе. чи хочеться на дядю??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зробив візу і вперед в польщу по товар. працюй сам на себе. чи хочеться на дядю??

товар "там" нахаляву дають?))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...