Перейти до змісту

Луцький зоопарк незаконно продав ведмежа, - Vier Pfoten, volynnews

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Міжнародна благодійна організація з захисту тварин Vier Pfoten International закликала владу України сприяти поверненню 4-місячного ведмежати Насті її матері, яка перебуває в зоопарку Луцька.

Як сказано в повідомленні організації, Настю було жорстоко відібрано у її матері і вивезено з території зоопарку, - пишуть Українські новини.

Організація також має відео, на якому зафіксовано, як ведмежа забирають від матері з клітки, садять в невеликий дерев'яний ящик, придушуючи її відчайдушний опір, накривають залізною сіткою і вантажать на заднє сидіння легкового автомобіля.

«Під час викрадення ведмежа кричить і намагається чинити опір його мучителям, в той час як його мати кидається в паніці по клітці», - наголошується в повідомленні.

За інформацією Vier Pfoten, ведмедика купив якийсь підприємець, щоб використовувати як фотомодель для туристів.

При цьому організація зазначає, що продаж тварин із зоопарків у приватні руки в Україні незаконний.

«Відео свідчить про повну нелюдськість. Ведмедик в дикій природі зазвичай залишається з матір'ю протягом двох років. Коли його забирають занадто рано, дитинча травмується і страждає від відсутності соціалізації», - зазначив голова проекту Vier Pfoten в Україні Амір Халіл.

Організація обіцяє зробити все можливе, щоб повернути ведмежа матері.

«Ми закликаємо українську владу негайно конфіскувати ведмедика. Не можна зволікати. Мати і дитину необхідно возз'єднати якомога швидше», - заявляє Халіл.

Тим часом, за інформацією Vier Pfoten, в Україні понад 80 бурих ведмедів утримуються в жахливих умовах: живуть в маленьких клітках поруч із ресторанами, готелями або автозаправними станціями, їх змушують виконувати трюки для розваги туристів, пити алкоголь.

При цьому за останні кілька місяців організації вдалося врятувати 4 ведмедів.

оригинал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От сукі одне діло продати і зовсім інше так мурдувати маленько тварину.треба притягнути до кримінальної відповідальності падонків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Журналісти програми "Знак оклику" на ТВі обіцяли в одній з наступних програм показати відео повернення Насті до матері

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я просто в шоці, які зараз люди пішли, де ділися такі поняття як людяність і совість?

Невже за ради грошей люди готові на все ???

:(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

випустив би маманю хтось з клiтки, бiльше б не продавали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене цікавить питання: чому не видно жодного обличчя причетних до процесу осіб?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Журналісти програми "Знак оклику" на ТВі обіцяли в одній з наступних програм показати відео повернення Насті до матері

керовник луцкого зуу опять продаст, забирать нужно зверей в нормальные условия

мене цікавить питання: чому не видно жодного обличчя причетних до процесу осіб?

наверное чтобы в суд не подали, там серьёзные люди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще б офіційно трансфернули в нормальний зоопарк.

В нашому точно не комфортно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там там же директор риг, чого хотіти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивлюся і не доганяю...

а) працівники такі дибіли що серед білого дня ведмежа забирали і дозволили комусь знімати

б) працівники такі дибіли що знімали злочин і потім закинули відео захисникам тварин

P.S.: треба щоб Volyn Times все ж дорішав з Рабаном і взявся за керівництво зоопарка :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивлюся і не доганяю...

а) працівники такі дибіли що серед білого дня ведмежа забирали і дозволили комусь знімати

б) працівники такі дибіли що знімали злочин і потім закинули відео захисникам тварин

рекламная акция,

и для будушего хозяина и для потенциальных клиентов

(не все видео что попадают на ютуб снимаются для ютуба, может быть кто то из байцов из красной машины хвастался в баре своим видео

и со словами "сматри как я медведя хуярил" (цитата, сохранен авторский стиль) давал свой иФон все посмотреть)

люди на видео могли быть или посредники или люди закасчика

p.s. гопники тоже снимают своё видео на телефоны ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Была я вчера в этой богодельне. Соглашусь, что зоопарк нужно расформировать и животных определить в зоопарки с нормальными условиями. Особенно плохо содержат хищников, в маленьких клетках. А у осла вообще копыта деформированы ....

KzejzDjOND0.jpg

Кстати, там есть еще львята, тоже скоро продадут наверно.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

извините, но эть песдьош и провокация. Рекламный ролик гринписа, не более.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну опровергните меня, штоле

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опровергаю. Это не рекламный ролик гринписа. Это просто одна ДамаСсобачками хочет стать директором зоопарка)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опровергаю. Это не рекламный ролик гринписа. Это просто одна ДамаСсобачками хочет стать директором зоопарка)))

если стать директором и закрыть - я за

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сомневаюсь)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоесть, как я и пеодозревал, эта нарезка - просто вывоз медведя в естественную среду обитания? ну или типа того...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну опровергните меня, штоле

штатных пиарщиков нет :(

тоесть, как я и пеодозревал, эта нарезка - просто вывоз медведя в естественную среду обитания? ну или типа того...

в винницкую забегаловку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Шикарный вывоз"...........вот если бы кто-то этих людишек так вывез((((((((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Шикарный вывоз"...........вот если бы кто-то этих людишек так вывез((((((((((

в Ди, наверное, пиво говорит

p.s. по аверсу было продолжение

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

штатных пиарщиков нет

дык а хуле вы тогда постите здесь сомнительный ролик, собранный из кадров "медведица видит, как несут еду" и " медвеженка ветеринары зоопарка увозят для профилактических прививок" ?

Вот на этом и построен весь ваш гринпис! Вы и птенцов подбираете и они у вас дома дохнут , а пока вы собачке выносите в мисочке немножечко покушать, рядом детеныши дебилов на мусорке орут, подыхая...

Чем больше знаю я людей, тем больше нравятся собаки - они, по крайней мере, не говорят, что все люди - гавно.

в Ди, наверное, пиво говорит
вот знаешь, не говорит, хотя иногда оно говорит лучше, чем люди.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

собранный из кадров "медведица видит, как несут еду" и " медвеженка ветеринары зоопарка увозят для профилактических прививок" ?

и какого ролика вырезан сюжет где зверика пихают в каробку закрыважт сеткой и пиздят бьют по голове со словами "тихо бля" ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ты думаешь, больных кенгуру за руку заводят в такси со словами "ути-ути, маленькая! сейчас мы тебе ножку полечим!" ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...