katjka_9 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 09:53 #1 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 09:53 Пропоную свої послуги у якості фінансового консультанту. Це нова професія на теренах України, яка прийшла до нас з Європи. Ось тут можете ознайомитися детальніше http://startinvestora.ru/glavnye-investicii/zachem-nuzhen-nezavisimyiy-finansovyiy-konsultant сайт не мій, просто доступно описано, тому з питаннями звертайтеся до мене)Послуги є безкоштовними. Телефон у приватТакож кого цікавить робота - можливо розглянути Вашу кандидатуру.
Oksana04 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 10:00 #2 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 10:00 Послуги є безкоштовними. А Вам тоді щО з того?
katjka_9 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 11:34 Автор #3 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 11:34 Послуги є безкоштовними. А Вам тоді щО з того? Вас цікавить консультація, чи до чого це питання? Якщо я виставляю таку послугу значить я в ній зацікавлена =)
Oksana04 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 12:04 #4 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 12:04 Якщо я виставляю таку послугу значить я в ній зацікавлена =)Логічно)))Вас цікавить консультація, чи до чого це питання? Мене, як будь-яку нормальну людину, цікавить все нижчеперечислене.Какие вопросы мы можем решить вместе со своим Личным Финансовым Консультантом?Прежде всего это:- Обеспечение семьи- Обеспечение жилья- Пенсионное обеспечение- Создание финансового резерва для детей- Инвестиции и сбережения- Обеспечение доходов- Уверенность- Отпуск Але завжди вважала, що МОЇ проблеми за мене НІХТО не вирішить.Независимый Финансовый Консультант - это доктор денежных средств. При заболевании или травме мы обращаемся к специалисту - врачу. Если возникли проблемы с законом, обращаемся к адвокату. Тот, кто не ориентируется в финансовых делах, обращается к финансовому специалисту.Перших два приклади за свої якісні (і не дуже) послуги беруть гроші. А тут... щось не те)))
Skorpio76 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 12:15 #5 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 12:15 Модифікована фінансова піраміда (у поєднанні з елементами багаторівневого маркетингу) - гроші заробляються не на розміщенні інвестицій у реальній економіці (інвестиції, кредити), а на залученні нових "лохів".Одна така піраміда (МММ) вже кілька разів лопалася (МММ2011 і МММ 12 вже теж "приплили"), але підростають нові "лохи". Ними теж хтось має зайнятися.Цікаво, чи шановний фінансовий консультант спроможний оцінити фін стан підприємства, ризик його банкрутства, інвестиційну привабливість?В таких фінансових "лохотронах іграх" головне - вчасно "дістати" своє і втікти.
vaz75 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 12:29 #6 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 12:29 Шановна katjka_9.А можна взнати скільки часу Ви цим займаєтесь, чи є у Вас фінансова освіта і позитивний досвід роботи в цій сфері, а також чи можливо поспілкуватися хоча б з трьома задоволеними Вашими клієнтами?
katjka_9 Опубліковано 23 Жовтня, 2012 в 21:06 Автор #7 Опубліковано 23 Жовтня, 2012 в 21:06 не актуально! видаліть
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.