Перейти до змісту

Нетбук не бачить інтернет

Рекомендовані повідомлення

Нетбук АСУС - win7 max - sp1

интернет укртелеком - модем d-link 500 - "роутер"

192.168.1.1

мережева карта - показує шо працює нормально

192.168.1.2

255.255.255.0

192.168.1.1

днс - 213,179,249,151

альт - 8,8,8,8

карта бачить модем

в "центре управлении сетями" показує - ( копм - сеть - интернет) шо інтернет підключений і працює, а по факту його немає.

брандмауер відключений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

постав днс - 192,168,1,1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не працює, ці налаштування в мене на стаціонарному компі стоять, і інтернет є, а переставляю кабель модема в нетбук і нічого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не працює, ці налаштування в мене на стаціонарному компі стоять, і інтернет є, а переставляю кабель модема в нетбук і нічого.

подзвони до них і скажи шо міняєш комп, в мене такє було на датагруп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прив"язку по МАК ще вроді ніхто не відміняв...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прив"язка до МАС в Укртелекома ?....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

интернет укртелеком - модем d-link 500 - "bridge"

192.168.1.1

Панове, будьте уважніші, Соромітник правий, яка ще привязка по МАС'у в "ОГО"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пробував МАК прописувати

подзвони до них і скажи шо міняєш комп, в мене такє було на датагруп

а шо вони змінювали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а почему "d-link 500" бриджом?

он по другому не умеет?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наверно умеет

у всех примеров пошаговой инструкции по настройке что я нашел, разных провайдеров, нужно вводить логин-пароль, а если модем бриджем то нужно настроить только сетевуху и интернет должен появится, так на ХР по крайней мере

я не хочу перенастраивать модем, должен быть вариант с бриджем-модемом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

foxx77, настроїти його роутером і одночасно роздаватиме нет і на комп і на ноут. Без ввода пароля і т.д.

А якщо в тебе на стаціонарному компі 192.168.1.2 і на ноуті те ж саме - то буде конфлікт ІР адрес. На ноуті постав 192.168.1.3 Або взагалі увімкни на роутері DHCP а на компі і нотіку увімкни в настройках "Автоматически получить ІР адрес".

Не справишся - пиши. Можу завтра підійти, якщо матиму час, сьогодні ні. Гості, соррі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

япона мать, чьо ви курите всі...

постав днс - 192,168,1,1

мля, модем бріджом налаштований, а не роутером.

Прив"язку по МАК ще вроді ніхто не відміняв...

в Укртелекома її ніхто і не приміняв.

наверно умеет

у всех примеров пошаговой инструкции по настройке что я нашел, разных провайдеров, нужно вводить логин-пароль, а если модем бриджем то нужно настроить только сетевуху и интернет должен появится, так на ХР по крайней мере

я не хочу перенастраивать модем, должен быть вариант с бриджем-модемом.

точно вміє, і у всіх саме роутером і налаштований. Якщо при бріджі налаштувати лише мережеву - то нічого появлятися не буде. Тому що треба ще створити з'єднання модемне і прописати в ньому логін і пароль. І щоразу його запускати щоб інет появлявся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

foxx77,

настроїти його роутером і одночасно роздаватиме нет і на комп і на ноут. Без ввода пароля і т.д.

А якщо в тебе на стаціонарному компі 192.168.1.2 і на ноуті те ж саме - то буде конфлікт ІР адрес. На ноуті постав 192.168.1.3 Або взагалі увімкни на роутері DHCP а на компі і нотіку увімкни в настройках "Автоматически получить ІР адрес".

Не справишся - пиши. Можу завтра підійти, якщо матиму час, сьогодні ні. Гості, соррі.

В мене комп і нетбук не з"єднані, я просто переставляю мережевий кабель туди-сюди, хіба для модема є різниця кому роздавати?

Якщо при бріджі налаштувати лише мережеву - то нічого появлятися не буде. Тому що треба ще створити з'єднання модемне і прописати в ньому логін і пароль. І щоразу його запускати щоб інет появлявся.

яке з"єднання модемне, спеціально для нетбука? в модемі все прописано я зараз через нього і пишу, коли переставляю вінду на компі то просто прописую в з"єднані айпи, днс, шлюз і все, інет є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яке з"єднання модемне, спеціально для нетбука?

PPPoE (должен или модем делать, или в винде "запускать соединение")

если в модеме всё прописано - знач он роутером у тебя

коли переставляю вінду на компі то просто прописую в з"єднані айпи, днс, шлюз і все, інет є.

а если включить DHCP - ничего прописывать не нужно будет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене логін-пароль прописаний в модемі, це називається "роутер"))) я шось думав шо це брідж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бридж это когда всё прозрачно,

и ИП от прова нужно прописывать на компе (например в варианте ДСЛ от ДГ)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

А включить DHCP на модеме не судьба?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене логін-пароль прописаний в модемі, це називається "роутер"))) я шось думав шо це брідж

так вот, я в нетбуці в з"єднані прописав ті самі цифри шо і на компі, і галяк, а система показує шо інет є, а його немає.

Я раніше нетбук підключав по мережі до компа через другу сетевуху в компі, перекидував файли, нетбук интернета не бачив,

ця гадость 7-ка створює різні мережі, домашня, общественная, непознанная, і їх не видно поки не втикнеш мережей кабель, як його обнулити видалити ті всі налаштування?, я вже хотів відкатити систему, хотів створити образ системи, видало помилку створення архіву.

в мене роутер, DHCP включити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

так вот, я в нетбуці в з"єднані прописав ті самі цифри шо і на компі, і галяк, а система показує шо інет є, а його немає.

Я раніше нетбук підключав по мережі до компа через другу сетевуху в компі, перекидував файли, нетбук интернета не бачив,

ця гадость 7-ка створює різні мережі, домашня, общественная, непознанная, і їх не видно поки не втикнеш мережей кабель, як його обнулити видалити ті всі налаштування?, я вже хотів відкатити систему, хотів створити образ системи, видало помилку створення архіву.

Да, включи.

А дальше сменить тип сети в Центре управления сетями и общим доступом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, включи.

А дальше сменить тип сети в Центре управления сетями и общим доступом

нічого незмінює

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще така хрєнь, в схемі підключень показує "несколько сетей" "общественную сеть (локальная сеть с подключением к интернету)" і "неопознаная сеть (локальная сеть с подключением к интернету)"

об"єднав неопознаную с общественной, об"єдналось, а в схемі підключень залишилась, і залишилось "несколько сетей", може тут глюк?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заработало, 8.8.8.8 треба основним днс ставити. Туман підказав, дякую всім за мозковий штурм)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...