Перейти до змісту

Шукаю роботу

HelloBoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю роботу на літо.

Про себе 20 років, навчаюсь в ВНУ.

Фізичної роботи не боюсь.

Розглягну будь-які пропозиції!

Зв"язок тут або в ПП

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
указал бы специальность - цены б тебе не было
\

Думаю що мало чим допоможе моя спеціальність....

Я майбутній інженер лісового та садово-паркового господарства....

Опубліковано
На дверях "Нашого краю", що на пр. Волі (біля профспілок) висить оголошення, що їм потрібні касир та охоронник

дякую за інфо ;)

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

ап теми

Потрібно роздати листівки, якщо цікавить - дзвоніть 0508836022

Можливо і інша пропозиція, паралельно ще додаткові %

Опубліковано

Потрібно роздати листівки, якщо цікавить - дзвоніть 0508836022

Можливо і інша пропозиція, паралельно ще додаткові %

дякую лістовками не займаюсь

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Літо закінчилось...

а отже шукаю роботу чи підзаробіток після 15:00 (в вихідні цілий день)

Перепрошую, а взагалі з липня (коли була створена тема), хоча б на одній роботі попрацював?

Фізичної роботи не боюсь.

Розглягну будь-які пропозиції!

Так круто, а що ж тоді

дякую лістовками не займаюсь

Вам робота для галочки чи гроші заробляти?

Якщо є час і потреба у грошах то 'лістовки' це не погано.

Набагато краще чим цілий день сидіти на ВК чи WOT.

Літо закінчилось...

а отже шукаю роботу чи підзаробіток після 15:00 (в вихідні цілий день)

У скільки ви оцінюєте годину свого часу?

Опубліковано
Перепрошую, а взагалі з липня (коли була створена тема), хоча б на одній роботі попрацював?

так звичайно, на 2-ох роботах

Вам робота для галочки чи гроші заробляти?

для галочки то лістовки, я ще не бачив людей які заробляли реальні гроші роздаючи лістовки

тай і навіщо мені робота для галочки? тратити свій час і нічього не заробляти?

У скільки ви оцінюєте годину свого часу?

Дивлячись що робити...

все залежить від роботи, від її інтенсивності та ступеня складності і рівня відповідальності яку я буду нести виконуючи ту чи іншу роботу.

П.С. тай ми всі люди, завжди можна домовитись

Опубліковано
я ще не бачив людей які заробляли реальні гроші роздаючи лістовки

Була тема на Борді, де чоловік професійно це робить. Із розцінками і т.д. А ще в мене є знайомі, які на замовлення реферати/курсові/дипломні виконують. Кхм.. квартиру купили.

тратити свій час і нічього не заробляти?

Чув слово "досвід", нє? погано. Люди готові за їжу працювати, щоб набратися досвіду, який потім використовують у роботі, задля заробітку.

Але то таке.. пусте. незважай.

Опубліковано

Чув слово "досвід", нє? погано. Люди готові за їжу працювати, щоб набратися досвіду, який потім використовують у роботі, задля заробітку.

Але то таке.. пусте. незважай.

Досвід це дуже класна штука!

Але про їжу, мені здається, ви трохі "загнули"

Опубліковано

Коли квартири було не по 50 000 у.о. а значно дешевші, а реферати як коштували 10-20 у.о. а курсак та дипломка 50-100-300 у.о. Ціни ж ні для кого не секрет.

Ну суть же не в тому, а в тому, що людина при бажання заробить грошей на чому завгодно.

Але про їжу, мені здається, ви трохі "загнули"

Ні. Один форумчанин, згоден був працювати за 500 грн/місяць, аби набратися досвіду, хоч якогось. За 500 грн їжі на місяць не особо купиш!

Опубліковано
. Кхм.. квартиру купили

Точно кажу, що не за реферати! Колись сам займався!

Как вы стали миллионером?

-Я с женой приехал в Америку с 2 центами. На них мы купили яблоки и продали их по 4 цента. Дальше мы на 4 цента купили еще яблок и продали их за 8. Потом умерла моя тетя и оставила в наследство квартиру 2 миллиона :D

Опубліковано

Liberta, НУ, ясно що на смих яблуках не заробиш, але скажімо так, якщо я буду жити за основну ЗП, так, а ще матиму додатковий заробіток (умовно, такий же як і ЗП), який зможу "складати в панчоху" - як ти вважаєш, на скільки виростуть мої шанси на придбання чогось суттєвого (авто, земельна ділянка) ?

Опубліковано
на скільки виростуть мої шанси на придбання чогось суттєвого

у 2 рази

Liberta, НУ, ясно що на смих яблуках не заробиш, але скажімо так, якщо я буду жити за основну ЗП, так, а ще матиму додатковий заробіток (умовно, такий же як і ЗП), який зможу "складати в панчоху" - як ти вважаєш, на скільки виростуть мої шанси на придбання чогось суттєвого (авто, земельна ділянка) ?

Вибачаюсь за флуд, але вже як заговорили про ймовірність то спитаю.

"Яка ймовірність того, що ви на Соборності зустрінете динозавара. Результат - число."

Опубліковано

50 / 50

Або зустріну, або ні.

1) динозаври вимерли

2) тут типу роботу шукаю, тому хочете динозаврів обговорити то пишіть один одному в приват або в флуді створюйте тему

3) я не прошу безкоштовних порад як і хто, коли, заробив собі гроші... я просто шукаю роботу

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Ап теми та коротко про себе..

студент СЄНУ, 4 курс, 20 років, маю невеликий досвід роботи різноробочим на будівництві (4 місяці)

досвідчений користувач ПК, частково орієнтуюсь в «залізові», маю досвід в користуванні орг.. та офісній техніці, наявний невеликій досвід в заправлянні картриджів.

Орієнтуюсь в автомобільних з\п , маю невеликій досвід в ремонті авто.

маю права кат В,С. швидко навчаюсь новому.

Шукаю роботу після 15:00, деколи зможу виходити і з 8:00. Субота та неділя – також зможу працювати.

Головна мета пошуку роботи: це здобуття знань, і заробіток грошей.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...