Перейти до змісту

Незалежний фінансовий консультант

katjka_9

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную свої послуги у якості фінансового консультанту. Це нова професія на теренах України, яка прийшла до нас з Європи. Ось тут можете ознайомитися детальніше http://startinvestora.ru/glavnye-investicii/zachem-nuzhen-nezavisimyiy-finansovyiy-konsultant сайт не мій, просто доступно описано, тому з питаннями звертайтеся до мене)

Послуги є безкоштовними. Телефон у приват

Також кого цікавить робота - можливо розглянути Вашу кандидатуру.

Опубліковано

Послуги є безкоштовними.

А Вам тоді щО з того? 5466.gif

Вас цікавить консультація, чи до чого це питання? Якщо я виставляю таку послугу значить я в ній зацікавлена =)

Опубліковано

Якщо я виставляю таку послугу значить я в ній зацікавлена =)

Логічно)))

Вас цікавить консультація, чи до чого це питання?

Мене, як будь-яку нормальну людину, цікавить все нижчеперечислене.

Какие вопросы мы можем решить вместе со своим Личным Финансовым Консультантом?

Прежде всего это:

- Обеспечение семьи

- Обеспечение жилья

- Пенсионное обеспечение

- Создание финансового резерва для детей

- Инвестиции и сбережения

- Обеспечение доходов

- Уверенность

- Отпуск

Але завжди вважала, що МОЇ проблеми за мене НІХТО не вирішить.
Независимый Финансовый Консультант - это доктор денежных средств. При заболевании или травме мы обращаемся к специалисту - врачу. Если возникли проблемы с законом, обращаемся к адвокату. Тот, кто не ориентируется в финансовых делах, обращается к финансовому специалисту.
Перших два приклади за свої якісні (і не дуже) послуги беруть гроші. А тут... щось не те)))
Опубліковано

Модифікована фінансова піраміда (у поєднанні з елементами багаторівневого маркетингу) - гроші заробляються не на розміщенні інвестицій у реальній економіці (інвестиції, кредити), а на залученні нових "лохів".

Одна така піраміда (МММ) вже кілька разів лопалася (МММ2011 і МММ 12 вже теж "приплили"), але підростають нові "лохи". Ними теж хтось має зайнятися.

Цікаво, чи шановний фінансовий консультант спроможний оцінити фін стан підприємства, ризик його банкрутства, інвестиційну привабливість?

В таких фінансових "лохотронах іграх" головне - вчасно "дістати" своє і втікти.

Опубліковано

Шановна katjka_9.

А можна взнати скільки часу Ви цим займаєтесь, чи є у Вас фінансова освіта і позитивний досвід роботи в цій сфері, а також чи можливо поспілкуватися хоча б з трьома задоволеними Вашими клієнтами?

• 4 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...